Şimdi Ara

Az Önce Direksiyon Sınavını Geçtim! Mutluluk MAKSİMUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sayın DH üyeleri,

    Az önce direksiyon sınavından geldim. 2. hakkımdı. Ve sınavı geçtim. Mutluluğum tarif edilemez. Çok çook mutluyum. Sınavdan sonra anne ve babama haberi verdim. Çok mutlu oldular ve benim mutluluğum ikiye katlandı.

    Bu öyle bir mutluluktu ki sınavdan sonra kulaklığımı taktım, sigaramı yaktım. En sevdiğim şarkıyı son ses dinleye dinleye gittim evime. Arkadaşlar ben hayatında hiç sevgilisi olmamış, ortaokul mezunu, askerliğini Hakkari'de yapmış 21 yaşında biriyim. Aşırı heyecanlı biriyimdir. Sınav benim için sanki ölüm-kalım durumu gibiydi. Heyecan tavandı. Bol bol dua ettim. Sınavdan bir gün önce direksiyon dersi almıştım. Aynı araç ve aynı güzergahta.

    Yani aşık olduğum kız teklifimi kabul etse bu kadar sevinmezdim emin olun. Benim için hayatımdaki 3 amaçlardan biriydi. Çünkü bedensel olarak bir resmii başarım, bedensel olarak yapabildiğim şeyler neredeyse hiç yoktu. Askerliğimi Hakkari'de yaptım ama üs bölgesinde Ateş İdare Er olarak. Yani zihinsel olarak daha çok işlevseldim. Evrak, yazı, hesap, kitap...

    Bu benim ilk bedensel başarım. Kendimle gurur duydum ve rabbime şükürler olsunki geçtim.

    İşte bazen mutluluk bu kadar. Lüks şeylere sahiplenme, elde etme duygusundan çok böyle ufak tefek şeylerde bile çok mutlu olabiliyorum. Bu hayattaki en büyük mutluluğumu yaşadığım ikinci şeydi. Birincisi askerde terhis olduğum gündü tabi.

    ALLAH herkese bu sınavı başarıyla geçmeyi nasip etsin.

    Sorularınız varsa buyrun cevaplarım.







  • Bende 8 Eylülde direksiyon sınavı oldum, ilk girişimdi ve geçtim. Ayrıca araba sürmeyi sürücü kursunda öğrenmiştim :) tebrik ederim seni. Gerçekten mutluluk verici insan rahatlıyor üstünden yük kalkıyor resmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.