Şimdi Ara

Aykut Kocaman Takip Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
2
Favori
9.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aykut Kocaman Takip Konusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lost

    Bu mesaj silindi.
    Aykut kocamanın maç sonuçlarını Fenerbahçe başlığında mı tartışacağım? Aykut hoca ile ilgili son gelişmeleri yazıyorum, hep olumsuz sonuç alıyorsa benim hatam mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lost

    Bu mesaj silindi.
    Burası aykut takip konusu mu? Konusu. Ben ne paylaştım? aykutun son durumunu. Paylaşımlarım gayet doğru konu altında. Beğenmiyorsanız Konyaspor konusuna gidebilirsiniz.
  • Ersun Yanal Trabzonspor kariyeride pek parlak değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taraftar destegi onemli. taraftar destegi kesilmeye baslamis. haklilar takim cok kotu de, vefa da bu kadar basit degil. baska yerde olsa coktan kovulurdu diyorlar o da dogru, ama burda da bundan daha da fazla krediyi hak ediyor. koskoca galatasaray'in da performansi kalibina gore ayni. kimse ft'den destegini kesmez. aykutun konyadaki yeri de oyle. tonla istifa isteyen var.
    adamin kendi basladigi 1 tam sezonu bitirmesine tahammul edilemeyecekse bu mu vefa. ilk doneminde takimi devraldiginda takim 14. falandi. 2 sene ust uste avrupaya goturerek birakti. gittigi ilk sezon ligi 15. bitirdi konya yine. yarim sezonda devraldiginda 10. falandi, sezonu kendisi de 10. bitirdi. bugun de 15. ama bu demek değil ligi illa burda bitirecek.
    futbolda dun yok maalesef. konyaspor taraftarini bu kadar sabirsiz yapan temelde aykutla yasanilan basarilar. 5 sene önce herhangi bi hoca ilk yariyi 15. bitirse garipsenmezdi. konya biraz basari sarhosu oldu. bu basarilari yasatan adama bile tahammulsuzluk olusabiliyor. futbolda normal.
    fakat benim itiraz ettigim herkes riza calimbay falan diyor. arkadas riza calimbayi aykut kocaman kovdurmadi ki. taraftar rıza gidince bayram etmisti. biz istemedik yonetim de gonderdi hesap mi verecegiz demisti. simdi riza orda basarili olup aykut burda basarisiz olunca bakiyorsun herkes riza niye gitti diyor. e zorla baskalari göndertmedi ki konya camiasi gonderdi. kaldi ki riza da konyada iyi degildi. her antrenor her takima uyacak diye bi sey yok. sapla samani karistirmamak lazim. riza calimbay konyada cok mu iyi baslamisti sanki? sivasta sezon basindan beri iyi. sapla saman. riza Konya'da kalsa da konya lider olmazdi, gonderen de aykut degil.
    aykut zaten 4-5 hafta once istifasini yonetime sundu. problem bendeyse gitmeye hazirim demeye getirdi. yonetim de sana guveniyoruz duzeltirsin problem kadroda dedi. simdi devre arasi bu takimin 1 santrafor, en az 2 stoper, ve bir ortasaha oyuncusuna ihtiyacı var. bunlardan sonra tekrar bakmak lazim
    şu çocuğu da sallamayın. cevap gelmezse gider. belli bir seviyede takim yorumlamaya calisiyoruz. bozulmasin boş yere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sasırtıcı olmadı güc farkı meydanda. bekledigim gibi oldu. ikinci yarı biraz toparladık belki 2-0'ken penaltı riski olan pozisyonda verse 2-1'den bir şeyler olabilirdi ama yine de puan alacak top oynamadık. ilk yarı çok kötüydük. ama rakip belli. daglar fark var. hayırlı bir maglubiyet oldu belki de stoper almak için daha ne beklediklerini görmek acısından. puan hedeflenecek maclar belli. önümüzdeki maçlar iyi mesela. artık burda bir şeyler yapmak lazım çünkü bu 6 maçtan sonra fikstür tekrar zorlaşacak. bu 6 maçta en az 12 puan almamız lazım. 12-13-14 puan alırsak 30'lara ulaşırız. kalan 9 haftada da en kötü 10 puan gibi bir hesapla 40 puanda ligi bitiririz. ligde kalmaya yeter. aslında hedef 50 puan olmalıydı ama yanlış yapılanmayla girildi kabus gibi bir sene oldu. 50 puan konyaspor için iyi. bu kabus sene 10 puan hasar ile 40 ile kapanırsa buna da şükür.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.