Şimdi Ara

Aylık 80 bin TL maaş. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yirmi bin lira kira, beş bin lira da faturalar desen, mutfak harcamalarına da beş bin gitse otuz bin lira harcaman olur. Elli bin lira cepte. Mis gibi para ya. Yaşanır.

  • Vallahi şaka gibi 78000 TL ye tekabül eden aylık kazancım şuan 195500 lira ediyor. Türkiyeye gelsem zenginim. :)

    Fakat 20 Kasım da iş değiştiriyorum Dubai ye gitcem 10000$ maaş. Dil bilgim var almanca ve Türkçe. Fakat ingilizce gerekiyormuş. Dubai şartlarına göre 10000$ orta-üst seviye bir maaş. Asgari ücret gibi bir sistem yok Dubai'de fakat yüksek bulunabileceği gibi düşük rakamlarda da maaş olabilir. Bana denk gelen yüksek oldu. Almanya şartlarına göre bence daha güzel maaş. Şuanki kurda 270000 lira ediyor. Şaka gibi ama gerçek. :(

  • Anasının mı... Öyle maaş mı olur?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nasıl ve nereden alınır ?

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    meslek nedir?


    10k burut mu net mi?

  • Kanka, ben 32 yaşında asgari ücretle iş hayatına başladım. Benim için süper para.

  • Hesher kullanıcısına yanıt

    net maaş. Maaşda herhangi bir kesinti yok. Dubai şartlarına göre güzel bir maaş. Şimdi şu da anlaşılmasın Dubai çok pahalı falan değil. Avrupa nasılsa Dubai de aynı. Youtube da birkaç videosuna baktım gayet yaşanılır bir şart.

    Bir başka konu ise maaşımı doktor mühendis maaşlarıyla karşılaştırmanız Dubai deki işleyişe göre gereksiz. Çünkü 6 bin dolar maaş alan da var 15 bin dolar maaş alan da var. Orada asgari ücret gibi bir saçmalık yok.

    Cnc operatörüyüm. Dubai de çalıştığım şirketin (isim vermek istemiyorum) yeni bir fabrikası açılacakmış beni oraya gönderecekler.

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    Enteresanmis hocam, dunyada en cok kazananlardan birisiniz oyleyse


    https://www.glassdoor.co.in/Salaries/dubai-cnc-machine-operator-salary-SRCH_IL.0,5_IM954_KO6,26.htm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesher kullanıcısına yanıt

    5750 ye çalışanda var bakarsan ama yapılan işe bağlı şartlara bağlı. Bu muhtemelen Dubai deki şirketlerin maaşları. Almanya da ben 6280€ maaş alıyorum net olarak. Dubai de çalışacağım için biraz arttırmış olabilirler. Dubai de geçtiğim vakit video yaparım ilk maaşta :) Dirhem olarak mı yatar yoksa euro olarak mı alırım onu bilmiyorum işte.

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    almanyada net 6280 mi  


    yanlis anlamayin ancak maas bordronuz var mi? almanyada google'da calisan veya doktor olan arkadaslarim bu maasi almiyor... ortada bir gariplik var


    5750 de cok yuksek...

  • Hesher kullanıcısına yanıt

    Lohn und gehaltsabrechnung var fakat yükleme yapamam. Ancak atm den çektiğimde video alabilirim. Google çalışanı az alabilir onlar benim gibi gece çalışıyorlar mı? Ayrıca Dubai de doktor var 5 bin dolar alan da var 15 bin dolar alan da. Doktor ama bölümü ne o önemli. Bilmiyorum ama acilde çalışan bir doktor ise çok fazla alacağını zannetmem. aynı şekilde doktor dostlarım da var yüksek maaşlı yüksek kıdemliler brüt maaşı 3 ay önce sanırım 7500 civarındaydı. Hatta komşum da çocuk doktoru ama kendi özel muayenehanesi var aylık geliri brüt 20 bin civarında onun. 36 bin mi neydi sanırım aylık geliri vardı işçisi vergisi ana giderleri vs çıktıktan sonra yine 15-20 kalıyor demişti.

  • kendine ev kiralar araba alır manita falan yaparsın atarsın. haftasonları da kulübe bara gidersin. eline ne kalır bilmem. artık gerisini sen anla. zengin falan değilsin.

    kısmen de olsa hayat yaşayabilirsin o parayla.

  • Hesher kullanıcısına yanıt

    arkadaşın almanya için de dubai için de söylediği rakamlar çok yüksek. ben bir yazılımcı olarak almanya'dan 70.000€ kesin teklif aldım (benim seviyemde ve alanımdaki yazılımcılar orda 80-100 alıyor). dubai ile de görüştüm ve 50.000€ civarı birşeyler söylediler. bunların hepsi brüt (dubai'de vergi yokmuş kısmını incelemedim, zaten hiç incelemeden görüşmeyi durdurmuştum). cnc operatörleri bu kadar kazanabiliyorsa iyiymiş doğrusu.

  • Zengin değildir. Ancak -evi kira değilse- güzelce yaşayabilir.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Ya almanya bitmis ya da kendisi normal bir insanin 4 kati falan calisiyor zira median gelir ile alakasi yok rakamlarin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesher kullanıcısına yanıt

    ya öyle çalışıyor ya da rakamlar abartılı. başka açıklaması yok. :)


    biz boşuna okumuşuz muhabbetine girmeyecem, zira yazılımcılık şu an en popüler meslek, çok büyük bir açık var. türkiye'de yaşadığım halde durmadan arıyorlar beni, buna rağmen bana gelen rakamlar bunlarken cnc operatörünün böyle rakamlar alması çok inandırıcı gelmedi bana. ya da çok çok çok özel bir iş yapıyor, bilemedim.

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    Aynı muhabbet 70'li 80'li yıllarda Almancılarda vardı. Yani onlar gayet kendi floralarına ait ev arsa araba sahibi olup Türkiye'ye geldiklerinde kazançları ile yaşayamadıklarını falan söylüyorlardı ki o dönemde dengi insanlarda Araba sahibi dahi olan kimse yoktu, hortumcu dolandırıcı falan değilse.


    Senin bindiğin gemiler, tatile gittiğin güney dünya kıyıları, uçtuğun uçak tarifeleri ile alakalı şeyler bunlar anlayacağın.

  • Konu 2021'de açılmış. O gün kü 80 bin TL bugün için 200 bin TL olarak güncellenmeli.

  • Finland kullanıcısına yanıt

    tipik gurbetçi ezikliği..

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.