Şimdi Ara

Awox Tv-Playstation 4 Pro 4k Görüntü alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar halihazırda şu tv yi kullanmaktayım Awox B205800S 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Fiyatı (hepsiburada.com) ps4 pro için bunu tercih ettim 4k vs. olmasından dolayı fakat playstation üzerinden görüntü kalitesini hiçbir türlü 1080p üzerine çıkaramadım hdmi kablosu 2.0 destekliyor bir problem yok ayarlar sekmesinden tv nin hdmi girişini 2.0 çekeyim dedim öyle bir şeyde bulamadım konu ile alakalı bilgisi olan yardımcı olabilecek varsa çok memnun kalırım.








  • Merhabalar tekrardan olurda aynı televizyonu kullanıp benimle aynı dertten müzdarip olan arkadaşlar varsa uzun süre sonra sorunu çözdüm şu şekilde anlatayım tv kumandasından menü seçeceğine tıklıyoruz- en sağda ortak yazan bölüme tıklıyoruz- 4K geliştirilmiş seçeneği inaktif pozisyonda onu aktif ediyoruz- artık
    Awox Tv-Playstation 4 Pro 4k Görüntü alamıyorum.t
    Awox Tv-Playstation 4 Pro 4k Görüntü alamıyorum.elevizyonluk bir problem yok geri kalan ayarları ps üzerinden yapıyoruz çözünürlükten 2160p-RGB seçeneği aktif oluyor zaten kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar sorunu Aynı Tv ile alakalı bende yaşıyorum ancak Bende Ortak bölümünde 4K Geliştirilmiş seçenek çıkmıyor? Bu konuda hakkında ne yapacağım?


    TV’m ; Awox B206500S 65” 165 CM

    Awox Tv-Playstation 4 Pro 4k Görüntü alamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lmkila17 -- 25 Kasım 2023; 23:59:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.