Şimdi Ara

Avrupa Politeknik Üniversitesi ( Bulgaristan ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman


    quote:

    Orijinalden alıntı: Unknown91

    Konu günceldir arkadaşlar

    Bence şu yeni denklik prosedürünü konuya ekle dostum.Nice yurtdışına çıkacak insana bilgi kaynağı olur.Çoğu araştırmadan parayla okuyup ilerde denklik alabileceğini sanıyor..

    Haklısın kardeşim , eklemekte fayda var çünkü insanlar araştırırken önemli bir çok şeyi atlıyor sonra stresten sıkıntıdan birşeyde anlamıyor gittiği ülkeden yada eğitim aldığı üniversiteden.. Sonra çevresine olumsuzlukları aktarıyor bir çok olumlu yönünün farkında olmadığı için.

    Yeni denklik yönetmeliği detaylı bilgi için :http://www.yok.gov.tr/web/guest/yurtdisindaki-yuksekogretim-kurumlarini-tanima-ve-baraj-puan-uygulamasi inceleyebilirsiniz.




  • Fiyatlar sıkıntı.Bide denklik için baraji geçipmi üniversiteye kayit olmamız lazım yoksa ünversite bittikten sonrami ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Techonup

    Fiyatlar sıkıntı.Bide denklik için baraji geçipmi üniversiteye kayit olmamız lazım yoksa ünversite bittikten sonrami ?

    Denklik için mesela ne okuyacaksanız onun taban puanını YGS LYS'de yapıp kayıt yapmanız lazım yoksa baraj ile olacak iş değil bu.Baraj işi sadece klavuzda olmayan dandik bölümler için..
  • Üniversite'ye kayıtta sorun yok lise diplomanız yeterli olmaktadır ileriye dönük denklik derseniz yeni denklik yönetmeliğini göz önünde bulundurmalısınız. Bu kurallar sürekli değişkenlik gösteriyor. Ayrıca fiyatları ise bulgaristan'da belli bölümlerde ingilizce eğitim veren 1-2 üniversite var o yüzden fiyatları böyle ki , ingilizce ve bulgarca eğitim arasında ücret farkı var tüm üniversitelerde.
  • Merhabalar.. Ben avrupa politeknigin istanbul/fatih subesinde okuyorum 2.sinifi tamamlamak üzereyim fakat denklik sıkıntısı icindeyim. Emin olamıyorum alip alamayacagimizdan :/ egitimimi bulgaristanda tamamlayıp ordan denklik alabiliyo muyum acaba ? Eger ordan devam edersem dersleri ingilizce mi görücem ? Lütfen bilgi alabilir miyim ://

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sena9391

    Merhabalar.. Ben avrupa politeknigin istanbul/fatih subesinde okuyorum 2.sinifi tamamlamak üzereyim fakat denklik sıkıntısı icindeyim. Emin olamıyorum alip alamayacagimizdan :/ egitimimi bulgaristanda tamamlayıp ordan denklik alabiliyo muyum acaba ? Eger ordan devam edersem dersleri ingilizce mi görücem ? Lütfen bilgi alabilir miyim ://

    Merhaba; Anladım üniversitede örgün olarak psikoloji bölümünde eğitim alan arkadaşlarımız var,denklik konusunda kesin vardır vb şeyleri benim söylememde mümkün değildir çünkü YÖK sürekli değişiklik yapıyor ve hiç birşeyin garantisi yoktur ama örgün olarak eğitim alana bile sıkıntı çıkaran bir yök uzaktan eğitime sıcak yaklaşır mı bilemiyorum.Benim elimde olsa eğitim'in uzağı yakını olmaz sadece kalitesine ve ne kadar faydalı olup olmadığını araştırırdım sadece ama size önerebileceğim şey YÖK dilekçe ile denklik durumunu sorabilirsiniz tanınıp tanınmadığına dairhttps://www.facebook.com/Avrupapoliteknik adresinden mesaj atarsanız arkadaşlarımız size dilekçe örneği gönderebilirler sizde posta yoluyla YÖK'e iletebilirsiniz, gelecek olan cevaba göre hareket etmenizde fayda var. 3.sınıftan buradan başladığınız takdirde derslerinizi üniversitenin resmi eğitim dil'i olan ingilizce ile göreceksiniz.Bu tabi ki size artı bir avantaj olarak geri dönecektir. Gönderdiğim FB adresi üzerinden fikir alışverişi yapabilirsiniz. Saygılar




  • Teşekkür ederim ilginiz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. !
  • Hocam onlisansi tamamlayip orada okuma sansimiz varmi bazi forumlarda 1. Siniftan baslamadigimiz taktirde diplomanin yök tarafindan hic bir sekilde taninmayacagi sts ye dahi girilemeyecegi yaziyor bu konu hakkinda bilginiz varmidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul bu dershaneden bozma binadan mı ibaret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle tavsiye etmiyorum bulgaristanı. bu kadar para verdikten sonra gidin Almanya'da okuyun. daha hesaplı ve daha kaliteli bir eğitim alırsıınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

    son durum nedir

    Okul öğrenci kayıtları devam etmektedir. İnşaat mühendisliği,yeşil enerji, mühendisliği,bilgisayar mühendisliği
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.