Şimdi Ara

Babamla bugun iki kez gurur duydu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
22.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay be ne babalar var millette benim babam ha var ha yok. Birgün bana birşey yapmış değil. Yanlız yaşıyorum Birgün aramış ne yaptın oğlum demiş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8993122290119

    Lan ben yarim kilo kuş yemi alacagima yanlislikla 1 kilo aldim gebertecekti beni yarisini sütle karistirip bana icirtti hatta

  • Ne kötü babalarınız varmış ya.Hepsi Erol Taş'tan hallice.
  • break the cycle kullanıcısına yanıt
    Sesli gülüyorum 5 dakikadır. Allah affetsin...
  • mac00 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım burda suç yine sende madem o hakim yada savcı senin dosyanla uğraşmadı görevi ihmalkarlıktan onlarıda dava ediceksin istersen sonunda yine kaybet ama asla hakkını aramaktan vazgeçme. Bunun peşine düşüp kazanan birçok kişi varken sen gitmii dolandırıcıların ekmeğine yağ sürüyorsun. O hakim ve savcıların görevi adaleti sağlamak , yapmıyorlarsa onlar suçludur, onların yerine adaleti sağlayan savcılar hakimler gelir. Bundan vazgeçilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

    Yav he he insanlar para için saatlerini veriyor. Para dünyadaki en önemli şey. 5 bin lira maaş alsan bile 700 lira için 4 5 gün çalışman gerekiyor.

    Oğlun kendi kanın onada yardım etmeyeceksen hiç çalışma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle baba bu zamanda zor bulunur hocam kıymetini bilin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severim seni sıkma canını. Yaş kaçtı bu arada?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flag_Ship_Killer F kullanıcısına yanıt
    He aynen ben çalışayım benim oğlum da dolandırılsın benim emeğimi hiç etsin



    Karıya kıza yedirse daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamdan veya annemden kısacası ailemden yana hiçbir sıkıntım olmadı, ilkokul 8. sınıftan itibaren beni hiç sıkmadılar iyiyi/kötüyü kendim yaptım öğrendim. Sigara içtim, uyuşturucunun tadına baktım çeşitli çeşitli ortamlara girdim çıktım her birini kendim gördüm iyiyi kötüyü kendim seçtim.. Klasik Türk ailesinde vârolsaydım baskıların neticesinde herşeyi merak edip daha çok yanlış yollara gitme isteğim olacaktı.. Dayak cennetlik dedikleri doğru okulla pek aram olmadığı için çeşitli zamanlarda babamdan sağlam dayaklar yediğim olmuştur ama kesinlikle hak etmişimdir o zamanlar dayak yemeseydim bugün burada olamaz bu kadar bilinçli olamazdım. Özetle beni sevgisiyle/parasıyla hiçbir konuda yarıda bırakmayan aileme çok teşekkür ederim. İyi kötü birşeyler okuduk iş sahibi olduk şimdi sıra bizlerde yapacağım herşey onlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Babamdan veya annemden kısacası ailemden yana hiçbir sıkıntım olmadı, ilkokul 8. sınıftan itibaren beni hiç sıkmadılar iyiyi/kötüyü kendim yaptım öğrendim. Sigara içtim, uyuşturucunun tadına baktım çeşitli çeşitli ortamlara girdim çıktım her birini kendim gördüm iyiyi kötüyü kendim seçtim.. Klasik Türk ailesinde vârolsaydım baskıların neticesinde herşeyi merak edip daha çok yanlış yollara gitme isteğim olacaktı.. Dayak cennetlik dedikleri doğru okulla pek aram olmadığı için çeşitli zamanlarda babamdan sağlam dayaklar yediğim olmuştur ama kesinlikle hak etmişimdir o zamanlar dayak yemeseydim bugün burada olamaz bu kadar bilinçli olamazdım. Özetle beni sevgisiyle/parasıyla hiçbir konuda yarıda bırakmayan aileme çok teşekkür ederim. İyi kötü birşeyler okuduk iş sahibi olduk şimdi sıra bizlerde yapacağım herşey onlar için.

    Evlatlarını 3 öğün 9 posta döv, tokat manyağı yap hakkındır. Sonuna kadar arkandayım.. İyi nesiller kolay yetiştirilmiyor.

    Hadi bileğine kuvvet..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Bu kadar vizyonsuz olduğun için o ücreti alıyorsun muhtemelen.

    Seninki de laf mı şimdi utanmaz herif.. Aldığı para tahmin ediyorum ki hakkıdır ve daha fazlasını da hakediyordur.

    Senin vizyonun nedir bilmem ama arkadaş anlattığı üzere o parayı kazanmak için bütün gün emek veriyor. Ter döküyor. İnsanların işlerine, aldıkları paraya, emeklerine biraz saygınız olsun.

    Senin ne kadar aldığını bilmem ama muhtemelen aldığın parayı boşboğazlılığın ve kötü kötü niyetin sayesinde alıyorsundur.
  • 2-3 hafta önce beni deilk defa kadının biri dolandırdı,garip olan olan 3 gün sürekli iletşim halindeydik,sonra whapsapp ta engelledi,profil fotosunu kaldırdı,hiçbir teli açmıyor.
    Savcılığa elimdeki tüm belgelerle(profil fotosu,ilanın ekran görüntüleri vs...) suç duyurusunda bulundum.
    İnşallah bir şey çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ***redbull***

    Maddi durumunuz nasıl?

    Orta hocam. 700 lira birikmis paraydi

    siteyide söyleyeydinde bizde bileydik


    ek:bu arada böyle bir olay başıma geldiği zaman direk karşı atağa geçenlerdenim sanki sen hiç gençliğinde yaşamadın vs. gibi
    şimdi bi düşündümde korkulur lan benden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 19 Ekim 2017; 22:20:50 >
  • Geçmiş olsun. Bazen birşeyleri doğru yapabilmek uğruna bazı engellere takıp düşmen gerekir. Ondan sonra ayağı kalkıp tekrar yürümen lazım. Bizde bir kere düşen bir daha ayağı kalkmıyor. Bir de hiç yere düşmeyenler var adım atmadıkları için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de babamın harcadığı paraların hesabını yapıp orda burda harcamasın diye kredi kartlarını saklıyorum. Her ay eksik çıkıyor, evde yemek varken dışarda yemek yiyor. Baba değil zengin şımarık çocuk gibi valla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8993122290119

    Lan ben yarim kilo kuş yemi alacagima yanlislikla 1 kilo aldim gebertecekti beni yarisini sütle karistirip bana icirtti hatta

    kardeşim gözümden yaş geldi teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

    Hayırdır sen de mi dolandırıldın

    Çok güldüm.Hiçbir zaman evlenmek gibi bir amacım niyetim olmadı.Ama evlenirsem çocuğum için varımı yoğumu verip onu üzmem.Ben zaten evlenmem ama sen sakın evlenme.Senin zevkini çocuğun ödemesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikletini satan bilge B kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm ama sen de vizyonsuzun tekisin. Ne demek istediğimi anlamadan saldırmışsın. Ne kadar emek verirse versin, böyle bir hata karşısında çocuğunu dövme hakkı yok kimsenin. Vizyonsuz diyerek az bile yaptım. Hakettigini söylesem Ban yerim. Olayı anlamadan etmeden her gördüğün yoruma atlama bi dahaki sefere



    Lafımı çarpıttıgın için asgari ücret hakkındaki görüşümü de belirteyim. Bu ülkenin hiçbir vatandaşı 1400 lira gibi komik bir ücreti haketmiyor. 350 euro bile olmayan bu ücret, bu millete hakarettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.