Şimdi Ara

azcık gülelim ve öğrenelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ey funcom olmamış... bune leynnn... kısa ve bir girişi olan mağara kazmışsın, mağaranın dibine arada bir mavi item ve çeşitli eşya veren 2 çeyiz sandığını sözüm ona saklamışsın. başınada sopalı 82 lwl boss koymuşsun. yetmemiş girişede 2 tane 82 lwl nöbetçi dikmişsin. ama cabbar aklına geldikçe oyuna giriyor ve sandıklarının içindekileri çalıyor. bak sölemedi demeyin.

    --->http://i1107.hizliresim.com/2011/7/17/1902.jpg

    bu ara rage de karakter kasıyorum. hehehe bu resimdeki eski karakterim. genelde böle şeyler yapmam. oyundaki f2p kurallarıyla item kasmak için, düz duvara tırmanıyoz.







  • dostum spell barı iki satır nasıl yaptın?
  • abi.

    2 kat yön tuşları şeklindeki barı soruyorsan o bar hatırladığım kadarıyla belli lwl de geliyor.

    diğer hotbarları soruyorsan onlar "ESC/interface option/Hud" bölümünde hotbar gördüğün yerleri işaretle ekrana çıktığında sağ tıkla yön ayarı ve bir ucundan çekerekte adet ayarı yapabilirsin keyfine kalmış bişi yine aynı yerde lock... yazar onunlada ayarladığın sikilleri kilitlersin. ayrıca aynen wow gibi bu oyununda birçok addon u var ( ben hiç birisini yüklememiş durumdayım bunu sadece bilgi olarak söylüyorum.

    yukarda yazdığım olay 2.7 patch ıylan düzelttiler artık bir tane chest açık gibi gözüküyor droplarda çok düşürdüler. yani oyun canlı. funcom hala çalışıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.