Şimdi Ara

Ayhan Olmadı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayhan son zamanlarda çok iyi bir performans sergiliyordu... Tam artık sinirlerine hakim oluyor diyorduk.. Geçen hazırlık maçında adama durduk yere ikili mücadele de durdu tekme attı kırmızı kart gördü... Lig maçında ne yapar kim bilir olmadı



  • bence lig maçında daha dikkatli olur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __cRo__

    bence lig maçında daha dikkatli olur

    hocam tv de özetde gördüm durdu tekme attı adama o adamın yerinde olcam o aynın orda ağzını burnunu kırardım bu gs li diye değil aynı şekilde o atam ayhana atsa ayhan içinde geçerli yaa düşünsene topu alıyon arkadan sana tekme atıyor biri
  • Daha dikkatli olup olmaması önemli değil , kendine hakim olamayabilir de sonuçta adamın yapısı budur ve ona göre değerlendirirsin ancak hazırlık maçı dahi olsa o haraket veya kartlardan dolayı resmi maçlarda da cezalı duruma düşmeli.(sanki böyle bir kural vardı ama tam hatırlayamadım)

    Futbolcu teknik direktörüne , yönetimine hesap verdikten sonra sorun yok ama fair play(adil oyun) için bunlar cezasız kalmamalı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: baris01


    quote:

    Orjinalden alıntı: __cRo__

    bence lig maçında daha dikkatli olur

    hocam tv de özetde gördüm durdu tekme attı adama o adamın yerinde olcam o ayhanın orda ağzını burnunu kırardım bu gs li diye değil aynı şekilde o atam ayhana atsa ayhan içinde geçerli yaa düşünsene topu alıyon arkadan sana tekme atıyor biri

    ayhanın yazcakdım
    değiştir tuşunu istiyorum artık




  • quote:

    Orjinalden alıntı: vaypcnet

    Daha dikkatli olup olmaması önemli değil , kendine hakim olamayabilir de sonuçta adamın yapısı budur ve ona göre değerlendirirsin ancak hazırlık maçı dahi olsa o haraket veya kartlardan dolayı resmi maçlarda da cezalı duruma düşmeli.(sanki böyle bir kural vardı ama tam hatırlayamadım)

    Futbolcu teknik direktörüne , yönetimine hesap verdikten sonra sorun yok ama fair play(adil oyun) için bunlar cezasız kalmamalı.


    o olayı bende hatırlıyorum ama Milli Takımlar için biliyorum kartlar resmi maçlara da yansıyor ama Kulüp maçlarında bu var mı bilmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi

    Ayhan son zamanlarda çok iyi bir performans sergiliyordu... Tam artık sinirlerine hakim oluyor diyorduk.. Geçen hazırlık maçında adama durduk yere ikili mücadele de durdu tekme attı kırmızı kart gördü... Lig maçında ne yapar kim bilir olmadı

    Köşede bir yerde düşünce yardımcı hakeme kesin Len! Len ! Len! ondan sonrada elini sallayarak Hadi Len! Yapar.
  • Kulup maclarindada hazirlik karsilasmalarinda gorulen kartlar resmi maclarda gecerli sayiliyor sanirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xpansion17

    Kulup maclarindada hazirlik karsilasmalarinda gorulen kartlar resmi maclarda gecerli sayiliyor sanirim

    Yok artık :s
  • hazırlık maçı olunca yani; adama tekme atma hakkı veriliyor yani...dikkate falan gerek yok bu tip maçlarda yani...nasıl olsa lig macında oynar yani...vur gitsin yani...
  • Sabri'ye 2 maç ceza..
    Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'na Efes Cup Turnuvası'nda Spartak Moskova ile yapılan maçta hakeme yönelik "lisanen hakaret eylemi" nedeniyle 2 maç ceza verdi..
    Kurul, Futbol Federasyonu'nun Levent'teki binasında yaptığı toplantıda, 10 Ocak 2005'te Efes Cup Turnuvası'nda Galatasaray ile Rusya'nın Spartak Moskova takımları arasında Antalya'da yapılan maçta, hakeme yönelik ''lisanen hakaret eylemi'' nedeniyle Galatasaraylı futbolcu Sabri'ye 2 maç oynamama cezası verdi.

    Bu arada aynı maçta görev alan hakem İbrahim Yıldırım'a, talimata aykırı hareket etmesi nedeniyle 60 gün ve hakem Emre Suna'ya da aynı nedenle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesi kararlaştırıldı.
  • hazırlık maçı da olsa böylesine bir "insana" yakışmayan hareket ceza almalı. daha önce bir hazırlık maçında görülen karttan dolayı ceza alan oldu diye hatırlıyorum. sanırım hakemin ekstra bir raporu gerekiyor..
  • Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Antalyaspor ile Sivasspor takımları arasında 14 Ocak'ta Antalya'da oynanan özel maçta, rakibine yönelik eylemi nedeniyle Antalyasporlu Burak Yılmaz'a, sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle de Sivassporlu Yasir Elmacı'ya 2'şer resmi müsabakadan men cezası uygulandı.

    Haber: AA

    14.01.2006
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.