Şimdi Ara

Azerbaycan'da terör saldırısı planı yapan terörist yakalandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Azerbaycan'da terör saldırısı planı terörist yakalandı!



    Azerbaycan'da Lankeran Belediye Başkanına suikast düzenleme planı yapan Bahruz Askorov isimli terör eylemcisi yakalandı.


    Azerbaycan'da terör eylemi planı yapan bir kişi 25 Mart 2024 tarihinde Devlet Güvenlik Servisi tarafından yakalandı. Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisinin paylaştığı bilgiye göre, şahsın Rusya'nın Murmansk kentinde yaşayan Azerbaycan Cumhuriyeti vatandaşı 1988 doğumlu Bahruz Askarov olduğu aktarıldı. 


    LENKERAN BELEDİYE BAŞKANINA SUİKAST DÜZENLEYECEKTİ


    Devlet yetkilileri, şahsın ülkedenin güvenliğini tehdit etmeyi ve paniğe yol açmayı amaçladığını, bu bağlamda bağlantı kurduğu şahıslarla Lenkeran Belediye Başkanına suikast eylemi planladığını belirtti. Askarov'un İngilizce öğretmeni olarak çalışan yabancı bir vatandaşa karşı da terör eylemi gerçekleştirmesi için bağlantı kurduğu kişilere talimat verdiği aktarıldı. 

    Ayrıca terör eylemcisinin temas kurduğu kişilerin askerî eğitimlerini yabancı bir devletin topraklarında düzenlemeyi planladığı da ifadelere eklendi. Azerbaycan yetkilileri tarafından yakalanan şahıs tutuklanarak, Anayasa'nın 28, 214.2.1 (teröre hazırlık) maddesince hakkında cezai işlem başlatıldı.









  • Fransa'da da uyarı verilmiş.






    Hep diyorum demeye devam edeceğim. Avrupalı ülke liderleri woke adı altında orta doğuda ne kadar işe yaramaz varsa ülkesine topluyor. İnsanları tamamen bezdirip anti müslüman bir ortam oluşturma gayretindeler. Tabi ki müslüman ülkelerin de buna çanak tutuyor olması apayrı bir konu. Bu yaşadığımız ve önümüze tekrar gelecek olan mesele modern haçlı seferlerinden başka bir şey değil. eskisine kıyasla farkı yerinden ve uzaktan müdahele.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.