Şimdi Ara

B4K A31 quad core android tv box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar. Uzun süren bekleyis ve arastirmalar sonucunda bu ürünü almıs bulunmaktayım. Secimimde en etkili olan box' ta 8 core gpu bulunmasıdır. Bu sayede , asıl kullanım amacım olmamasına ragmen medya player özelliginin rk3188 lere göre daha iyi olacagını düsünmekteyim. İncelemelerde 4k videoyu oynatabildigi görülmektedir. 3d iso dosyalarınıda actıgı söyleniyor. Asagıda linkini verdigim cihazı Supernova indirim gününde 88$ a aldım, aliexpress o gün icin 5$ kupon vermisti onu da kullanınca 83 $ a halletmiş oldum. Ürün gelince incelemelerimi buradan izleyebilirsiniz.

    http://www.aliexpress.com/item/New-B4K-ALLWINNER-A31-Cortex-A7-MINI-PC-Quad-Core-Android-2G-RAM-8G-ROM-Built/1224583722.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hayırlı olsun incelemenizi merakla bekliyorum
  • hayırlısı olsun, usb 3.0 yok galiba bunda.
  • Cihaz kumandasıyla vesaire oldukça iyi görünüyor ama fiyatı baya yükselmiş.umarım beklentilerinizi karşılar.kullandıktan sonra ayrıntılı yorumlarınızı bekleriz:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extra power gerekmeden 2.5 hdd destekliyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk önce hayırlı olsun diyelim incelemeni merakla bekliyorum zira ilk sorum 256-512gb ve üstü harddiskleri üzerindeki usb den calıştırıcakmı birde XBMC sıkıntısız calıştırırmı diger sorular daha sonra gelcek......
  • Selam. Kargo TR ye giris yapmis ve 1 haftaya elimde olur. Daha önce tv box kullanmadım. Bu nedenle öncelikle incelenmesi gereken konuları soru seklinde yazarsanız sevinirim. Bu sekilde daha kolay bir inceleme yapmıs olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- usb 3 destekliyor mu

    2- sata 2.5 hdd'leri direk usbden takıp sorunsuz film ..vb izleyebiliyor musun

    3- full hd 1080p filmleri takılmadan donmadan izleyebiliyor musun , bluray iso'lari izlerken sıkıntı çıkıyor mu

    4- 3d filmleri izlerken nasil bir performans aliyorsun (memnun musun)

    5-sd, mmc ,hdmi kaç çıkışı var

    6- üründe aşırı ısınma sorunu var mi , herhangi bir şekilde ısınmaya bagli performans kaybin oldu mu

    7- üründe frame rate dropping var mi ozellikle 1080 p ve hızlı film sahnelerinde

    8- android 4.2.** hangi sürüm olarak geldi

    9- türkçe altyazılari okumada sıkıntı var mi, dual audio sesleri seçebiliyor musun (mkv dosyalarında dual ses gömülü olabiliyor )


    Ben şimdilik böle sıraladım sen ürünü alınca tek tek yada numara olarak cevaplarsin ..arkadaşlar 10-11 -12 diye sorularını sıralarsa sevinirim ..Bu arada tekrar hayirli olsun dostum adına çok sevindik zaten şu an 300 tl verip o aleti almayiz sen inanılmaz uygun fiyata almışsın bu yüzden yapacagin uygulama bizler açısından iyi bir referans olacaktir..(fiyatı tekrar düşünce)




  • Ürünüm 10 gündür ptt merkezde bekliyormuş, dağıtıma cıkmamış. Çinden 7 günde Antalya'ya gelen kargo 10 günde dağıtıma cıkmamış. Kendim gideyim alayım dedim, 10 dak. önce dağıtıma çıkmış :) Neyse dağıtıcının telefonunu alıp bir yerde yakaladım ve teslim aldım sonunda.

    Kısa süreli bir kullanımdan aldıgım sonuçları aşagıda sıraladım. İlerde video da ekleyeceğim.


     B4K A31 quad core android tv box
     B4K A31 quad core android tv box
     B4K A31 quad core android tv box
     B4K A31 quad core android tv box

    1- Firmanın kargo süresi çok iyiydi. anında gönderdiler ama malum PTT gecikmesi nedeniyle 20 günde elime ulaştı.
    2- Ürün paketlemesi oldukça iyiydi. Çinden gelen gördüğüm en iyi paketlemeydi.
    3- Kutudan HDMI kablo çıkmadı, adaptör Avrupa standartlı olması iyi
    4- Aletin kumadası çalışmadı, ama daha önce aldığım Mele F10 air mouse'u kullanacağım için sorun değil şimdilik, pil sorunu oldugunu düşünüyorum. Kumandanın pili, yassı saaat pillerinden.
    5- 2 Adet USB 2.0, 1 HDMI çıkış, 1 Audio Çıkış, Bütünleşik kamera-mikrofon, 1 MicroSD kart girişi mevcut
    6- Alet çok küçük geldi bana, paketten çıkan platformla TV nin yanına koyup kamerası ile oturduğunuz yerne skpe ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
    7- 2.5 inc 360GB sata diskimi direk tanıdı, bu diski cube u30GT tabletim tanımıyordu.
    8- En merak ettğim 3D-iso dosyalarıydı, 14GB DTS-HD menülü dosyayı açtı ancak menü gelmedi. direk oynatıyor. Fakat, film menusunden klip seçerek izlediğiniz bir film, menü cıkmadıgı için sadece ilk klip oynuyor sonra kapanıyor. 3D TV olmadıgından 2D izleniyor, film oynarken mouse ile 3D seçenegini seçiyorsunuz ama TV den dolayı 3D oynatamadım tabiki. Bugün bir belgesel indiriyorum onu da deneyeceğim. Sanırım ilk kez bir Android box 3d iso oyanatıyor. hemde takılma, atlama olmadan :)
    9- 1080p 9GB DTS bir filmi frame atlaması olmadan, takılmadan izleyebildim (yaklaşık 15 dak. deneme amaçlı).
    10- İnternetten indirdiğim 4K çözünürlüklü bir videoyu i5-4GB ram laptopum kasarak oynatmasına (hatta oynatamamasına) rağmen, alet bu dosyayı laptoptan cok daha iyi bir performansla kesintisiz oynattı. 4/4 lük değil ama pc ile farkı görmelisiniz. bu kadarını beklemiyordum.
    11- Dual ses deneme sansım olmadı. Altyazıları görüyor ancak, TR karakterler(ı-ğ-ş-ç) çince çıkıyor. Sanırım halledilebilir bir sorun. Dreambox 800 lerde de oluyordu ama halletmiştim.
    12- Digiturkplay akşam beni delirtti diyebilirim. Sürekli "hata oluştu" diyerek yayınları açamadım. Bu aletten değil, digiturkten kaynaklanıyor. Bu hatayı tablette de, telefonumda da alıyorum.
    13- Web performansı süper diyebilirim. Siteleri oldukça hızlı açabiliyor, flash desteği var.

    1 saatlik bir denemeden aldığım sonuçlar bunlar. Akşam BJK-GS maçında digiturkplay deneyeceğim. Yine sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. Saygılar...




  • Wifi cekim gucu ve bluethoot cekim gucu nasıl acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi çekim gücü nasıl?
    2.5 hdd yi extra güç gereksinimi duymadan mı çalıştırdı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbmc yi kurup denediniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi aynı odada max. Cekiyor. Diger odalarda denemedim. HDD direk usb kabloyla çalıştı. Ayrı güç kablosu ihtiyacı duymadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etraftakı wifi leri gorme durumu nasıl.. bir laptop yada cep telefonları kadar iyimi.. belli eder kendini.. ilk uretilenler sadece odadakı nı zar zor goruyorlar..
  • wifi 2 duvar arası olan arka odadan da max seviyesinin 1 altında cekiyor. Cube u30GT tablete göre cok daha güçlü çekiyor. Bugün 1-2 film daha izledim deneme amaçlı kısa süreyle. 3D-iso olan bir filmde azda olsa takılma denmeyecek ölçüde takılma oldu. Ama filmin akışı sırasında farkedilmesine rağmen sorun değil bana göre. 22GB 1080p mkv ise sorunsuz oynadı. Dediğim gibi altyazılardaki TR karakter sorununu halledebilirsem sorunsuz bir media player ve android box sahibi oldugumu düşünüyorum. Digiturkplay ise sorunlar devam ediyor. Hata oluştu mesajıyla ekrana görüntü gelmiyor. Tablettede aynı sorun. Üyelğiğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Paranızla rezil oluyorsunuz.
    XBMC markette yok, nereden indirebilirim?
  • dekart kullanıcısına yanıt
    Merhaba cihazınız hayırlı uğurlu olsun bende bu tür bir cihaz arıyorum uzun bir süredir bu cihazı türkiyede bulmak zor o ayrı dert birde.
    Benim merak ettiğim XBMC kurmayı denedinizmi oynattığınız yüksek gb'lı 1080p dts filmleri oynacakmı acaba xbmc. performasını merak ediyorum.
    Birde cihaz size toplamda elinize geçene kadar kaça mâl oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekart

    wifi 2 duvar arası olan arka odadan da max seviyesinin 1 altında cekiyor. Cube u30GT tablete göre cok daha güçlü çekiyor. Bugün 1-2 film daha izledim deneme amaçlı kısa süreyle. 3D-iso olan bir filmde azda olsa takılma denmeyecek ölçüde takılma oldu. Ama filmin akışı sırasında farkedilmesine rağmen sorun değil bana göre. 22GB 1080p mkv ise sorunsuz oynadı. Dediğim gibi altyazılardaki TR karakter sorununu halledebilirsem sorunsuz bir media player ve android box sahibi oldugumu düşünüyorum. Digiturkplay ise sorunlar devam ediyor. Hata oluştu mesajıyla ekrana görüntü gelmiyor. Tablettede aynı sorun. Üyelğiğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Paranızla rezil oluyorsunuz.
    XBMC markette yok, nereden indirebilirim?

    xbmc orjinal sitesi. Buradan android olanı seçip indirebilirsin.
    http://xbmc.org/download/




  • İncelemeler nasıl gidiyor?

    Türkiye satışları yok galiba ;
    fiyatının altında
    "bu ürün seçilen ülkeye gönderilemez" yazıyor.
    This product can't be shipped to the selected country.
  • digiturk play'i hiçbir android media player oynatamiyor zaten sadece bu ürüne özgü değil dostum ..ben de digiturk için kullanamayacaksam android defterini kapatmayi dusunuyorum ..hdmi'dan bağla tv'ye mis gibi izle beleşe hiç 200-300 tl ek player alma diyorum kendi kendime ki en mantıklısı bu ..bu arada bu ürünün üstün bir özleliği olarak diğer android media playerlardan ayirabilecegin en önemli farkı nedir sence keza eleman utanmamış 150 dolar yapmış (şimdi de 111 dolara düşürmüş ilginç) ürünün fiyatı herhalde güvendiği birşeyler vardir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    digiturk play'i hiçbir android media player oynatamiyor zaten sadece bu ürüne özgü değil dostum ..ben de digiturk için kullanamayacaksam android defterini kapatmayi dusunuyorum ..hdmi'dan bağla tv'ye mis gibi izle beleşe hiç 200-300 tl ek player alma diyorum kendi kendime ki en mantıklısı bu ..bu arada bu ürünün üstün bir özleliği olarak diğer android media playerlardan ayirabilecegin en önemli farkı nedir sence keza eleman utanmamış 150 dolar yapmış (şimdi de 111 dolara düşürmüş ilginç) ürünün fiyatı herhalde güvendiği birşeyler vardir

    Daha önce Android medya player kullanmadıgım için karşılaştırma yapamayacagım ama okudugum yorumlara göre hiçbir android player 3D-iso dosyalarını okuyamıyor. Ancak bu alet sorunsuz oynatıyor (menü hariç, 3D tv olmadıgı için iso dosyalarını 2D izliyorum). İzlediğim 1080p mkv filmlerde de takılma sorunu olmadı hiç. Aslında asıl amacım medya player olarak kullanmak değil, TV yi smart Tv ye çevirmek. Bunu sağladıgı gibi medya player olarak ta sorunsuz görünüyor. Bunun nedeninin 8çekirdekli GPU oldugunu düşünüyorum. RK3188 gibi mali400 kullanılmamış bunda.

    Henüz oyun yükleyip oynama sansım olmadı. Sizce hangi oyunla test etmeliyim?

    Ayrıca XBMC yükledim. Ancak ağdan film oynatmak sıkıntılı, izleniyor ancak takılma çok oluyor.

    Cihazın bana maliyeti 83$. Ancak bu fiyata sadece ben aldım :) Dediğim gibi SUpernova indiriminde 1 adet bu fiyata sattılar. Daha önce almaya karar verdiğim için indirim başlar başlamaz aldım zaten. Zaman zaman 100$ üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 10$, 5$ kuponlar oluyor Aliexpress'te. Bunlarla biraz daha uygun alabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.