Şimdi Ara

Aynısefa Kremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AYNI SEFA KREMİ

    Narcissus tazetta bitkisidir. Nergis de denir. 20 - 80 cm arası yüksekliği olan soğanlı bir bitkidir. Dalları tüylüdür. Çiçekleri sarı - turuncu arası değişir. Çiçeklerinin bazıları tek kat, bazıları ise katmerli ve kat katdır. Şifa bakımından eş değerdedirler. Sap ve yaprakları etli ve yapışkandır. Çiçekçilerde bulunan bir süs bitkisidir. Sabah saat 7'den sonra hala çiçekleri açılmamışsa yağmur yağacak demektir. Haziran başlarında açar. Sonbahar sonuna kadar ortalikta görünürler. Mevsimlik bir bahçe bitkisidir.
     Aynısefa Kremi

    -Ağrı kesici olarak kullanılır. Ağrıyan her bölgeye merhemi sürülebilir. Ağrılar hafifler, gerginlik ve sertlikler gider.
    -İdrar tutukluluğunu giderir. Terletici özelliğe sahiptir.
    -Kaşıntılı ayak mantarlarını yok etmede çok iyi gelir.
    -Kan çıbanı, derideki pigment lekeleri, ihtiyarlık lekeleri için öz suyu deriye sürülür, çok faydalıdır.
    -Ezik ve yaralara sürüldüğünde iyileşme çabuklaşır. Aynı şekilde yanık yaralarında da emniyetle kullanılır.

    Aynısefa Kremi İçeriği ve Kullanımı

    Kullanımı: El, yüz ve vücuda masaj yaparak kullanabilirsiniz. Direk güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında, kuru yerde ve ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Göz ile teması haline bol su ile yıkayınız.

    İçeriği: Deionized Water, Cetyl Stearyl Alchol, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Ceteareth-20, Glycerin (and) Urea (and) (and) Saccharide Hydrolysate (and) Magnesium Aspartate (and) Glycine (and) Alanine (and) Creatine, Dimethicone, Phenethyl Alcohol (and) Caprylyl Glycol, Calendula Officinalis Flower Oil( Aynı Sefa Yağı) Parfum, Caprylic Cabric Triglyceride, Allantoin

    SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.