Şimdi Ara

B sınıfı otomatik tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba şu aralar eski aracımı satmak üzereyim ve yeni araç bakıyorum öncelikli tercihim 0 km olması 30.000 tl civarı sıfırlar olacak ve otomatik vites olacak günlerdir bakıyorum. özellikle b sınıfı araçları çok inceledim. i20 clio corsa fiesta fabia ibiza yaris colt vesayire çok baktım kimisinin fiyatı otomatik vites olunca 30dan fazla kimisi çok yakıyor kimisi donanımı az felan gibi siz olsanız ne yapardınız. aracı eşimde sürecek ve yeni çocuğum oldu bagajda çok ufak olmamalı en azından çocuk arbasıyla bir orta boy valiz almalı beni uzun yolda üzmemeli ama genel kullanımı şehir içi olacak senede bir veya iki sefer il dışı olacak.

    aslında ikinci tercihte ikinci el araçlar olabilr burda hepten kararsız kalıyorum çok çok fazla seçenek var amacım fiyat performansını hakedecek bir otomobil almak ve ihtiyacımı karşılamak şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.







  • İşin içinde bebek olunca b segment araçlara sığmak zorlaşıyor. Jazz ve Note gibi örnekler dışında zaten pek de büyük bagajı olan b segmen araç yok gibi. Bir de işin içine otomatik vites olayı girince fiyat da artıyor. İşiniz zor gerçekten. Daha önce bir arkadaşa bakarken donanım olarak Punto Evo Dualogic + Assist Kit in donanımı ve fiyatı gayet uygun gelmişti. Ama bagaj olayı 280 lt falan. 2. El Ceed-İ30 dizel otomatik veya 2.el Jazz gibi seçeneklere yönelmek daha mantıklı gibi.
  • valla ikinci el ceed veya i30un otomatik dizelini 30un altına bulmak zor temiz olması kaydıyla. birde zaten o araçlardan fazla yok piyasada oda var. bende çok baktım onlara ama şimdilik biraz pahalı bana belki astra bulunabilir ama oda zor. focus var bi sürü piyasada çoğusu 100bini devirmiş alınırmı bilmem otomatik dizel focus ve 100binde. jazz daha mantıklı gibi şimdilik. cevap için teşekkürler.
  • fabia ya baktınız mı?
  • biraz zorlarsanız bütcyı skoda fabia Ambiente 1.2 105 HP TSI DSG Tipt. 31.990
  • bebek vs. varsa b sınıfı araca sıgmakta zorlanırsınız bi avensis alın rahat rahat bininhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-hatasiz-avensis-arayanlara-36368872/detay
  • bunun kilometresi gerçekmi acaba hiç inandırıcı gelmedi. birde hanıma büyük gelir bunu süremez.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

    bebek vs. varsa b sınıfı araca sıgmakta zorlanırsınız bi avensis alın rahat rahat bininhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-hatasiz-avensis-arayanlara-36368872/detay
  • accent era dizel otomatik 30.800
  • ben de yazacaktım
    kayınbabamda otomatik benzinlisi var fiyatı dizel otomatik olarak uygun
    ayrıca şubat ayında alırsanız ocak mtv'yi firma öder
    quote:

    Orijinalden alıntı: mete16

    accent era dizel otomatik 30.800
  • güzel seçenek onuda düşünmedim değil ama bir i20 kadar ne kalitesi var nede güvenliği bunun dışında ekonomi olrak gayet uygun gerçi bu şansımanla dizeli bile az yakmıo bu araç. 7.7 şehir içi tüketim.
  • jazz

    bende de cocuk var
    bebek arabasi ve BUYUK boy bavul sigiyor [bagaj 400lt]
    saga sola da kucuk cantalar ekliyorum.
  • Nissan note marka araçlarda bayiler 3-4000TL yılsonu indirimi yapıyor. Ayrıca 12.000TL ye kadar 12 ay %0 kredi olanağı da sunuyor. Benzinli nissan note 1.6 visia otomatiği 31-32.000'e alabilirsiniz, ama acele etmeniz lazım.
  • 2008 model honda city elite cvt al
  • valla nissanda cityde beğendiğim markalar lakin nissanın yakıt tüketimi biraz fazla gibi city güzel ama ankarada piyasası yüksek şu an çevremdekiler clio için bastrıyor satarken zorlanmazsın servis yedek parça falan diye. bu aralar hiç fiyat alan oldumu 1.2 exp. bvr için ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savelor

    valla nissanda cityde beğendiğim markalar lakin nissanın yakıt tüketimi biraz fazla gibi city güzel ama ankarada piyasası yüksek şu an çevremdekiler clio için bastrıyor satarken zorlanmazsın servis yedek parça falan diye. bu aralar hiç fiyat alan oldumu 1.2 exp. bvr için ??


    26700 nakit fiyat almıştım. Ankara renault (Armada nın yanı -Eskişehir yolundaki yerden)

    Yalnız Clio nun içini beğenmemiştim. Plastikleri falan kötüydü. Hele yan dikiz ayna ayar çubuğuna dokunmaya korktum . Ama yine de git bak. Dışarıdan güzel duruyor ve içi de genişlik olarak iyi sayılır.

    Suzuki splash e bak diyeceğim ama arka koltuklar ve bagaj dar (26000 TL otomatik vites fiyatı). Clio yerine alınabilirdi ancak çocuk ve bagaj olayından olmaz.

    2. el Ford focus dizel otomatik lere de bakabilirsin. 27-28 civarına iyi bir araba alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 31 Aralık 2010; 12:05:13 >




  • evet artık önümüzdeki hafta galerileri falan gezmeye başlayacağım bisürü seçenek var clio i20 colt bunları 30 bin altı verirler heralde. daha varsa öneribileceğiniz onlarada gidip bakayım ama 30bin altı olursa ii olur.
  • i20 1.4 cvvt otomatik
    Grande Punto 1.4 otomatik.
  • eşimin beni caydırması üzerine sıfır arabadan vazgeçtim şimdilik zaten çocukta bitaraftan masraflı olmaya başladı colt alıcam ikincci el yada başka bişe işte 22 falan verebilcem artık sıfır başka bi bahara...
  • Otomatik var mı bilmem ama çocuklu bir aile için en iyisi stwagon araç.
    Belki clio grandtour ,207 outdoor veya seat ibiza stwagon bakılabilir.
    1 yaşında 2. el olarak ta bulmak mümkün ama vites konusunda iyimser değilim
  • evet güzel arbalar öaellikle seat ibiza sw ama fiyat uçuk bide oto vit (artık onda dsg var) olunca....:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.