Şimdi Ara

AYT FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ NASIL ÇALIŞILMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ayt fen için 11. sınıf ve 12. sınıf 1. dönem konularını 1 dönemde bitirmek ve güzel bir net yapmak hedefim. Tyt ve Matematik'te pek sıkıntım yok, ea'dan ilk 700 de idim 1.5 sene önce. Tekrar ve deneme ile ilerleyeceğim onlarda.

    Ayt fen için ise vaktim kısıtlı, efektif çalışmam gerekiyor. Bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum, benim için önemliler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolcadüşünceiçinde -- 14 Şubat 2023; 22:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolojiyi ogm meteryalden ders kitabını okuyarak ilerletmeni tavsiye ederim etkinlikler falan oluyor baya oturuyor konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam. Kalan zamanda sıkı bir çalışma yapmanız lazım ama halledebileceğinizi düşünüyorum. Fizik için umut öncül ve özcan aykın önerebilirim vaktiniz olursa meb sorularıyla beraber bir de soru bankası çözün. Özcan aykın da meb sorularına göz atıyordu ama hepsini çözmüyordu diye biliyorum o yüzden biraz inceleyin ona göre karar verin. Kimyada görkem şahin izleyebilirsiniz ama biraz uzun bulanlar da var onu. Aydın yayınları bayağı iyidir konu anlatımlı kitabını kullanabilirsiniz. Sonrasında orbital gibi orta seviye bir soru bankası muhtemelen yeterli olur. Dilerseniz aydınınkini de çözebilirsiniz mühim olan konuları iyi bir şekilde mantığınıza oturtarak öğrenmiş olmak. Biyolojide de selin hoca izleyip biyoloji portalına bakmanızı öneririm sonrasında direkt denemelere geçebilirsiniz diye düşünüyorum biyoloji anlamında. Benim tavsiyelerim bunlar ama en iyi en verimli şekilde nasıl çalışacağınıza inanıyorsanız öyle yapın nihayetinde





  • egehan_45 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler, Umut Öncül'e başladım baya güzelmiş. Kimya için tavsiyelerinize daha bakamadım ama bakacağım. Biyolojide benim hocam nasıl sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolcadüşünceiçinde B kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Benim hocamı görmüştüm ama hiç bakmamıştım biyoloji için. Biraz göz gezdirdim fena durmuyor gibiydi. Eğer daha iyi öğreneceğinize inanıyorsanız ona da bakabilirsiniz elbette

  • bolcadüşünceiçinde B kullanıcısına yanıt

    Yeni videoları mı izliyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.