Şimdi Ara

Az önce başıma gelen korkunç olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirteyim yurtdışında yaşıyorum. Bu akşam 2 arkadaşım ile Bayern - Barça maçını izlemek için dışarıya çıktık. Tek başına veya evde izleyince sıkıcı oluyor diye. Maçı izledik, birşeyler içtik felan.. Sonra da eve gidecektik ki karnımız acıktı, en son akşam yemeğini evde yemiştik. O yüzden birşeyler yemeye gittik maçın ardından. Az önce yani 01:00 gibi beni ürküten bir olay yaşadık. Araba ile eve dönüyorduk, arabayı arkadaşım kullanıyor, ben ön yolcu koltuğundayım ve diğer arkadaş da arkada oturuyordu. Maç hakkında felan konuşuyorduk, sonra konu yarınki Real maçına felan geldi, herneyse. Otobandan eve dönmeye karar verdik. Tam otoban girişinde 2 adet kadın gördük. Taş çatlasa 25 felan varlar. İkisinin de elinde tekerlekli bavullardan vardı ve ellerinde de bir harita. Böyle otostop çekiyorlar ama kimse durmuyor, umursamıyor. Sonra arabayı kullanan arkadaş bana dedi ki 'bi bakalım mı?' felan. Ben de dedim ki 'yav olm boşver gece gece, bas gidelim hadi yarın erken uyancam mk'. Arabayı kullanan arkadaş biraz dindar bi arkadaşımız. Çok iyi kalplidir ve iyilik yapmaya bayılır. Tutturdu 'bi bakalım, en azından yol tarif ederiz' felan dedi. Neyse en sonunda beni de ikna etti ve durduk.

    Araba durdu, ben camı açtım, kadınlar önce bi sevindirik oldu,Kadınlar türkçe bilmiyor, ingilizceleri de yok. Bir tek 'please, thank you, yes, no'. Bunları biliyorlar. Sonra ellerindeki haritayı bize gösterdiler. Yani yolun üstü, otobanın çıkışına yakın bir yer. Arkadaş da dedi ki 'heralde oraya gitmek istiyorlar, ne yapalım götürelim mi?'. Ben önce kabul etmedim, çocuk dedi ki 'yahu iki tane bayan, bu saatte burada bırakırsak içim rahat etmez, dilleri yok, arabaları yok, ne olacak yani 5 km bizle birlikte gitseler' felan. Neyse ben sesimi çıkarmadım, arkadaşların ikisi de indi bavulları bağaja attı felan, sonra bayanlar arkaya bindi arka 3lendi, ben de telefon ile ilgileniyorum, aklımızdan fesat anlamda hiç birşey geçmedi. Zaten biri dindar, öldürsen kıza elini sürmez, diğeri kendi halinde aşk acısı felan da çekiyor bu ara. Ben de ilgilenmedim, herneyse 10 dk felan sonra vardık kızların haritada gösterdikleri yere. Tabi bunlar kendi arasında bir dil konuşuyor ama anlamıyoruz.

    Arapça değil, kürtçe değil, kaba ve ilginç bir dil. Sonra arkadaş arabayı durdurdu, ingilizce konuştu işte 'we are here' felan saçmaladı birşeyler ben tabi ilgilenmiyorum, kızlar da arabandan indi, iki arkadaşım da yine inip bavulları indirdi felan. Yanlız kızları indirdiğimiz yer otobanın sonu, yani çıkışın hemen öncesi. Ben de kendi kendime diyorum ki 'ulan niye burda iniyorlar ki' felan. Sonra düşündüm 'belki otobüse binecekler, belki birileri gelip alacaktır'. Neyse arkadaşlar arabaya bindi, 5 saniye geçmeden arkada oturan dedi ki 'bunlar haritasını unutmuş'. Üzerindeki yazılar da ilginç bir yazı tipi ile yazılmış, okuyamadım. Neyse 'hadi in de ver, yazık' felan dedi arabayı süren arkadaş. Neyse arkadaki arkadaş indi, inmesi ile binmesi bir oldu. 'Ne oldu lan?' dedim, 'abi kızlar gitmiş' dedi. Bu arkadaşın ara sıra böyle komik olmayan şakaları vardır. Ben de dedim ki 'olum hadi yaaaa, eve gidelim uykum geldi ver de gidelim'. 'Olum harbi yoklar lan' dedi.

    Sonra arabayı kullanan arkadaş ve ben de arabadan indik, baktık şaka maka kimse yok. Bildiğin bomboş yol. Kızlar o kadar kısa süre içinde nereye gitti? Öyle aniden gidebilecekleri bir yer felan da yok, bildiğiniz otoban yani. Ve de duran başka bir araba felan da yoktu, başka bir arabaya binip gitmiş olamazlar. Uçmuş da olamazlar. Resmen yer yarıldı içine girdiler. Bunların hepsi ama 10 saniyelik zaman diliminde geçiyor. Sonra arkadaş arabaya bindi, bi kaç dua etti, sonra hemen bastık uzaklaştık ordan. Haritayı da aldı, neneme gösterecem dedi, belki okuyabilir felan dedi. Tamam dedik, eve geldim korkudan tüm ışıkları açtım. Direk PC'yi açıp sizinle paylaşmak istedim. TV'yi de açtım gürültü yapsın diye. Neydi ki onlar nasıl oldu yahu hiç birşey anlamadık..







  • Mercan dede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator28

    Mercan dede

    Anlamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inandırıcı değil. Ayrıca arkadaşının nenesi ne alaka dil profesörü falan mı ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı olaylara gerçekten akıl sır ermiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

    Bazı olaylara gerçekten akıl sır ermiyor.

    sır nasıl ersin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -HaKaN

    Inandırıcı değil. Ayrıca arkadaşının nenesi ne alaka dil profesörü falan mı ki

    Arapça biliyor, Osmanlıca da biliyor, belki anlar felan diye götürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.