Şimdi Ara

Baba oldum... [Edit: Kızlarımıza kavuştuk] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
32.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doktorlar da yanılma payına sahiptir, çevremiz doktorların bile açıklayamadığı mucizeler ile doludur. İnşallah iyi olacaklar kafanı takma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulina

    Doktorlar da yanılma payına sahiptir, çevremiz doktorların bile açıklayamadığı mucizeler ile doludur. İnşallah iyi olacaklar kafanı takma.
    Biz ne kadar inanırsak onlar o kadar güçlü olacak biliyorum Bugun gördük kızımızı hızla tedavi ediyorlar. Masum masum uyuyordu kerata.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5kursun

    Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.kg iyiymiş.ne kadar erken doğdu?

    benimde oğlum erken doğdu 7 aylık.Aman rop muyanesi , kalca ultrasonu , ve mr gibi tahlilleri sakın atlama...

    33+2 doğdular hocam. Hanıma da diyorum. İyi beslemişim seni diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 6 aydır, ilgili bölümlerde bezinden ıslak mendiline, bebek arabasından ana kucağına piyasanın altını üstüne getirdi merak etme...

    Hayırlı olsun hocam, Allah analı babalı büyütsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün.
  • Gözünüz aydın hocam Bebise de Allah acim şifalar versin. Tüp bebek veya klomen filan mı kullanıldı ikiz olmuş maşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Evim ve arabam olmadıkça ve Kenarda 200 Bin TL en az param yoksa evlenmem'de çocuk'ta yapmam.Asgari ücretle geçinipte evde tek çalışan olupta bu devirde çocuk yapmak ne bilim bana uygun gelmiyor.

    Tabi herkesin iradesi hürdür ben karışmam.
    Bir de "de"nin yazımını öğrenmeyi ekleyin listeye :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün.Vatana millete hayırlı evlatlar olması dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rock steady

    Adam 6 aydır, ilgili bölümlerde bezinden ıslak mendiline, bebek arabasından ana kucağına piyasanın altını üstüne getirdi merak etme...

    Hayırlı olsun hocam, Allah analı babalı büyütsün.
    Teşekkür ederim hocam siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah. Biz hastaneden geldik eve. Bebeklerimiz orada ama içimiz içimizi yiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün dostum, bende 21 mayista baba oldum, Allaha şükür bal kızım var. Allah herkese nasip eder inşallah çok güzel bir duygu. Allah sağlık sıhhat versin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de ikiz babasıyım. Allah öncelikle sizlere sabır, güç ve sağlık versin. Gerçekten ikiz anne babası olmak çok zor. Elbette üçüzü dördüzü zaten düşünmek bile istemiyorum. Ben ikiz babası olmayı 2*2 kartezyen çarpım kadar zor olduğu düşüncesindeyim. Evde aslında 2 bebek olmuyor. 4 bebek varmış gibi zor bir durum yaşıyorsunuz. Özellikle ilk 12 aylarında sadece fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak sizi bedenen yoruyor. Benim kızlarım 4 yıl önce aslında 37+3 günlükte bir dünya rekoru ile doğdular. Tıp literatüründe çok az görünen kiloya sahiptiler. Özellikle biri. yani Liva kızım 1380 gr. diğeri ise 1980 gr doğdular. (37+3 e göre bu kadar düşük doğum ağırlıklı bebekler yok.) Anlatsam roman olurlar. İlk 1 ay her 1 saatte bir sonraki ilk 6 ayda ise 2 saatte bir besledik. Düşünün. Evde uyumayan anne baba... O günleri nasıl geçirdik hatırlamak bile istemiyoruz. Şimdi çok şükür ki, ikisi de yaşıtlarından bile daha iyi bilişsel düzeydeler. Allah hiç bir sağlık sorunu ile karşılaştırmadı bizleri çok şükür. Halbuki doğumdan önce öyle senaryolar yazıldı ki elde ki bilimsel verilere göre. Herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyordum. Ancak ne kadar hazırlıklı olsam da maddi olarak tek başıma çalıştığım için tek eksik olarak kendimi bu anlamda güçsüz hissediyordum. Ancak hiç düşündüğümüz gibi olmadı. Doktorları bile bu istatistiklerle bu anlamda şaşırttılar. Tek sıkıntımız boy ve kilo oldu. Onu da yavaş yavaş atlatıyoruz. Ancak psikolojik eşik gittikçe daha da zorlaşıyor. Kıskançlıklar, maddi olanaklara göre de alsanız, ikisine de almak zorunda olduğunuz eşyalar vb.vb.

    Biz 40 günlükten itibaren eşim ve ben baktık kızlarımıza. Hiç kimsemiz yoktu hala daha yok. Çok zor günler geçirdik. Ancak şunu hiç unutmuyorum. Bir bebekle doğarken, aslında bir anne baba doğar. İki bebekte 4 anne babalık kadar yoruluyorsunuz. Bu kesinlikle böyle. Ancak sabır edin. Hepsi geçecek, güzel günler göreceksiniz. Sağlıkları da yerine gelecek, hastalanacaklar, bir bir yerde 39 derece ateşliyken öteki diğer yatakta aynı virüsle boğuşarak kusacak falan filen... Anlat anlat bitmez. Şunu unutmamak lazım. Biz aslında sadece bize emanet edilenlere anne babalık yapıyoruz. Onların asıl sahibi elbette ki Yaradan. İnşallah onlara sağlığı da sıhhati de o verecek. Ancak bu böyle diye hiçbir zaman bırakmadım peşlerini. Araştırmaları yapıp, en iyi şekilde hayatlarını sürdürmeleri için elimden geleni yaptım 4 yaşlarına kadar. Bundan sonra da böyle olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 20 Temmuz 2019; 22:37:44 >




  • Rabbim sıhhat selamet versin dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Megane alsaydı parası daha cok cebinde kalacağı için bez mama filan daha kolay alabilirdi dimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam durum nedir kızların akciğer problemi yazmıştınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemansky

    Hocam durum nedir kızların akciğer problemi yazmıştınız?
    Tedavi görüyor birisi hocam. Ama bugün düne göre daha iyi gördük . Dua ediyoruz bol bol. Diğerinde öyle bir durumla karşılaşmadık ama her an endişeliyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 21 Temmuz 2019; 1:11:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Allah şifa versin. Daha da iyi olur inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.