Şimdi Ara

aylık 2bin dolar 53bintl günde online sadece 5 saat uzaktan çalışma, peki nasıl işi bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tatilde serkan diye 20 li yaşlarında genç bir öğretmen çocukla tanıştım, yazılımla uğraştığımı söyleyince konu konuyu açtı bana eniştesinin türkçe öğretmeni olduğunu yazılımdan hiç anlamadığını, yabancı bir üniversitenin bilgisayar bölümü için 2bin dolara online işe başladığını ve öğretmenliği bıraktığını söyledi. Eniştesi daha sonra memur olan serkanın abisine bu işi anlattığını, öğrettiğini ve abisinin de memurluğu bırakıp bu işi yapmaya başladığını söyledi. Olay şu ki yurt dışında 6bin dolar vererek çalıştırdıkları işçileri türklere 2bin dolar vererek çalıştırıyorlar bu o üniversiteninde karına oluyor çünkü 3de 1 fiyatına aynı işi yaptırmış oluyor. İş çok rahat diyor serkan matematik öğretmeni hatta serkana eniştesi demiş ki python dan udm konu atmış sen sadece şunları izle temel bir iki şey öğren çok basit ben sana referans olup senide aldıracağım demiş serkan da öğretmenliği bırakacağını bana söyledi. bende çok merak ettim ve ısrarla hangi okul hangi üniversite dediysem söylemedi ve konuyu değiştirdi. eniştesi öğlenden sonraden sonra 3 gibi bilgisayar başına geçiyormuş akşam 8 e kadar sadece çalışıyormuş. bende böyle bir iş bulsam çok iyi olurdu, bu iş nedir böyle, iş hakkında bilsi olan varmı, nasıl bulabilirim. 53bintl yapıyor güzel para








  • Şu anda yazılımda rekabet çok çok yüksek.İyi bir iş için çok fazla teknoloji öğrenmek lazım ama sağlam öğrenmek lazım.Yazılım eskisi gibi değil.
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

    sanırım okumadınız hiçbir yazılım bilgileri de ve dil bilgileri de yok 2bin dolar yurdışına online çalışıyorlar ve sorduğumda söylemedi. yani çok iyi bilmekle rekabetle alakası yok. müracat nereye yapılıyor onu bilsek yeter

  • Abi yazılımı bilmeyen ve dili olmayana o parayı verirler mi? İki gün sonra "başvuru için 1000 dolar verdim, dolandırıldım" diye geleceksiniz. Yapmayın artık gözünüzü seveyim.
  • Ben bir tane 16 GB tek modül RAM sattım. Rami alan çocuk bilgisayarımı online kiraya veriyorum çok güzel para var dedi. Güçlü işlemci ekran kartı ve bol RAM bellek lazım dedi.

    Ben araştırdım öyle bir şey bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.