Şimdi Ara

aylık 450 liralık KYK Kredi borcunu erteleyemeyen devlet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 sene öncede cimere aynı durumu ilettim.bana kopyala yapıştır bir cevap verdiler.aradan 1 sene geçti iş bulamadım bakalım buna ne cevap vericekler .artık umudum direncim kalmadı.



    "sayın yetkili

    size basit cümlelerle açıklama yapmak istiyorum.

    Kocaeli üniversitesi elektrik mühendisliğinden 2018'de mezun oldum.askerlik görevimi 2019 yılında yerine getirdim.2019 hazirandan bugüne kadar malesef iş bulamadım.başvurduğum iş sayısını hatırlayamıyorum. nerdeyse 1.5 seneden beri işsizim.Sgk Kayıtlarında herşey belli.Genel Sağlık sigortamı dahi ödeyemiyorum.Kyk geri ödemesi geldi hala işsizim. E devlet üzerinden erteleme talebi istedim fakat ödeme aksatildigi için talep dahi olusturamadim. ertelenmesse yakında beni vergi dairesine vereceksiniz.harçlık niyetine kullandığım banka hesaplarını bloke edeceksiniz.ordanda büyük ihtimal icraya vericeksiniz. işssizken ben bu parayı nasıl ödeyebilirim ? Koca koca şirketlerin vergi aflarını gördükçe acaba çok mu şey istiyorum diyorum . Sgk kayıtları elinizde olduğu halde bu borcu niye erteleyemiyorum. ödeyemediğim her gün bana faiz yazılıyor. olan borcum gün geçtikçe artıyor. bu yapılan sizce hak mı ? .26 Yaşına geldim 20 Sene Okudum Elektrik mühendisi oldum ama torpilim olmadığı için (namı değer referans) mesleğimi yapamıyorum. iş görüşmeleri corona belası yüzünden kesildi.artık hiç ümidim kalmadı. Bu borcu ödeyebilmem için iş bulmam lazım, yada sizin bu borcu iş bulana kadar ertelemeniz. Silinde demiyorum. iş bulana kadar erteleyin . 2 tane tuşa basıcaksınız. Koskoca devlet Aylık 450 lira ödemeye mi kaldı allah aşkına. ben ayda 450 lira harcayamıyorum. şuan corona yakalansam hastaneye gidemiyorum. işsizlerin ödedeği aylık genel sağlık sigortasını ödeyemediğim için. siz benden kyk borcu ödememi bekliyorsunuz .Milletin yüzüne bakamaz oldum.vallahi artık bıktım.vallahi yeter."












  • Üstüne mal, mülk bırakma. Ev adresini alakasız bir yere taşı. Herşeyin bir yolu var.

    Memur, esnaf çocuklarının hepsine burs çıkartıyor devlet yıllardır. Yoksullara gelince bol faizli kredi. Lafta müslümanlığı bırakacak devlet.

    İç Anadoludaki ahlak düşmanı esnafları, ev sahiplerini zengin etmek, istihdam oluşturmak yerine başkalarının üstünden geçinen kitleyi beslemek için saçma sapan yerlerde üniversite açtılar. Verdikleri pratiksiz, uygulamasız eğitim beş para etmez. Etmiyorda.

    Paşa paşa herkese sosyal devlet olacak. Yok öyle iç anadoluya, doğuya sosyal devlet, batıya vergici komünistlik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.