Şimdi Ara

Ayak kası ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 14 yaşındayım 1.74 boy ve 59 kiloyum 1 yıl önceye kadar hergün 3-4 saat basketbol oynardım.şimdi ise bazı günler oynamadığım bile oluyor.Ayak kaslarımında bayağı fazla.Hergün basket oynadığım için ve okul içinde biçok oyunda hızlı koşmam gerektiği için artık taş gibi olmuş durumdalar.Ancak sorun şu ki basketbol oynamayı azalttığımdan beri ayak kaslarımda terleyip terim soğuduktan sonra ağrı hissediyorum.Sizce ne yapmalıyım.Bi ara kondisyonumu eski haline getirmek için koşmayı düşündüm ama bacaklarımda daha fazla ağrı yapabilir diye vazgeçtim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

    Birde bacak kaslarımın çok olmasına rağmen kol kaslarım aşırı derecede az.Henüz barfiks çekemiyorum.Ağırlık aldım ama boy uzamasını yawaşlatıyor dediler bu yüzden kaldırmıyorum.kol kaslarımı geliştirmem için ne yapmalıyım.

    Bu arada basketbol forumunda yeniyim.Bundan sorada bayağı buraya takılacağıma eminim.Herkese sevgiler saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDSea_SulTanS -- 4 Temmuz 2007; 12:50:10 >







  • hoşgeldin öncelikle bnde senin yaşında biriyim bu forumun 1 yıllık süre içinde basketbol formundan memnun kaldım sende memnunu kalırsın umarım neyse konuya geri dönersek senin durumuna hamlık diye biliriz bu normal insanlarda gözükmez eskiden fazlaca spor yapmış ama ara vermiş insanlarda görülür bu durumu aşman için kaslarını yavaş yavaş hazırlaman lazım bi anda kasların %100 ulaşamıyor ne yazık ki. ilk günler aşırı kasmadan kendini yormadan koşmaya başla ama koşamadan önce ve sonra kesinlikle açma germe hareketlerini yap farkı anlayacağından eminim bir de spor hekimine başvurursan ii olur ne olur ne olmaz. kol bölgesine gelince 20 yaşına kadar kesinlikle ağırlık kaldırma onun yerine klasik şınav vb. şeyler yap.barfikse gelince onu yapabilirisin ama yavaş yavaş unutma.basketbol formunda aradıklarını bulursun umarım




  • ewet aradığım pek çok şeyi buldum.yardımların için teşekkürler.ama bulunduğum ilde bildiğim kadarıyla spor hekimi yok.normal doktora gittim ancak yararlı sonuç vermedi.dediklerini deneyeceğim.bir şey daha soracağım.yumruğumu sıkıp yumruğumun üstünde şınav çeksem kol bölgesinde dahamı etkili olur?
  • en iyisi bildiğimiz şınav çünkü yumruk yapınca parmaklarının acıdığını hissedersin zaten gerek yk sen klasik şınav yap ytr bu yaşta
  • sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.