Şimdi Ara

Axen,Onvo,Awox,Dijitsu,Next,Sunny vb 'ucuz' TVler alınır mı? Marka model tavsiyeniz var mı? (4K) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
24.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mi box 4k var. Iptv, futbol, netflix sorunsuz çalışıyor ama televizyon 43” panasonic plazma, aşırı burning artık iyice göze batıyor babama ucuz bi 50” tv alayım diyorum.
    Daewoo 50DM54U 5 bin lira
    Onvo 50F900 6 bin lira
    Vestel 50U9600 7bin lira
    Hangisini tercih etmeliyim?

    Onvonun android performansı mi box 4k dan kötüdür değil mi?
  • Ben nerdeyse 1 ay TV arastirdim bende bu TV ler arasında kalmıştım. Sırf 50 inç TV almak için çünkü 43 olsaydı test edip begendigim vesteli alacaktim. Ama 50 olunca karma panaller devreye giriyor iş sarpa sarıyor

    Neyse Daewvo da bayağı olumsuz yorum vardı onun için vazgeçtim.vestelde 50 inç olunca ne geleceği belli olmadığı için (panda va olasiligi çok yüksek) bunu da eledim.

    Aslında onvoda çoktan karar kilardim da 55 inc olanı benim kafamı bulandirdi görüntüsü hoşuma gitmemisti

    Adem helvacinin videolarında panelin 50 incte farklı olduğu innolux panel olduğu yazilinca ben de sipariş verdim.

    Şuan için çok memnunum android yag gibi akıyor tabi şimdilik ilerde neolur bilemem. Ses hariç TV nin herşeyi den memnunum yani 6 bine bukadar olur.

    TV nin yazılımınin çok akıcı olması sesli komut android falan LG webostan sonra çok güzel geldi webos hız konusunda cildirdiyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 24 Kasım 2022; 21:46:17 >




  • Vatan kampanyasiyla 5100 liraya aldim 50F900 onvo yu.. 2 yil garanti sigorta eklettim ne olur ne olmaz diye. Hayirlisi bakalim insallah sorunsuz guzelce kullanir babam

  • Valla çok iyi fiyata almışsınız.
    6700 lerden indi bu fiyata yakında fırlar yine
  • ahmetcahan2010 A kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın yeni gördüm. Vestel 50UA9600 aldım 7000 liraya. memnun musun dersen eh işte. 5000 liralık onvodan tek farkı lisans meselesi. ekranda ısık süzmesi mevcut panel geldi garanti zaten kabul etmiyor. görüntüyü etkileyen bir durum yok.

    Ekran yansıtma olayı pc den güzel telefondan vasat

    ses eh işte

    görüntü boe ips ekran var iyi.

    performans iyi gibi. 1.5 gb ram 8 gb hafıza az gibi ama pek sorun olmuyor.

    tek sorun işlemci gibi. tarayıcıdan film açınca biraz takılma olabiliyor.

  • jaguar19 kullanıcısına yanıt

    okadar okudum ama hangi markayi anladiniz anlayamadim :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: resgodo

    Kusura bakmayın yeni gördüm. Vestel 50UA9600 aldım 7000 liraya. memnun musun dersen eh işte. 5000 liralık onvodan tek farkı lisans meselesi. ekranda ısık süzmesi mevcut panel geldi garanti zaten kabul etmiyor. görüntüyü etkileyen bir durum yok.

    Ekran yansıtma olayı pc den güzel telefondan vasat

    ses eh işte

    görüntü boe ips ekran var iyi.

    performans iyi gibi. 1.5 gb ram 8 gb hafıza az gibi ama pek sorun olmuyor.

    tek sorun işlemci gibi. tarayıcıdan film açınca biraz takılma olabiliyor.

    "lisans meselesi" dediğiniz nedir?

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Google'ın L1 Lisansından bahsediyor arkadaş. Bu Lisans olmazsa, Netflix gibi dijital platformları, Google playden indiremez, ancak APK olarak indirirsiniz, ve Lisans olmayınca düşük çözünürlükte izlersiniz.

  • tefennili kullanıcısına yanıt

    O da ilginçmiş. Bu lisans o kadar pahalı bir şey mi ki? Bu TV'de niye yok acaba?

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Evet Pahalı, o yüzden firmalar çoğu kez Lisans anlaşması yapamadıkları veya işlerine maliyet olarak gelmediği için "Smart" diye, Lisansız çıkarıyor. Ama lisansız bir smart televizyonunuz varsa, Lisanslı bir Android Box ile bu sorunu çözebilirsiniz.

  • Yahu adam diğer markaları sormuş herkes Samsung tan bahsetmiş yuh size
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Awox 5600str kullanıcısıyım almanı tavsiye etmem. Şansıma garantiye 1.5 ay kala ledler patladı, forumda konudaki tüm tvlerin ledler 2 yılda patladı tavsiye etmiyorum. Bilinmedik markalar daha ucuz ama sorunları da çok fazla, kaç kişi zamanında garantisi 1 ay bittiği için led ücretini cebinden karşıladı. Awox ledlerin hatalı olduğunu ve hepsini değiştirmesi gerektiğini bildiği halde kimseye yardımcı olmadı bizi ortada bıraktı. Bu ve diğer markaların benzer durumları yüzünden herkes samsung a biraz fazla verip al diyor.


    Bu işten anlayan yok mu diye konu açmışsın . Amaç ne hocam ne bu atar. Sana yardım etme zorunluluğumuz mu var. Git nasıl hangisi iyi hangisi kötü araştır. SORACAKSAN ÜSLUBUNA DİKKAT ET.
  • Güncel 43" tavsiyeleriniz neler?

  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Bu 2 yıl içinde led patlamasına sunny,axen,dijitsu markaları da dahil mi bunlardan birinden 65 inç tv almayı düşünüyordum.

  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    Awox ledleri arızalıydı hocam diğer markalarda sıkıntı var mı bilmiyorum konularına bakmanız lazım. Çoğunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ucuz modeller ne yapacağı belli olmuyor.
  • 55 " bir tv alacağım tcl düşünüyordum arkadaş onvo da var dedi... Qled yada normal led olması ne kadar fark eder? Tcl model yada onov da model tavsiyeniz varmıdır? Axen tv almıştım çiftliğe trt 4k da ses yok servis çözüm yok dedi. içinde ki uydu modülü sanırım sorun... 

  • cakal1907 kullanıcısına yanıt

    Onvo TV almış biri olarak yazıyorum.


    Mediamarkttan aldım ve kurulumunu servis yaptı Mayıs 2023'te. Aynı gün ekran kendi kendine kararmaya başladı.3 gün sonra servis geldi baktı ve değişim kararı verdi. 4 ay boyunca müşteri hizmetlerinin iyisi umursamadı, kötüsü fırça çekti. 4 ay sonra yeni tv getirdiler.


    Bu sefer de ses kendi kendine gidiyor. Onvo ile aynı kabusu yaşamamak adına bir soundbar alıp taktım idare ediyorum.


    Fiyat performans olarak (Şanslı olup sorun yaşamayanlar için) fena değil ama sorun yaşayanlar çok pişman olacaklardır benim gibi (Mediamarkt hiç ilgilenmedi, birkaç kez onvo ile görüşmeye çalıştılar ama birşey çıkmadı).



    Amazon'dan TCL tv almıştım öncesinde. TV kargoda hasarlı gelmişti. Amazon hiç TCL ile muhatap bile etmedi. Gönderin ürünü, isterseniz iade isterseniz yenisini sipariş edin dediler. Ben de bu sefer yerli malı olsun dedim ve onvoyu tercih ederek yukarıdaki kabusu yaşadım.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.