Şimdi Ara

Avrupa'daki İnternet Fiyatları vs CANIM TÜRKİYEM SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levo0

    quote:

    Orijinalden alıntı: mohamed42mounir

    arkadaşlar ttneti eleştireceğinize sevin.Neden derseniz:şu an natonun ikinci büyük ordusuna sahibiz.Fakat türk telekom kadar kar eden firmalar savunma sanayi firmaları olsada,tüm dünyayla kıyaslayınce bir şeyi iyi anlıyoruz ki: dünya silah üreticileri,bazı ülkelere ,bizim ordumuzu 1991de ıragın ordusunun dağıtıldığı,400 bin insanın katledildiği gibi yapacak silahlar satıyor ve bizim 17 milyar dolar gibi komik bir savunma sanayi harcamamız var.
    Ve unutulmamalı: kıyasladığınız ülkelerdeki büyük ölçekli firmalar,ttneti solda sıfır bırakan kazançlar elde ediyorlar.
    Kıyas ettiklerinizin tarihlerine ve bu günlerine bakın.Neden bu konumda olduklarını görürsünüz.sen o kadar sömür,kemir,ısır ,tabii ki de bu konumda olursun.
    bu ülkede bazı şeyler düzelse,internet fiyatları emin olun düşer.hala asgari ücretin açlık sınırının altında olduğu bir ülkedeyiz ,farkında mısınız?
    ttnete laf edenler:küreselleşen dünyada her şey değişiyor.İlla bu kıyaslanan ülkelere hayransanız ,gider orada yaşar,yazın buraya tatile gelebilirsiniz.Küreselleşen dünyada,ki teknolojinin egemenliğinde ,yeni kural,hiyerarşi,düzen ve yaşam biçimlerinin olduğu bir ortamda,geçmiş naraları atmak kimseye yakışmaz.
    Uçak icat edilmedi mi?Çok elit kesimden mi olmak gerek uçaga binmek için?Abdde ya da batıda yaşamak bu kadar zor mu?
    sorun ne dil mi?Merak etmeyin :o adamlar zombice konuşmuyorlar.Dilleride rusça,çince,japonca falan değil.Hadi fransızca en zoru ama ingilizcede mi zor?
    Bizi ttnet sömürüyor diye kükreyenler: bu ülkeyi yabancılar :ta osmanlının son günlerinden beri kirli elleriyle mahvetmiyor, ortalığı karıştırmıyor mu?
    Hakaret anlamında söylemiyorum: gidelim başka ülkelere,nüfus bölgeleri oluşturalım.Hayır burada tartıştık sorunu:sadece eleştiri yapılıyor.Çözüm önerilerim bunlar.

    tebrik ediyorum TTnet AKK'dan girmişsin, I. dünya savaşı ve sömürge düzeninden çıkmışsın. Dizi senaristi olmayı hiç düşündün mü acaba ?

    teğmenim okumanız bile yeter.
    ben yabancı ülkeye yerleşmeyi düşünüyorum.al çubuklu bağım yok burada.okurum belki de o ülkede.
    dizi senaristi derken:ben mithat berekete özeniyorum.dizi senaristliği bana göre değil.Dünyanın başka taraflarını karış karış dolaşmak,bosna savaşında postu deldirmemek,çeçenistana gidip kamyonu devirmemek,ıraga gittiğinde intihar aşığı bombacıların saldırganların saldırısına uğramaması tam bir başarıydı.bosna savaşında sırp sniperon insafına hayatta kalmak bence daha eğlenceli olurdu senaristlikten.
    30 dakikaya okumak ise büyük başarı teğmenim.ben ne dedim :anladınız mı?
    ülke gelişirse ,devlet vergide almaz senden dedim.
    ha ben bu işte tek suçlu olarak devletin görülmesine karşıyım.körfezdede bayağı gubuz var.yani abd ve batı vb. günah keçisi ilan edilmemeli.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.