Şimdi Ara

Azyrah.net | Global | PVM | 11 Farklı Dil Desteği | Açılış 14.01.2022 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyuncu sayısının artması güzel fakat bazı Türkler resmen oyunun kalitesini düşürüyor. TL ile ep alıp dolarla satanları zaten biliyoruz. Bir de başımıza bazı arkadaşların bot discord sunucularında mod olduğunu iddia ettiği oyuncular var discordda. O ve arkadaşları dün discordda herkese küfür edip kışkırtıyordu. Böyle insanları bulup ayıklayabilirseniz serverın kalitesi korunmuş olur. Onun dışında server gayet iyi gidiyor. Yöneticiler gayet ilgili, eventler harika. Elinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi bayramlar diler, umarım sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirirsiniz.

    Bot discord sunucularındaki mod kişileri dün direkt geldikleri gibi yasakladık ve de benzeri durumlarda direkt herhangi bir istisna olmadan yasaklıyoruz. Bu tür ve benzeri durumlara kesinlikle hiç tahammülümüz yok ve de ilerisi için tölerans göstermeyeceğiz.

    Etkinlik takvimi, oyun içinde bugün güncellendi ve de aktif bir şekilde planlı olanları görebilirsiniz.

    Discord sunucumuza dün akşam türkçe biçimde oyunumuzda bulunan tüm zindanları aşama aşama anlatan yeni bir rehber kanalı ekledim. Tüm zindanlar için aşamalar ve de ek detaylar en ufak ayrıntısına kadar yazmaktadır, dilerseniz yararlanabilirsiniz ve buradan da duyurmuş olayım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Size yeni güzel haberlerimiz var!


    * Tri-Monster Memo Etkinliği, 06.05.2022 / Saat: 00:59 ile 09.05.2022 / Saat: 00:59 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

    * Nazar Tılsımı; 06.05.2022 / Saat: 00:59 ile 13.05.2022 / Saat: 00:59 ile nesne markette 199 A-Cash olarak satışa sunulacaktır.

    * Nazar Tılsımı, **Kahramanlık Madalyonu ve Elemental Güç Taşı / Savunma Taşı dışında** başka yüzüklerle beraber kullanılamaz.

    * Tri-Monster Memo Etkinliği Rehberi (Türkçe) - https://pastebin.pl/view/raw/d7f77cb4


    Yama Notları 8.0


    * Rapor edilen metin taşlarının spawn konumları düzeltildi.

    * Yeni kostümler, petler ve binekler eklendi.

    * Monster Trio etkinliği sunucuya eklendi. (yeni kostümleri alabileceğiniz yer burası olacak)

    * İkinci yeni ekipman sayfası sunucuya eklendi. (bir sonraki güncellemeye kadar erişilebilir olmayacak)

    * Yohara'nın tüm eklentilerini canlı sunucuya ekledik. (henüz erişilebilir değil ancak yeni kodlar ve ortaya çıkabilecek olası hatalar için sunucunun nasıl gittiğini test etmek istiyoruz)





  • Merhaba,

    Umarım bahsettiğiniz yeni ekipman sayfası official sunuculardaki ayrık envanter değildir. Öyleyse oyundan ciddi ölçüde soğuyacağımı belirtmek isterim. Ayrıca monster trio etkinliğinin çok problemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Altın almak imkansız gibi bir şey. Sabahtan beri 50 adet set oynamışımdır. 1 adet gümüş, 49 adet bronz kazandım. Tabi bunları yang karşılığında yükselttim ama o kadar emek verip oynayıp bronz dışında bir şey alamamak insana koyuyor açıkçası. Bandicam bile kullanıyorum görüntü yakalamak için ona rağmen bronz dışında bir şey alamıyorum. Evet insanlar görüntü yakalayıp yapamasın diye güzel düzenlemişsiniz fakat bu şekilde herkesin önüne geçmişsiniz gibi olmuş. Aslında asıl mesele altın alıp alamamakta değil. Ben oynamak istemiyorum. Cidden çok sıkıcı, sabahtan beri oynuyorum ve bıktırdı artık. Bari direk iptal edebilsek ve bronz sandık alsak ya? Bronz sandığı da yang karşılığında yükseltsek? Cidden yöneticilerden hiçbiri bu setlerden birkaç saat içinde arka arkaya 40-50 kez oynadı mı? Çünkü bizim açımızdan bakınca oyundan keyif almak yerine soğuyoruz iyice. Umarım bu söylediklerimi değerlendirir ve bir anket yaparsınız oyuncular için.





  • Cazoria kullanıcısına yanıt

    Merhaba dostum tam ben yazmaya girmiştim sen yazmışsın. Ha discorda da ben yazdım :D . Bronz garanti zaten direk oynamadan bitirebilsek keşke... Umarım en kısa sürede el atarlar ki gayet ilgililer zaten. hallolur inş akşama.

  • Merhaba,


    öncelikle yeni ekipman sayfası official sunucudaki gibi olacak ancak bildiğim kadarıyla o şekilde kullanmak istemeyen oyuncular için ekstra bir opsiyon sunulacak. Şu ana kadar bildiğim kadarıyla yeni envanter sekmesini kendi isteğinize göre aktifleştirebilecek/devre dışı bırakabilecek bir opsiyona sahip olacaksınız.


    Etkinlik konusunda ise bu konuda çok fazla olumsuz geri bildirim aldığımızı belirtmek isterim ve de mağduriyetinizi gayet iyi anlıyorum. Bu etkinliği sunucumuz Ocak ayından açıldığından beri ilk defa getirmiş bulunduk ve de elbette oynanış/sistem konusunda hata veya fazla zorluk olduğunu inkar etmek doğru olmaz. Etkinlik ödüllerini gerçekten çok özel hazırlamak istedik ve de öyle olduğunu düşünüyoruz. Bugün etkinliğin ilk günü dolmuş olacak, umarım önümüzdeki günler daha başarılı olur ve de daha güzel sandıklar kazanmanızı dilerim.


    Aldığımız geri bildirimleri elbette ilerleyen süreçte değerlendireceğimizden şüpheniz olmasın, anlayışınız için teşekkür ederiz. @extreme783





  • güzel pvp ye benziyor emeğinize sağlık , keşke pc yi satmamış olsaydım oynardım 

  • Bizim türkolar piyasanın anasını bipti. Köpek gibi botluyor elemanlar vadide kimisi balya balya kimisi 200lü 200 stack yeşil efsun satıyor. Adam dcden bile rahatça dile getiriyor fakat yakalanmıyorlar sanırım. Bu sebeplerden dolayı serverı bırakmaya karar verdim maalesef

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.