Şimdi Ara

B Sınıfı Kurutma Makine Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siemens WT46E303TR
    Siemens WT46S513TR
    LG RC8015A
    Hotpoint Ariston AQCF 951 B U (EU)
    Beko D70KT
    Arçelik 2772 KT

    Arkadaşlar haftanın iki çalıştırılacak ve çamasır makinemiz 1400 devirli olduğundan A sınıfı cihazlar bütçemizi aştığı için orta sınıf bir kurutma makinesi bakıyoruz acaba ses ,verimlilik ,enerj tüketimleri açısından bu cihazlardan hangisi tavsiye olunur havalandırma açısından evin küçük labavosunun olduğu yere çamaşır makinesinin üstüne montaj düşünüyoruz havanladırma bakımından cihaza bu alan yeterli olur mu ..



  • Aceleniz yoksa kampanyaları gözleyin derim. Isı pompalı cihazlar enerji tasarrufu dışında düşük ısıyla çalışmaları, dolayısıyla yıpranmayı azaltmaları ile de daha avantajlı. Arçelik, Bosch, Siemens ve Electrolux'ün ısı pompalı ürünleri iyi. Kampanyaları takibe almanız en mantıklısı olur.
  • Candoğan bey cevabınız için çok teşekkürler herhangi bir acelemiz yok sadece ileride bebeğimizin giysilerinin kurutucu ile daha sağlıklı olması açısından düşünüyoruz ama bütcemiz sadece 1000 TL o civarda A sınıfı baktığımızda maalesef bulamadık ama belki kampanyadan umarım şansımız olur eğer B sınıfı olarak bu cihazlardan hangisi tavsiye ederdiniz alacak olsaydık sizce ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.