Şimdi Ara

AYT İLE DERS SAYDIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Bir devlet üniversitesinde enerji mühendisliği okuyorum ama bu sene tekrar sınava girip yine aynı okulun yazılım mühendisliği bölümüne gitmek istiyorum. Eğer bunu yaparsam 1.sınıftaki derslerimi saydırıp 2'den başlayabilir miyim ? 1. sınıftaki Derslerimizin çoğu hem isim hem de içerik olarak aynı.
    Bir de muafiyet başvuruları okul açıldıktan sonra yapılıyormuş 2-3 hafta içinde karar veriliyormuş. Ee yani okul başlayacak dersler devam edicek ben şimdi 1.sınıf derslerinden muaf olunca 2'ye geçtiğimde nasıl 2.sınıf derslerini seçeceğim benim için tekrardan ders seçimi yaptırmaları gerekiyor dimi ?



  • çok meşakkatli bir iş. öğrenci işlerinde bilmeyen personele denk gelirseniz yandınız.
    ugraş babam uğraş. enerji ile yazılımın ortak dersi varmı baktınız mı?
  • ayrıca sınav yerine kurum içi yatay geçiş hakkı
    yada kurum içi merkezi ek 1 yapabilirsiniz. öyle de olur.
    vidyom var link vereyim izleyin ama işlemi yaparken okadar dikkatli olun ki. yanlış bir işlem yapıp kaydınız silinebilir.
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=159306&start=10
  • Ders saydirma islerine ogrenci bakmaz,bir hoca gorevlendirilir o hoca bakar.Tercih sonucunuz aciklandiktan ve kayit yaptirdiktan sonra transkript ve ders iceriklerinizle ilgili hocaya gidip basvurdugunuzda basvurunuz 1 hafta icerisinde intibak komisyonu tarafindan incelenir ve onaylanmasi icin fakulte yonetim kuruluna gonderilir,fakulte yonetim kurulu her hafta toplanir ve toplanti yapar,toplantida ders saydirma isleminiz onaylanir ve resmilesir.

    Cok uzun gibi gorunse de 1 haftalik bir is.Sizin tek yapmaniz gereken muafiyet/ders saydirma islerine bakan hocayi bulup evraklarinizi vermek.

    Ders kayit haftasi gelmeden isiniz coktan hallolmus olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.