Şimdi Ara

AZ UYKU İLE FİTNESS ÇALIŞMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BEN YKS ÖĞRENCİSİYİM KİLOM BİRAZ AZ BAYA ZAYIFIM KİLOMU ARTTIRIP SPOR YAMAK İSTİYORUM FAZLA DA ZAMAN KAYBETMEMEK İÇİN UYKU SÜREMİ 6 YA İNDİRDİM. BİLİYORUM UYKU PROTEİN SENTEZİ İÇİN ÖNEMLİ AMA BU EKSİĞİ GİDEREBİLECEK BİR TAVSİYE VEYA İLAÇ VAR MI?




  • Uyku onemli fakat on onemlisi beslenme takviye sıkı calisma sana bir ürün gönderdim dostum ilgilenirsen bu ürünü kullandiktan sonra iyi bir basari elde edebilirsin ürün ile alakalı ilgilenirsen mesaj yazarsın iyi akşamlar

  • Yeterli uyku alınmadığı takdirde antrenman performansında düşüş söz konusu olabiliyor. Tabi yeni başlayan birisi için ilerleme elbet olacaktır. Fakat bir süre sonra ağırlık arttırma ve antrenman şiddetini arttırma konusunda zorlanma yaşanıyor.

    6 saatlik uykuyu ne kadar kaliteli tutarsan o kadar iyi senin için.

    Zma (çinko-magnezyum) takviyesi alabilirsin, yatmadan önce tuketiyorsun. Uyku kalitesini arttırmada faydası olur. Ekstra olarak melatonin tüketebilirsin. Uyku sorunu yaşıyorum deliksiz uyumama yardımcı oluyor.
  • Uyku çok önemli bir faktör, belki. kişiden kişiye değişiyordur ama ben 6 saat uykuyla bırak spor yapmayı araba kullanamıyorumz dikkatim dağılıyor, enerjim zaten hep düşük oluyor. Okuduğumu anlamıyorum. Yani aynı zamanda işte de çalışmıyorsanız ders çalışacağınız 1 saati kısmak bence her söıdan daha kârlı olur sizin için. Öğrenme yetisi de daha iyi çalışır bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.