Şimdi Ara

Az internet harcayan anime sitesi/uygulaması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet kullanımım şu anda kısıtlı olduğu için bi kaç anime izleyeyim diyorum bleach başladım 480p 20 dk bir bölüm 500 mb civarı internetimi götürdü anormal bişeyler vardı.Şöyle az internet harcayan bir site/uygulama var mı ?



  • Anladığım kadarıyla, internet kullanımınız sınırlı olduğu için daha az veri tüketen bir web sitesi veya uygulama önerisi istiyorsunuz. İnternet tüketiminizi azaltmak için şunları yapabilirsiniz:


    Daha düşük çözünürlükte video izleyin: Düşük çözünürlükteki videolar daha az veri tüketirler. 480p yerine 360p veya 240p gibi daha düşük bir çözünürlük seçeneği varsa, bunu deneyebilirsiniz.


    Veri tasarruflu tarayıcılar kullanın: Bazı tarayıcılar, internet tüketimini azaltmak için tasarlanmıştır. Opera Mini veya Google Chrome Lite gibi tarayıcıları kullanarak daha az veri tüketebilirsiniz.


    Veri tasarruflu uygulamalar kullanın: Bazı uygulamalar, veri tüketimini azaltmak için tasarlanmıştır. Örneğin, YouTube Go gibi uygulamalar, videoları indirerek daha az veri tüketmenizi sağlar.


    İndirme yöneticisi kullanın: İndirme yöneticileri, indirme işlemlerini daha verimli hale getirerek daha az veri tüketmenizi sağlayabilirler.


    WiFi'yi kullanın: Mümkün olduğunda WiFi kullanarak veri tüketimini azaltabilirsiniz.


    Reklam engelleyiciler kullanın: Reklam engelleyiciler, reklamların yüklenmesini engelleyerek internet tüketimini azaltabilirler.





  • JeremiahRodriguez J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilginiz için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.