Şimdi Ara

Azıcık Emek İle Kripto Para Kazanma (ZEC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bugün ZEC coin nasıl ücretsiz kazanabileceğinizi öğreticem bunun sayesinde coinlerde artışa geçerse evden para kazanabilirsiniz.

    Botun Linki : https://t.me/Zcash_click_bot?start=omVd5 buraya basarak telegramdan startı veriyorsunuz ve beleş para kazanma başlasın

    Bunun için sadece telegrama ihtiyacımız var,telegram üstünden mining yapıcaksınız bir nevi.Bu yolda ZEC coin kazanmak için 3 yolumuz mevcut aşşağıda fotoğrafda gördüğünüz üzere bunlardan:

    Azıcık  Emek İle Kripto Para Kazanma (ZEC)


    1.Visit Sites = Buna bastığımızda aşşağıdaki fotoğrafta da görebilirsiniz Go Web Sites geliyor karşımıza buna basıyor 10 saniye bekliyoruz sonra geri geliyoruz.ZEC coin kazanıyorsunuz



    Azıcık  Emek İle Kripto Para Kazanma (ZEC)

    2.Message Bots = Bu da diğer gruplara mesaj atarak dashbord listesi var birinci olursaniz veriyor.Ben çok önermiyorum.


    3.Join Chats = Telegram gruplarına katılıyorsunuz.Size belli süreler veriyor hepsinde değişiyor 1,2,3,6,12,24,48,96,120... bu süreler geçtikten sonra ödül veriyor ki bence en iyisi bu Go To Channel o gruba götürüyor Joined diye de doğruladıktan sonra sizlere süreyi veriyor.

    Azıcık  Emek İle Kripto Para Kazanma (ZEC)



    En üstteki fotoğrafda da gördüğünüz balance ye basarsanız mevcut coininizi görebilirsiniz.Witdrawhdan da 0.0002 olunca BTC türke veya Binance ye falan çekebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.