Şimdi Ara

Avrasya tüneli devletin malı diyenler hakkım haram olsun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
10.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hak ?

    Haram ?



    Hakkınızı “gasp edenlerin” vicdanında haram ve hak kavramlarının oldugunu düşünmüyorum. Ancak dillerinde var. İşe yarıyor mu ? Yaklaşık 20 yıldır dildeki haram ve hak kelimelerinin karşılığını alıyorlar. ( malesef )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asgair ücretle çalışan, çoluğu çocuğu işsiz gezen ama yüz binlerce liralık makam otolarıyla gezen bakanları mvekillerini "Allah başımızdan eksik etmesin" diyen millet... ya neolacaıdı?

    adam az önce akit tvde kalkmış abd başkanıyla görüşemiyorduk eskiden bir özal görüşüyordu artık abd başkanıyla görüşebiliyoruz diye seviniyor gurur duyuyor... sorsan abd deccal şeytan müslüman katı akıtan terör devleti... Suriyede teröristlere silah yardımı yapan o, ama adam o başkanla görüştüğüne seviniyor.... bundan başka ne olurdu.

    yerli milli uçağımız göklerde afişini unutmadık
  • sen 15 günde hgs'ye bakiye yüklemiyorsan 10 katı değil 20 katı soksalar hakları.iyi olmuş.


    hükümetin vergi politikalarının da Allah belasını versin o ayrı konu
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Birde cezalar yetersiz derler, adama bak hem kaçak geçmiş hemde hesap soruyor. Bana kalsa ana yola parkeden araçlara 2-3 bin TL ceza verecen bak bakalım bir daha ana yola parkedebiliyormu.
  • Bedava geç 15 gün yükleme sonra neden ceza geldi diye ağla. İyi o zaman kimse yüklemesin hgs yi herkes bedava geçsin. rezalet puanım 1/10
  • Kacak geçmişiniz, uyarmislar sizi, 15 günde beklemişler. Sıkıntı ne ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anayasayı okumayanlara anlatılabilecek bir durum yazmamışsın saçma sapan yorumlara takılma ;

    Sosyal devlet diye anayasa da yazar , okuma yazmayı sadece internet üzerinden öğrenen arkadaşlar şunun tanımına bir bakınız.

    Sonra neden 10 katı ceza ödenmezmiş anlayınız sindiremiyorsanız farklı şekilde deneyiniz.

    Hangi ceza kanunun da 10 katı ceza varmış bir bakın da konuşun.Özel firma ile devletin yaptığı sözleşme de sen bunu devlet olarak halkım zarar görür diye düşünmeyip onay verirsen adamlar bir güzel severler.(!)

    40.000 araç geçiş garantisi verip , araç geçmezse sonra gider ben bu halkı nasıl sövüşlerime döner olay.( Dönmüş zaten.)

    Cezayı hafifletmek isteyenlere gelsin cezanın tanımına şimdi internetten bakın.Sözlü uyarı da bir cezadır.Yazılı uyarı da bir cezadır.Ben halkı bu şekilde düdüklüyorum devlet arkamda nede olsa dersen şimdi başta ki tanıma bak bakalım oluyor mu ?

    Caydırıcı gelmedi mi ?

    65 Yaşına kadar eşek gibi çalış , sigortanı yatır.Aklınca emeklilikte rahat edeceksin ya ....
    65 yaşına kadar hem yaşayıp hem çalışabilirsen o yaşta bir bakmışsın hastasın ve hastalığının ilaçları yüklü bir meblağ tutuyor.SGK gidiyorsun ( Şu Cehepe nin batırdığı ) bu ilacın biz % 10 unu karşılarız dediğinde .Sorman gereken soru ben bu kadar neden sigorta ücreti yatırdım olur ( Düşünme kabiliyeti olanlar için ) Sonra o başta ki anayasa da yazan tanımın ne olduğuna bak.

    Gel bana vergileri , cezaları ( devletin değil şirketlerin kestiği cezaları ) , eleştiriyi , yapıcı tartışmayı açıkla.
    Ya da benim aklım bana yeter bir zahmet o özel şirketin kestiği cezaları öde ama neden ödüyorum diye sorma / okuma yazması olan herkes bir şeyleri hayat içerisinde öğrenir.Bazıları insan gibi bazıları ............ sen koy bakalım.




  • 11 katı cezayı savunanların azına kurekle vurasım var densizin biri 11 kat ceza yazmıs herkesde kabullenmis

    Tefeci bile 11 kat almaya utanır.

    Hayır her kanunda yazan dogruyduda niye itiraz ettin ona buna

    Allah size akıl ve izan versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tüneller yollar bizim 50 ayrı kalemden verdiğimiz vergilerle yapılıyorsa, neden bizden geçiş parası alıyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke 1940 dan bu yana harika işler yapti da şimdi mi battı, onca geçen yılın faturası ödeniyor. Ne zaman mal satmaya başladık dünyaya o zaman düzelir bu işler. Vergi özelleştirme dünyanın her bölgesinde olan uygulanan bir yöntem. Neyse aklı selim olan anlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X10 yememek için en iyisi ogs kullanıp kredi kartına bağlatmak. 30 tl nin altına düşünce otomatik yüklüyor takip etmene gerek yok. Diyelim ki geçişte ogs yi okumadı kaçak geçil uyarısı verdi. Kredi kartına tanımlı olduğu için plakan ve ogs avrasya da normal ücret otobanda en kısa mesafe keser

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WapTRyphoon kullanıcısına yanıt
    Geçiş kotası dolmayan köprülerin parasını tüm halk ödüyor.

    Ama anlatınca işiniz gücünüz para onlar bizim ilerideki yatirimimiZ diyorlar. Hangi ileri 20-30 yıl sonrası mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    İlginç bir toplum olduk. Hem kaçak geç, hem defalarca mesaj gelsin, GÖZDEN KAÇIR!! sonra da devlet nasıl iteliyor...

    Geçiş fiyatları pahalı dersin anlarımda, senin ki biraz acayip bir veryansın olmuş.

    Dimi . hem kandiril hem kandır ülkeye musallat et her pisliği. Her gördüğün devlet malını SAT . ondan sonra veryansın et dış güçler bilmem ne.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCloskey kullanıcısına yanıt
    Neden vatandaş ceza ödüyor da turkcell turktelekom vodafone cengiz holding af alıyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pej P kullanıcısına yanıt
    Aynısını rte içinde diyen yok. İslam ülkesinde zenginlik içinde yasayan yönetici varsa bilinki oradaki İslam sadece isimde kalmıştır. Peygamberin sarayı mi vardi? Halifeler sarayda zenginlik içinde mi yaşıyor du. Ama adalet vardı Allah korkusu vardı. Fakirse herkes fakir zengin ise herkes Zengindi. Muhacirler ile ensar aynı sofrada ne bulduysa yiyordu şimdiki gibi muhacir diye gelen Suriyeli Ler ensar dan fazla yemiyor du.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 19 Mart 2018; 14:39:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sevinenler yarın en çok ağlayanlar olacak nasıl mı ekolü seslerle nihat hatipoğlu 1400 yıldır mekke'den getirmedikleri peygamberlerine salya sümük ağlayarak arap residansında herşeyi unutturarak size köprü kazığı atmışlar e malum askerden yırtanların hepsi afrinci olmuş BOŞKUMANDA sağolsun de geç ücretsizdir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Edirneli, hadi bakalım sağdan sağdan ufak ufak yol al, ben senin seviye ve üslübunu gayet iyi bilirim... Cahal desem cahal bile değilsin...
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Yav he he
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    İlginç bir toplum olduk. Hem kaçak geç, hem defalarca mesaj gelsin, GÖZDEN KAÇIR!! sonra da devlet nasıl iteliyor...

    Geçiş fiyatları pahalı dersin anlarımda, senin ki biraz acayip bir veryansın olmuş.

    bu yorumu okuduktan sonra bu konu nasıl 6 sayfa olmuş hayret ediyorum. bu yorumdan sonra konu çöp zaten.

    adam kaçak geçmiş ama konuyu taaaa nerelere getirmişler kendini haklı göstermek için. parasını vererek geçenlerin hakkını kim savunacak?

    utanmasalar ayaklarına çivi batsa erdoğan istifa. erdoğan gitsinde ne olursa olsun tünelede gerek yok yüzerek geçeriz ciler.

    off of muhalefet gerek bize adam akıllı ama yok işte




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhunn

    O zaman aynı mantıkla elektrik faturanı geç ödendiğinde faiz değil direkt 5 katı ceza yazsınlar bi daha ödemeyi unutmaz var mı böyle bi mantık, insanların cenazesi oluyor vs oluyor yurtdışına çıkıyor bi gelmiş hop 200lira ceza, iş mi bu? Zaten hgs nin mantığı saçma ptt aldıysan sadece ptt den yüklüyorsun yap ortak bi sistem istediğimiz bankadan atalım plakaya para olsun bitsin.

    Onunda caydırıcı cezası var eskiden durumumuz iyi değildi birkaç kez elektriğimiz kesildi o yüzden ne demek olduğunu iyi biliyorum, elektrikler kesilince o gece karanlıkta oturunca adama utanılacak bir şey yapmışsın gibi çok ağır geliyor o yüzden caydırıcı olarakta eskiden 2 ay falandı şimdi 20 güne düştü, elektrik faturan kesildi ödeme gününü geçirdin ve sonra 20 gün süre tanınıyor ve ödenmezse hem cüzzi bir faizi oluyor üstüne de elektrik kesiliyor elektrik firmasından çalışan gelip apartmanındaki elektriği kesiyor eğer kendin açmaya kalkarsan ve tespit edilirse 3 5 k cezası var açmadın diyelim elektriğini kestiler ne yapıp edip gidip açtırıyorsun ve açma cezası en son 20 tl idi o zamanlar şimdi kaç tl bilmiyorum o yüzden bu yaptırımlar sence yeteri kadar caydırıcı değil mi şimdi sorarım sana?? O yüzden bana edebiyat yapmayın araba alan adam ülke ekonomisine bir tık üstünde olan vatandaştır bu yüzden bunları hesap ederek bilerek araç alacak öyle aldım oldu bitti değil ki bu olay benimde başıma gelebilir bu yüzden önlemini almasını bilecek bilmezse benim gibi elektriği kesilir kendisi gibi de 11 katı ceza öder bu kadar basit..




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.