Şimdi Ara

Aynı flash ile yüklemede farklılıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar problem şu.

    Masa üstü pc'me format atarken flash en başta normal olarak key soruyor. O konuda sıkıntı yok.
    Ancak kuzenin laptopu sıkıntılıydı formatı aynı flash ile yapıyorum key falan sormadan direkt yüklüyor. Yüklemelerde bana hiç sağlıklı oldu gibi gelmedi sanki hala altta başka bir windows var ve onun keyini ve ayarların kullanıyor gibi duruyor.

    Foratlama işleminde hdd'sildim yükleme yapacağım kısmı biçimlendirdim ama güvenemiyorum bu olaya ve performansta iyi değil.



  • Laptop önceden işletim sistemi yüklü gelmişse key sormayabilir. Bende de biosa gömülü key var ne key kısmı nede işletim sistemi seçim kısmı gelmiyor. 2.bir durumda internet bağlantısı varsa kurulum yaparken etkinleştiği için key kısmı gene görünmez.
  • Hmm zannedersem birinci söylediğin doğru. Bunda bios'a gömülü windows var. Çünkü internetten araştırdım ki donanımhaber'in temiz kurulum videosunda da gösteriyordu windoews'un keyini öğrenmemize yardım eden programı kurdum ve benimkinden farklı bir key gördüm. Sadece benim kafamı karıştıran kuzenin para vermemek için windows almadım demesi. Windowsu almış farkında değil. Yardım için teşşekkür ederim.
  • cumxxi kullanıcısına yanıt
    Laptobunu ilk alırken işletim sistemiyle gelmişse key gömülüdür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.