Şimdi Ara

Aynı anda birden fazla bilgisayara program yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Benim çalıştığım ofiste 29 bilgisayar bulunuyor. çoğu bilgisayar radmin ile benim bilgisayara bağlı durumda. ancak ne radminden nede başka bir program(bulamadığım için) ile toplu yükleme yapamıyorum. İstediğim şu. Elimde güncelleştirilmiş bir program mevcut ve bütün bilgisayarlara yüklemem gerekiyor. kendi bilgisayarımdan aynı anda bütün kullanıcılara program yüklemeye olanak sağlayan bir program mevcutmudur. kırık olması gerekmez. Teşekkürler.



  • Şu programa bir bak.
    Okullar için eğitim amaçlı hazırlanan bu program,cafeciler için de birebir.
    Kullanımı :kendi makinanıza Teacher, yönetmek istediğiniz makinalara ise Student olarak kurmanız gerekmektedir.

    NetOp School – Ağ bağlantılı sınıflar için eğitim aracı
    Dünyanın en kapsamlı eğitim yazılımı paketi NetOp School, şimdi size, sanal ve ağ bağlantılı öğretimde kullanmak üzere, güçlü bir test uygulama aracı veriyor.

    NetOp School'un son sürümü, öğretim sürecinin tümünü desteklemek ve size derslerinizi hazırlamak, sınıfı idare etmek, öğrencilerinizin gelişimini değerlendirmek konularında yardımcı olmak amacıyla geliştirildi. Biz buna 360° bilgisayarlı eğitim diyoruz.

    Özellikle, tamamen yeni Test Merkezi sayesinde, test yapmak şimdi her zamankinden daha kolay. 10 farklı soru tipi için değerlendirme hem otomatik olarak hem de kusursuz bir şekilde yapılıyor.

    Kullanımı kolay NetOp School, ağ bağlantılı sınıflarda öğretimi daha etkin hale getirmek için tasarlanan, büyük beğeni toplayan bir yazılım. Tamamıyla yeni Test Merkezi sayesinde, test yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Değerlendirme, 10 farklı soru tipi için hem otomatik hem de kusursuz şekilde yapılıyor!

    Eğitim profesyonelleri tarafından hazırlanan NetOp School, tam bir kullanıcı dostu. Eğitim yazılımları konusunda tecrübeli olmayı da gerektirmiyor. NetOp School, ağ bağlantılı sınıflar için, dünyanın en kapsamlı eğitim yazılımı paketlerinden biri. Daha da ötesi, programın etkileyici uzaktan kumanda fonksiyonu, uzaktan eğitim ve sanal sınıf aktiviteleri açısından heyecan verici olanaklar sağlıyor.

    NetOp School, öğretmenlere ve şirket eğitmenlerine, ağ bağlantılı sınıflarda eğitim ve yönetim için güçlü araçlar sunuyor. NetOp School, ağ bağlantılı sınıflarda eğitimi daha kolay ve sezgisel hale getirirken, bütün öğrencilere ön sıralarda oturma ve uygulayarak tecrübe kazanma şansı veriyor. Öğretmenin veya herhangi bir öğrencinin ekranındaki görüntünün, bütün PC'lerde aynı anda görüntülenebilmesini sağlıyor. Çalışmalarını takip etmek için, öğrencilerin ekranlarını gözden geçirme, ağ üzerinde testler uygulama, öğrencilerin, uygulamaları ve Internet'i kullanma biçimlerini kontrol etme imkânı sağlıyor. NetOp School, ekstra donanım yatırımı da gerektirmiyor.




  • çok teşekkür ederim inceleyeceğim. ancak ben çok farklı bir program duymuştum. oradan bilgisayarları açmak kapatmak sistem yüklemek program yüklemek hepsini yapabiliyordunuz. Çok iyi özellikler ama bir türlü bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.