Şimdi Ara

Azerbaycan'da üniversite okumayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Azerbaycan'da üniversite okumayı düşünüyorum. Ama bazı yerlerde araştırdım kötü yorumlar gördüm. Hatta benim bir arkadaşım orada lise bitirdi oda bana önermedi. Çoğu kişi önermedi. Bende Donanımhaber'de bir konu açayım dedim belki bir şeyler kafamda şekillenir. Yani YÖK tarafından gönderilince denklik varmış. Ama bir denkliğe bakıp olmuyor hemen gitmek bir sizinde görüşlerinizi alayım arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafam çok karışık...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruxtec08

    Merhaba arkadaşlar Azerbaycan'da üniversite okumayı düşünüyorum. Ama bazı yerlerde araştırdım kötü yorumlar gördüm. Hatta benim bir arkadaşım orada lise bitirdi oda bana önermedi. Çoğu kişi önermedi. Bende Donanımhaber'de bir konu açayım dedim belki bir şeyler kafamda şekillenir. Yani YÖK tarafından gönderilince denklik varmış. Ama bir denkliğe bakıp olmuyor hemen gitmek bir sizinde görüşlerinizi alayım arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafam çok karışık...

    Okuyacagin bölüme bağlı tabi ama pek tavsiye etmiyorum.Azerbaycanda fransiz dili edebiyati okumus biri Hava alanida free shop ta normal eleman olarak calisiyor (1200 lira). Ben lise mezunuyum ayni parayi aliyoruz. (Ekimde rusyaya gidiyorum universite icin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla şuan vazgeçmiş bulunuyorum daha araştırıyorum arkadaşlar Azerbaycan'a asla gitmicem!
  • Hocam boşver oraları..bir numarası yok,illahi yurtdışında okumayı düşünüyosan Türkiyeden üstün eğitim veren biryere git..

    Zamanında okadar öğrenci gitti azerbaycana laçka oldu oralar, sinavlar diploma para ile alinir olmuş..ne kalite bekliyorsun..Birsürü masraf yapcaksın birde..

    Yurtdışı eğitimde teknik eğitim - almanya, sosyal fakülteler ingiltere,avusturya.. moda,aşçılık -italya.. çok büyük hedeflerin varsa amerika..zaten dünyanin en iyi universiteleri bu ülkelerde..

    Azerbaycan felan salla..eski doğu blok ülkeleirnin kendine yararı yok,tamam kardeş ülke felanda..ama boşa kürek çekme, türkiyede tabela unisi bitirsen,azerbaycanın en iyi universitesinden kaliteli.
  • bosnayı bi araştır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.