Şimdi Ara

AYAK MANTARI NASIL GEÇER ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
7
Favori
409.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tinactin sprey kırmızı olan (pudralı) gerçekten çok etkili tavsiye ederim...

    http://www.tinactin.com/
  • bende çok dikkat ediyorum ama malesef tekrar tekrar çıkıyor. Aslında spora gidiyorum ve spordan sonra dus alıyorum ardından parmak aralarını kurutuyorum bazen pudra da sürüyorum yeni çorap giyiyorum ama gene çıkıyor gene çıkıyor. Sanıyorum ayakkabıdan. Çünkü sporda ve öncesinde sonrasında hep aynı ayakkabıyı giyiyorum. Belki spor yaparken farklı bi ayakkabı giymem gerek. Krem olarak troysd kullanıyorum. Biraz olsun geçiriyor tuzlu suyu da denemek lazım. Havalar da ısınıyor işimiz daha da zorlaşacak :)
  • Eczanelerde satılan lamisil krem var alın kullanın. Bir kere sürme ile en azından 3-4 ay rahat edersiniz.(eğer çok sıkıntıda iseniz)
  • bende de ayak mantarı var. kışın daha çok oluyorlar. yazın geçiyor.

    tuzlu suyu denicem. İnşAllah faydalı olacaktır.
  • mantar problemlerinin hepsi gerçekten çok uzun süreli tedavi gerektiren ve zor sonuç alınan sıkıntılar. Ayaklarda olanı ise spor yapanların neredeyse pek çoğunun başlıca ve kronik sorunu galiba ne yazık ki. Belirttiğiniz gibi ayaklarınızı her ne kadar kuruluyor olsanız veya her ne kadar ihtimam gösterseniz de mantarın yok olmasına yetmiyor. Ben bununla ilgili kalıcı çözüm sağlayan, çok iyi sonuç veren ve kimyasal olmayan bir ürün biliyorum. İş ve ticaret olarak yaptığım şirkete ait bir ürün olduğu için burada isimle bahsetmeyi etiksiz buluyorum. Ancak probleminize en iyi çözüm olabileceğine inandığım için deyinmeden de geçemedim. Aksi, tamamen umarsızlık ve duyarsızlık olurdu diye düşünüyorum. Hayatım boyunca insan olarak yapabileceğim doğru ve faydalı her şeyi, YAPMAM GEREKEN dir sorumluluğuna sahip olduğum için tesadüfen gözüme ilişen bu iletiye kayıtsız kalamadım. Şayet ilgilenir ve çözüm isterseniz, gerekirse e posta veya benzeri bir şekilde, onaylı özel ve sağlıklı olan bu ürünle ilgili size tabi ki bilgi verebilir ve yardımcı olabilirim. Saygılarımla




  • Arkadaşlar Öncelikle Ayak Mantarı İlaç İle Tedavide 3 Ay Gibi Bir Süre İçinde Geçmektedir.

    Fakat Eğer Deniz Olan Bir Bölgede Oturuyorsanız Ayaklarınızı Denize Sokun Düzenli Olarak Kesin Sonuç Alacaksınız.
    Yani Tuzlu Su Mantara Bir İlaç Diyebilirim.
  • tirosid iyi gelmiyor

    bana travazol iyi geldi.

    bir de hergün ılık tuzlu suya ayaklarını sok iyi gelir.
  • arkadaşlar size cevap verebilmek icin bu siteye üye oldum 2o sene dir cektiğimi bir ben bilirim kesin çözum NOVARTIS tek seferde bitiyor ALLAHIN izni ile besmele çekip sürün.ALLAHA emanet olun dua etmeyide unutmayın saygılar.
  • novartis firmasının ismi , ilacın adını yazarsan daha açıklayıcı olur
  • Ayak mantarları gerçekten zor tedavi edilen bir türdür.ama verilen ilacı gün ve kullanım seansı atlatmadan 20 gün boyunca kullanılırsa mutlaka tedavi edilir.ama bulaşıcı olduğundan kullandığımız ayakkabı ve çorapları da verilen solüsyon ile ıslatılıp dezenfekte edilmesi gerekmektedir.Bende yıllar önce askerlik görevinde iken yakalanmıştım .mesleğim .Kimyager olduğum ve bir sağlık merkezinde de çalıştığım için bende bazı araştırmalar yaptım ve tamamen tedavi eden bir solusyonu önce kendimde deneyerek ve en az 20 senedir de tanıdık eş ve dostlara tavsiye ettim.Ama artık benim de bu deneyimim ve bilgimin de parasal karşılığı olmalı diye düşünüyorum.20 tl ye yarım litrelik hazırladığım solüsyonu mail adresime adresinizi bırakırsanız size kargo ile ödemeli olarak gönderebilirim.eğer doğru kullanır ve tedaviden sonuç alamazsanız ücretiniz geri iade edilecektir.tedavi edilememesi mümkün değildir.bu sene enaz beş altı arkadaş ve duyan tanıdıkların ayak mantarı tarafımdan tedavi edildi.Bu solüsyon sadece AYAK MANTARLARI İÇİNDİR. Mail adresim : vedattek@yahoo.com
    İsteyecek olan ilk kişiye bedava,reklammım olsun diye.daha sonra inşallah bu kişi diğer arkadaşlara metheder de ,daha iyi anlaşılır.Mesleğimi ortaya koyuyorum.
    Bunu kullandıktan sonra mutlaka bana teşekkür edeceksiniz.Ama 20 gün hiç aksatmadan sabah akşam iki kez anlatacağım şekilde kullanın ve AYAK MANTARINA SON deyin. Yan tesiri kesinlikle yoktur ,güvenle kullanabilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum,saygılarımla.




  • babam 20 senedir bu ayak mantarıyla mücadele ediyor. özellikle denize giremiyor bu yüzden. çok zor bir hastalık
  • Öncelikle Geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah!

    Arkadaşlar iyi misiniz ?
    Herkesin bedensel yapısı farklıdır hakeza enfeksiyonları da... dolayısı ile oradan buradan duyumlarla sakın ola işe kalkışmayın. bana kalırsa bir cildiye uzmanına görünüp kültür testi yaptırın ( yada enfeksiyonu tanımlamak için ne testi gerekiyorsa ) bu sayede sorunun doğrudan kaynağına eğilip hangi ilaç en uygunuysa karar vermelerini kolaylaştırıp derdinizden bir an evvel kurtulmuş olursunuz. yani anlayacağınız bu sorunun çözümü bilgisayarımızdaki bir virusun çözümü için forumlarda medet aramaya benzemez. teknoloji meraklısı insanlar akıllı olurlar. lütfen mantıklı işler yapalım ve doktora gidelim. haydi en doğrusunu yapmaya....

    DebrisRat
  • Arkadaşlar ayak ve tırnak mantarına kesin çözüm silverstatic gümüş çoraplar... Mantara neden olan bakterileri yok ettiğinden dolayı 3 ay gibi kısa bir sürede mantarın kesin tedavisine ulaşılıyor... Ayrıntılı bilgi için 0531 712 63 81 numarasını arayıp sipariş verebilirsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilkihacker23 -- 14 Ağustos 2012; 18:46:33 >
  • Ayak mantarı ile başı dertte olanlar için BASİT ,KESİN VE UCUZ bir çözüm. Burada forumda ayrıca çözümün ve tedavinin nasıl olduğunu ayrıca anlattım.İlaç firmalarına sygım var ama bu konuda yetersizler.Verilen ilaçlar genellikle kısa bir zaman için geçici çözümler.Ben ,bu hastalığı bir daha tekrarlatmayacak bir çözümden bahsediyorum.Deneyin,kaybetmezsiniz.Farkı göreceksiniz.GÜVENMİYORSANIZ , ÜCRETİNİ DE TEDAVİNİZ BİTTİKTEN SONRA GÖNDERİRSİNİZ.AMACIM SİZİ KANDIRMAK DEĞİL ,FAYDALI OLMAK . TEL:0532 381 69 62 MAIL: vedattek@yahoo.com

    Vedat TEK,Kimyager
  • Merhaba, 8 yıldır çektiğim ayak mantarımı içinde reishi mantarı olan sabunlarla 1 haftada geçirdim. Gerçekten mucizievi bir sabun şiddetle tavsiye ediyorum. Çevremde çok insana tavsiye ettim hepsi de çok memnun kaldılar. 2 gün içinde zaten ayağınızdaki değişikliği ve hücrelerinizin yenilendiğini hissediyorsunuz. şu sitede detaylı bilgi veriliyor.www.ayakmantaritedavisi.com

    Saygılarımla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vedattek

    Ayak mantarları gerçekten zor tedavi edilen bir türdür.ama verilen ilacı gün ve kullanım seansı atlatmadan 20 gün boyunca kullanılırsa mutlaka tedavi edilir.ama bulaşıcı olduğundan kullandığımız ayakkabı ve çorapları da verilen solüsyon ile ıslatılıp dezenfekte edilmesi gerekmektedir.Bende yıllar önce askerlik görevinde iken yakalanmıştım .mesleğim .Kimyager olduğum ve bir sağlık merkezinde de çalıştığım için bende bazı araştırmalar yaptım ve tamamen tedavi eden bir solusyonu önce kendimde deneyerek ve en az 20 senedir de tanıdık eş ve dostlara tavsiye ettim.Ama artık benim de bu deneyimim ve bilgimin de parasal karşılığı olmalı diye düşünüyorum.20 tl ye yarım litrelik hazırladığım solüsyonu mail adresime adresinizi bırakırsanız size kargo ile ödemeli olarak gönderebilirim.eğer doğru kullanır ve tedaviden sonuç alamazsanız ücretiniz geri iade edilecektir.tedavi edilememesi mümkün değildir.bu sene enaz beş altı arkadaş ve duyan tanıdıkların ayak mantarı tarafımdan tedavi edildi.Bu solüsyon sadece AYAK MANTARLARI İÇİNDİR. Mail adresim : vedattek@yahoo.com
    İsteyecek olan ilk kişiye bedava,reklammım olsun diye.daha sonra inşallah bu kişi diğer arkadaşlara metheder de ,daha iyi anlaşılır.Mesleğimi ortaya koyuyorum.
    Bunu kullandıktan sonra mutlaka bana teşekkür edeceksiniz.Ama 20 gün hiç aksatmadan sabah akşam iki kez anlatacağım şekilde kullanın ve AYAK MANTARINA SON deyin. Yan tesiri kesinlikle yoktur ,güvenle kullanabilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum,saygılarımla.

    Hayranım böyle insanlara, her an ne satsam diye düşünüyorlar heralde, gerçekten iç dünyalarıonı merak ediyorum.




  • ayak mantarı için trosyd krem ve oceral syprey kullandım ve geçti. her akşam yatarken kremi mantarlı bölgeye sürüp, iyice yedirdikten sonra ince bir çorap giyip öyle yatıyordum (yatağa bulaşmasın diye). yaklaşık 2 tüp kremle geçiyor, bu da 1-1,5 ay demek. mantar inatçı sizin daha inatçı olmanız lazım, sektirmeden her gece her gece sürün, ben unutmamak için ilaçları masamın üstüne koydum. spreyi daha az kullandım açıkçası, onu da belki sabah güne başlarken ayağa sıkabilirsiniz.

    Şimdi yukarıda anlattığım ayak derisi için, tırnağa gelince iş değişiyor. eğer bir tırnağınız mantar olmuş ve sararmış, pul pul olmuşsa, onu tedavi edemezsiniz, ancak tedaviyi sürekli sürekli uygulayıp arkadan gelecek taze tırnağın temiz çıkmasını sağlayabilirsiniz.

    Dolayısı ile tırnak için şunu yapmak lazım, kolonyalı mendil ile tırnağı silin, güzel bir tırnak törpüsü ile tırnağın yüzeyini mümkün olduğu kadar törpüleyin (sadece ucunu değil, tüm tırnağı, mantarlı bölgeyi) sonra yine kolonyalı mendil silin, yukardaki kremi ve spreyi (aynı anda değil tabi) uygulayın. tırnağın uzaması 6 ay sürdüğü için bunu haftada bir felan yapmanız lazım, ta ki temiz tırnak gelene kadar. uzun sürüyor ama kesinlikle düzeliyor.

    ayrıca, günde bir çorap değiştirin, ayağınızı nemli ıslak bırakmayın (aptes felan alınca iyi kurulamak lazım), başkasının ayakkabısı, çorabı kesinlikle giyilmeyecek, mümkünse tedavinin ortalarında çorap ve ayakkabılarınızı çöpe atın ve yenisini alın.

    bu kişiden kişiye bulaştığı için, evde yaşayan bir kişide varsa herkese bulaşacaktır, tedaviyi de hep beraber olmakta fayda var.

    doktorunuza danışın, hastanede cildiye polikliğinde kısa bir muayene ile doktor size doğru ilaçları verir. özellikle tırnak mantarı için ağızdan alınan daha güçlü ilaçlar da var..

    geçmiş olsun.




  • Google da araştırma yaparken konuya rastladım, reklamcılar doluşmuşlar konuya

    Bende de bu illet var, trosyd işe yaramadı...
  • Arkadaşlar bu illetin onlarca çeşidi var, tırnaklarda, parmak aralarında, ayak üstünden yukarı doğru sinek ısırığı gibi olanlar vs vs vs,


    Doktora görünmeden ilaç kullanmayın, yan etkileri çok,


    Askerde iken bir arkadaşım terliklerimi giyip duşa gitmiş bilmeden kullandım ve ilk önce sol ayağımda sinek ısırığı gibi kaşıntılı bir kızarıklık meydana geldi, daha sonra tüm ayak üstünü kapladı ve sonunda diğer ayağıma da sıçradı, revirde olduğum için kullanmadık ilaç, merhem vs kalmadı,

    Bir süre sonra yukarı doğru çıkmaya başlayınca dr astğmene söyledim ve bana "zolax 150 mg 2 kapsül" ilaç verdi, birisini aldım ve diğerini de 1 hafta sonra aynı gün yutacaksın dedi. Ertesi gün kalktığımda her iki ayağımda da mantardan eser kalmamıştı, ama yine de 1 hatfa sonra diğer hapı da aldım, o yüzden bilmediğiniz sağdan soldan duyduğunuz ilaçları kullanmayın, 1 saatinizi ayırıp gidin doktora ve ne diyorsa onu kullanın,

    Herkese geçmiş olsun




  • Ayak mantarı ile tırnak mantarını karıştırmanızı istemem. ayak mantarı tedavisi piyasadaki sprey ve kremlerle çok kolay geçmektedir. Bunun için piyasadaki her hangi bir ürünü denemizde fayda var. Fakat bu mantar tırnağa sıçramış ise ozaman ilaçlar hak getire, direk karaciğere vuruyor.Krem ya da sprey çaresiz kalıyor. Bu konuda bloklarda baya bi gezindim önüme sıradışı ve etkili bir çözüm sunan bitkisel olan şu adresi buldum .baya bir detay veriyor.
    http://tirnakmantaribitkisel3gundeson.blogspot.com/p/trnak-mantar-tedavisi.html




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.