Şimdi Ara

Aynı eve 2. ADSL (Ve Modem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu dönem KyK yurt köşelerinden kurtulmak için eve çıktım. Ancak ev arkadaşımın dediğine göre , kendi üzerine internet var ve bu internetin borcu olduğu içinde internet kapalı. Sormak istediğim acaba arkadaştan bağımsız olarak aynı daireye ben 2. bir internet alabilirmiyim ? Ayrıca bu evde Haziran 7 sine kadar kalacağım yani taahhütsüz olması önemli , bu doğrultuda önerdiğiniz bir internet sağlayıcısı var mı ? (TT, biri , Superonline falan)

    Ayrıca yukardaki sorumun cevabı doğrultusunda Eskişehirde olupta adsl modem satan ve ya elinde olupta hayrına bana hazirana kadar verebilecek birisi var mıdır ?



  • Bir istediğiniz kadar ve başka başka kişilerin üstüne internet bağlatabilirsin. TTnet de bir ara 3 aylık internet paketi vardı. istersen web sitesine girip tek tek araştırabilirsin. Diğer servis sağlayıclarla da karşılaştırabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas70

    Bir istediğiniz kadar ve başka başka kişilerin üstüne internet bağlatabilirsin. TTnet de bir ara 3 aylık internet paketi vardı. istersen web sitesine girip tek tek araştırabilirsin. Diğer servis sağlayıclarla da karşılaştırabilirsin.


    Çok sağol hocam. Birde forumlarda okuduğum kadarıyla bu TTNet taahhütsüz + Sadece internet bağlantısının olduğu bağlantı çeşidinde +15 TL gibi bir aylık sabit ücret varmış ? Eğer bunu telefon hattıyla birlikte açtırsam telefonun sabit ücreti ne kadar ?
  • Onun içinde Turkelekom'un web sitesine bakman lazım. Bir sürü paket ve tabi ki fiyat var. Çok inceleyemedim ama en az olanı 21,90 galiba.

    http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Bireysel
  • dostum imkanın varsa TTNET den uzak dur, başına bela alma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depelerx -- 27 Şubat 2011; 19:27:38 >
  • Ben sanmıyorum o hat üzerinde borcu olan kapalı bir hat varsa başka birinin adıyla yeni bir hat açılmasına izin vereceklerini. Bunun dışında izin verirlersede her ay 15 tl telefon sabit ücreti var ondan kurtuluşun yok, telefon bağlatmayabilirsin istersen ama yine 15 lira alacak telekom.
  • Eğer Vodafone cepnet işini görürse TTnet hiç düşünme derim 8 TL sınırsız ama yavaş net.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.