Şimdi Ara

B sınıfı hatchback ikinci el otomatik benzinli araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Eşimin kız kardeşi tutturdu araba da araba diye. Ehliyeti var ama şöförlüğü yok, inat ediyor illa istiyor. Aralık başı Ankara'ya gideceğim bir tane ikinci el b sınıfı otomatik benzinli hatchback bir aracı nasipse alacağız. Şimdi kendime olsa kestirir gözüme bir tane alırım (bu arada kendime de ikinci el manuel dizel b sınıfı araç bakıyorum) ama bilirkişi gibi yönlendirme bana kalınca sorumluluk artıyor. Araç çok da eski olmamak kaydıyla 2011 üstü bir araç olsun diyorum, 40 bin TL bütçemiz var. Donanım çok önemli değil ama kullanımı kolay olmalı. Bir kere yokuş kalkış desteği muhakkak olmalı. Genelde forumda yorumlara baktığımda Honda jazz ile polo dsg ön plana çıkmış ama bunlar da bütçemizi aşıyor. Nissan micralar bana kullanım açısından uygun gibi geliyordu ama micraların yeni 1.2 motor seçeneği ile ilgili forumda kullanıcıların negatif yorumlarını görünce bir çekince oluştu. Pejo ve fiat puntodaki vitesler konforsuzmuş gibi geldi. Diğerleri konusunda pek bir fikrim yok açıkçası. Yeni kasa Hyundai i20'ler güzel ama o da çok yakıyormuş diye yazıyor insanlar. Hepsi bir arada olmuyor ama yokuş kalkış desteği ve kullanım rahatlığı başta olmak üzere sizlerin önerebileceği araçlar hangileridir?







  • i10 olabilir.
    Bütçeniz biraz daha yüksek olsa kesinlikle Ford Fiesta 1.0 ecoboost powershift derdim.
  • Geçmiş olsun şimdiden, bomba elinizde kalmış. Ben olsam hic karışmam, yarın öbür gun siz onerdiniz diye en ufak memnuniyetsizlikte ihale size kalır. Ibiza micra 208 onerin, baldız hangisini beğenirse o alınsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 honda jazz aldık 2 ay önce, memnunuz. Joy donanım 2009-10 40 bin altı bulunabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Vallahi yapacak birşey yok. Mecburen birşey bulacağız. Ford fiesta 1.6 olanı, yeni kasa peugeot 208, seat ibiza, hyundai i20, denk gelirse toyota yaris, opel corsa, polo, nissan micra aklıma gelenler ve baktıklarım. Bunlardan ikisini öne çıkarıp birini alalım diye düşünüyorum ama işte hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa 1.4 tam otomatikler talebinizi karşılayacaktır.
    Saygılar.
  • viavia V kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe 40 bin demişsiniz de arabayi aldiniz kasko, sigorta, plaka, noter, bakim, lastik vs aşağı yukarı 44 45 i buluyor. bunlar dahil mi 40 bin yoksa 35 civari arac bakin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca vereceğimiz rakam 40 bin gibi. Hadi 1-2 bin biz destek çıkalım o kadar. Yuvarlak hesap 40 diyelim. 40 altına birşey olursa tabiki de alınabilir. Yeni sürücü olması sebebiyle trafik sigortası ve kaskoya 2-2.5 bin arası gider diye tahmin ediyorum.Bu bedel 40 bin TL'ye dahil değildir.
    Sigorta ve kasko bedelinin kredi kartına taksit opsiyonu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta 1.6 otomatik. Hem seri hem yokuş kalkış desteği falan da var. Powershift üzmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Jazz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.