Şimdi Ara

Az laf çok iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LİG BAŞLAMADAN LAF KAVGASI BAŞLADI.. DEMİRÖREN, AZİZ YILDIRIM'A.. "ÜÇ YIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ DİYORSA GÜVENDİĞİ BİRŞEY VARDIR"
    Kanaltürk’te dün akşam yayınlanan “Son Nokta” programına konuk olan Demirören F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu söyleminden rahatsızlık duyduğunu belirterek ÇOK ÖNEMLİ VE YENİ TARTIŞMALAR BAŞLATACAK AÇIKLAMALAR YAPTI..

    “Daha hoca belli değilken nasıl 3 yıl şampiyonluk sözü veriyor?” diyen başkan, Aziz Yıldırım’a taş attı


    BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım’ın taraftarlara verdiği 3 yıl şampiyonluk sözünün tehlikeli bir laf olduğunu belirterek, “Böyle biz söz veriliyorsa, demek ki güvendikleri başka şeyler var” dedi. Kanaltürk’te dün akşam yayınlanan “Son Nokta” programına konuk olan Demirören F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu söyleminden rahatsızlık duyduğunu ifade ederken sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir kulüp başkanı daha hocası ve transferleri bile belli değil iken 3 yıl üst üste şampiyonluk için garanti veriyorsa, güvendiği başka şeyler vardır demektir. Bunun garantisini kimse veremez. O zaman onlar 3 yıl için veriyorsa ben de 5 yıl için veririm. Benim ne demek istediğimi herkes biliyor. Sadece Aziz Bey’in bu söylemi beni rahatsız etti. Belki sayın Yıldırım bana kızacak ama bu söz tehlikeli yerlere gider.”

    CEZA AĞIR DEĞİL

    RÜŞTÜ Reçber ve asbaşkan Levent Erdoğan’ın aldıkları cezalara da değinen Demirören, “Rüştü kötü söz söylediğini ancak bunu hakeme demediğini kabul ediyor. Yapacak bir şey yok. Küfür edildiyse ceza ağır değil. Asbaşkanımız sayın Erdoğan’ın da 3 günde bir çıkıp beyanat vermesini doğru bulmuyorum. O da cezasına saygı duyacak” şeklinde konuştu.

    DELGADO’NUN sözleşmesini dondurmayacaklarını da dile getiren Demirören, “Ocakta iyileşip takıma dahil olacak. Yeni bir oyuncu alırsak Delgado takıma döndüğü zaman kontenjanı aşarız” derken, sırta reklam alma konusunda ise “Evet, alacağız. Ancak bu ya Kızılay ya da Mehmetçik Vakfı’nın reklamı olacak” dedi.


    Beşiktaş gibi bir futbol takımının bu türde söylemleri olan bir yöneticiye emanet olması kötü. Biz Canaydın'dan çektik. Siz tez zamanda kurtulursunuz umarım.

    Bu yıl ligde ayaklardan çok çeneler konuşacak gibi. Sadece Demirören için söylemiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.