Şimdi Ara

AVRUPA LİGİ SON 32, 1.MAÇ | GALATASARAY-LAZIO | 18.02.16 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
12.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denizli çok geri kafalı baştan kaçtane defansla başladı , kendi sahandasın adam gibi dizsene takımı hatta atak diz takımı taraftarında desteğiyle girdersin kaleye. Lazio kendi sahasında bunu yapıcak..
  • Matheson kullanıcısına yanıt
    Zorla mı aldınız Umut'u
  • Denizli Bjkın 2. yılındaki gibi full defans yapıyor - çare Denizli diye getirdiler -
  • Yeni Galatasaray'a yakışan sonuç ve oyun oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğma büyüme Galatasaraylıyım ama bu yıl Avrupa'da gönlüm Fener'de. Bizden bi cacık olmaz bu yıl.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    ya halen beleş diyorlar . Alisamiyenin olduğu araziden devlet kar etti. Trafiği azalttı. Halen boş boş aziz yıldırım konuşmaları . Kim size gaz veriyor ya . Beleş stad istiyorsan konya eskişehir bursa vs yerlere bakınız. Galatasarayın kullandığı stadyum ist en değerli yeridi. Devlet istediğini aldı
  • mustafa denizlinin stratejisi yaktı takımı.. biraz risk alıp atak oynasaydık farklı olabilirdi
    inş bu maçtan 3-5 bişey kapmıştırda italyada bize güzel bi galibiyet izletir
  • işimiz çok ama çok zor, belki deplasmanda uyanırız hayırlısı..
  • İNŞAALLAH İTALYA'DA GALİBİYETLE BİRLİKTE TUR GELİR. ÜLKENİN BİRAZ MORALE İHTİYACI VAR.
  • Tur çok zor maalesef :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah İtalya'da turu geçeriz diyoruz da ee öbür turda ne olacak? Lazio'ya karşı zorlanıyorsak son 16'larda bizi rezil ederler. Bu hocayla bu sistemle bu futbolcularla son 16'yı geçmemiz mucize.
  • Adamlar TT arenada kendi evindeymiş gibi rahat rahat oynadı isteseler 2. golüde atarlardı yani kısaca GS ne turu nede kupayı hakeden bir futbol "oynayamadı.."

    Lazio'nun karşısında FB ve BJK olsaydı fark atardı hiç kusura bakmayın Çünkü oyuncular topu kaptırdıktan sonra hiç baskı pres yapmadı topu almaya yönelik yada evimizde oynuyoruz biraz baskı kurup hataya sürükleyelim demediler ama "MALASEF" FB 90 dk baskı yapıp hataya sürükledi BİZİM TAKIM ise 5dk dahi adam gibi oynayıp baskı kuramadı..

    Denilecek çok şey ama bu takımın savunulacak izah edilecek yada arkasında durulacak bi tarafı yok dün maçı izlerken cinnet geçirdi her 10 saniyede bir pas hatası olurmu yaw sanki takımdaki herkez birbiriyle ilk defa oynuyormuş hali saha maçı gibi profesyonellikten motivasyondan konsantreden EN UFAK eser yoktu..

    Mustafa sarp barış özbekli kadroda bile adam gibi pas atıp takım oluyorlardı en azından..Şimdi takım dahi olamıyorlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burhan_GS_911

    2 gün önce biz Feneri gururumuz bildik. Bugünde desteğimizin karşılığını aldığımızı görüyorum. Türk futbolu böyle gelişir, Türkiye'de ezeli rekabet avrupada tam destek helal olsun hepinize.


    Oyuna gelirsek; 6 tane stoper niteliğinde adam çıkaracaksın, bu oyundan yaratıcılık hücum gücü bekelyeceksin, Sneijder'i yine solda boğacaksın, olcan gibi bi adamı yedek tutacaksın, Sabriyi hayatında ilk kez ağ kanatta oynatacaksın, takım için herşeyini veren Sneijderi oyundan alacaksın ve başarı bekleyeceksin. Resmen rezilliksin Mustafa Denizli!

    Sneijder her maç defansta oynuyor ne solda boğulması solda olsa beklese yine iyi bi insan her atakta defansa gelip top alırmı heleki bu adam ortasahanın ofansif yönünde oynayan birisi oyun kurucu gol atan birisi ama topu bana taşıyamıyorsanız bende gelir kaleciden alırım diyor oyun kurarım benden başka bişey beklemeyin diyor

    Şaka gibi




  • Lazio yu lazio da yenecegiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu turu geçsek de ne olacak ki?

    Üst turda Valencia'nın geldiğini düşünün.

    Elensek de koymaz bana. Bu sezon takımın kendini salmadığı tek kulvar ZTK sanırım.
  • snejder gelip cok kez defansdan top aldı. sizde donk monk bu işi yapmıyor mu yaw? meloyu neden gönderdiniz ki...

    lazioya rovanşda 1 gol atarsanız bence tur gelir. orada gol yemeden 2. yi bulursanız bi de süper olur ama bu dediklerim cok zor. ben de farkındayım ama gönül bunu istiyor.

    gs bu yıl cok kötü. yönetimin kötü hareketleri futbola yansıyor. avrupada tek kalacagiz gibime geliyor. keske yense de bir üst tura cikabilse.

    yasin bence ilk 11 de olmalıydı. en cok da sabriye sevindim. biraz akıllı olsa ve vasıf olsa asıl kaptanınız o olmalıdır. 300 000 euro mu dolar mı alacaktı bu maca cikinca gol attı haketti. helal.

    gecen sene şampiyonlugu getiren adamlardan birisi sabrinin azmi ve yasinin ofansif katkısıydı bence. son 5-6 mactaki halleri buydu diye hatirliyorum. yasin eger formunda olursa bence tur gelir.
  • Galatasarayın şu zor zamanlarda maddi sıkıntılar hele ki bu maçı alması gerekirdi..ben şahsen Fenerbahçeliyim ama kazanmasını isterdim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönül isterdi ki en azından gol yemeseydi 1-0 bitseydi yine iyi sonuç olacaktı. Dünkü 7 defans oyuncusunun olduğu kadro yanlıştı.

    Bizim ingiltere-ispanya gibi 4-5 takımımızın avrupada boy göstermesi için avrupa maçlarında birbirimize destek olmamız şart.

    Ben GS yi günahım kadar sevmem ama isterim tur atlasın puanlar toplasın.

    Mesela futbolunu yere göğe sığdıramadıkları, Barça gibi pas yapıyor tothenam gibi pres yapıyor dedikleri BJK de zayıf gruptan çıkabilseydi de 3 takım uefada devam edebilseydi. Puanlar toplayabilseydik ÜLKEMİZ için.

    Deplasmanda GS gibi büyük bir geçmişi olan bu takım Lazioyu 1-0 yenerse (inşallah yener) şaşırmam. Olmayacak şey değil. Gol yemesin yeter. Biraz 2000 ruhu biraz Metin Oktay ruhu aşılansa üstündeki ölü toprağı atsa başarır. Takımın en büyük eksiği özgüven eksikliği bence.

    Yoksa GS her zaman GS'dir

    Bu sayfada GSlileri kızdırmaya çalışanlara ortalığı germeye çalışanlara lütfen prim vermeyin. Cevap vermeyin. Aynı şekilde bizim sayfamıza gelen cahil kesimi de dikkate almayın.

    Futbol bir görsel şölen. Bu şekilde bakın. Tiyatroya gittiğinizde bir sahnede haksız olan tarafı görünce sahneye atlayıp müdahale etmediğimiz gibi bu sporu da keşke herkes takımına destek şiddetten uzak izleyip bitse gitse.

    Avrupa'da başarılar GS




  • SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    aynen katılmakla birlikte,mustafa denizli nin türk futbol tarihinin en şanslı t.direktörü olduğuda bir gerçektir.hıncal uluç un da şişirmesiyle beraber bu seviyelere gelebilmiş ve gerçekçi olmak gerekirse futbolumuza hiç bi katkısı olmayan bi insandır.teknik taktik ve oyuncu anlamında.galatasaraylı kardeşlerim kızmasın,bizde kendilerini gönülden destekledik ama artık takımınızın avrupa maçları hiç keyif vermiyor.
  • Bu adamı Fatih Terim'e rakip görenler vardı bir de yahu bi yürüyün gidin arkadaş. Fatih Terim fark yediği maçlarda bile takımı hücum oynatmış, gol pozisyonları bulmuş biri. 2002-2004 arası fiyasko dönem dediğimiz 2.Fatih Terim Döneminde bile takım belirli bir potanın üzerinde futbol oynuyordu. Saldırıyordu, çabalıyordu vs. Allah'tan geçmişten gelen bir Ali Sami Yen atmosferi korkusu var rakiplerde. Dün resmen forma sayesinde 1-1 berabere kaldık.

    Bence Fenerbahçe en iyisini yaptı, yerli antrenör devri bitmiştir Türkiye'de. Kurt hoca denilen adamın kurtluğunu görüyoruz. Neyse her şeyde bir hayır var demişler. Yönetimin de gitmesine sebep olacak sayın Denizli.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.