Şimdi Ara

Axess'e başvuran Akbanklılar'a, 1.000 TL'ye varan chip-para

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam, günlük hayatımda kredi ve banka kartlarıyla çok fazla harcama yapan biriyim ama daha önce hep Akbank kullanmıştım ve Axess kullanma deneyimim olmadı. Biraz önce bu paylaşıma denk geldim. Hazır Akbank kullanıyorken böyle bi kampanyadan yararlanmak isterim.


    ınstagram
    Axess on Instagram: "Axessli olmayanlar! Durun! Ödemeyi yapmadan önce Axessli olun, 1.000 TL’ye varan chip-para kazanmaya başlayın. Hemen Axess'e başvurmak için link bio'da."
    https://www.instagram.com/reel/CoIVMpNrMHH/?igshid=NDk5N2NlZjQ%3D

    Web sitesinde yazan bilgi:

    • 01.02.2023 –28.02.2023 tarihleri arasında başvurusu onaylanan Akbanklılar kampanya kapsamında 15.03.2023’e kadar yapacakları her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chip-para kazanabilir.


    Kampanya bana faydalı geldi açıkçası Axess kullanmayı zaten düşünüyordum bu kampanya da süreci hızlandıracak gibi. Size ufak bir sorum olacak içimizde bu kampanyadan yararlanan var mı? Varsa biraz detay verebilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkywalkeR3001 -- 3 Şubat 2023; 15:51:17 >







  • Selam kardeşim, bizim hanım zaten aylardır Axess'e geçelim diye beynimin etini yiyordu vakit bulup geçemedim. Dün akşam bu kampanyadan bahsetti bende biraz araştırdım senin gibi, her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL chip para veriyor. Bize mantıklı geldi zaten artık 1.000 TL altı alışveriş imkansız en azından sonradan harcayabilirsin kazandıklarını.

  • Aynen bu reklamı bende gördüm zaten Axess ilk yıl kart ücreti ödemesi bile almıyor. Ben yıllardır Axess kullandığım için yararlanamadım ama sen kaçırma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay başvurdum kart aldım. Bütün şartları sağlamama rağmen puan yüklenmedi, şikayet varda da birçok başlık var zaten.


    Bankaya şikayet oluşturdum, müşteri memnuniyeti diye 200 chippara yüklemişler. Onunla borcun bir kısmını ödeyip kartı kapattırdım  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.