Şimdi Ara

Babylon Berlin (2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üçüncü sezonu bitirdim. Sinema filmi gibi bir dizi izletiyor almanlar. Bunda sky’ın payı büyük. Merak edenler bence vakit kaybetmesin zira dizi underrated bir yapım.


    Sürükleyici bir sezondu yine. Seks sahneleri neredeyse yoktu çok azaltmışlar. Bu sezonda hitler gençliğini yavaş yavaş gördük, hissettik. Liv lisa fries çekiciliği diye bir şey var ayrıca


    Dizinin kitabı da varmış ama ingilizce. Birileri türkçe’ye çevirirse alıp okumak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerim gerim geren dizi hertarafından kalite akıyor. İntrosunu bile geçmiyorum ve haftada 1 bölüm izliyerek kendimi ödüllendiriyorum. 4.sezon haberini de duyunca ayrı bir keyiflendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark Ivanir, 4.sezonun kadrosuna katıldı.


    Dizinin yeni sezonu bu yılın sonlarına doğru yetişmesi bekleniyor fakat net bir tarih yok 2022'in ilk yarısında da gelebilir.

    Babylon Berlin (2017)


  • Bu diziyi izlemeyen dizi sever çok şey kaçırır. Kaliteli izleyici için kaliteli dizi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blutv den izliyenler için son 14 gün.Biz 4.sezonu beklerken adamlar platformdan kaldırıyor hiç güzel olmadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Mark Ivanir, 4.sezonun kadrosuna katıldı.


    Dizinin yeni sezonu bu yılın sonlarına doğru yetişmesi bekleniyor fakat net bir tarih yok 2022'in ilk yarısında da gelebilir.


    Devdiscourse'un haberine göre dizi; 2022 yaz dönemlerinde yayımlanacak fakat henüz tam olarak resmi bilgi olmadığı için kesin bir şey de söylenmemiş.





  • Bu dizi hangi platformda ?

  • mavisu48 kullanıcısına yanıt
    Netfliş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix Türkiye'de yok ama. Bir ara Blu Tv yayınlıyordu ancak telif süresi doldu.

  • mavisu48 kullanıcısına yanıt

    Dizipal da var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi eski Almanya’yı çok güzel anlatıyor. Politik konu ağırlıklı olduğundan herkes beğenmeyebilir. İlgisi olanlar için güzel, izlenebilir. Dizi Blu TV ve Turkcell TV Plus’ta izlenebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canadiens -- 29 Eylül 2021; 1:22:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziden ilk görsel gelmiş özledik.


    Dizinin yapımcıları Stefan Arndt, Uwe Schott ve Michael Polle, yeni sezonun Weimar Cumhuriyeti ile Nazi Almanyası’nın yükselişi arasında geçen 1930-1931 yıllarının kışlarına ışık tuttuğunu belirtti.


    Yeni sezonda, dedektif Gereon Rath’un soruşturmaları onu Berlin’in boks ortamına götürürken Hitler destekçilerine rahatsız edici bir şekilde yakın hâle getiriyor. Diğer yandan Charlotte Ritter, Berlin sokaklarında dolaşan evsiz kız kardeşine yardım etmeye çalışarak polis departmanındaki işini riske atıyor. 4. sezon, izleyicilere çöküşte olan ekonomik iklim altında ve işsizliğin yükseldiği bir dönemde bir hayatta kalma mücadelesi sunuyor. Benno Fürmann, Lars Eidinger, Hannah Herzsprung, Christian Friedel, Udo Samel, Godehard Giese, Fritzi Haberlandt ve Karl Markovics gibi isimler, yeni sezonda yardımcı oyuncu olarak diziye katılıyor.


    Tom Tykwer ile birlikte Achim von Borries, Bettine von Borries, Henk Handloegten, Khyana El Bitar dördüncü sezonu kaleme alırken, The Queen’s Gambit ile Emmy ödülü kazanan Uli Hanisch ise dizinin set tasarımını üstlendi.


    Çekimleri tamamlanan Babylon Berlin 4. sezon, 2022'de yayımlanacak.

    (İlkbahar aylarında yayımlanacağı söyleniyor.)


    Dizinin 4.sezonu Netflix'de yayımlanacak ama Türkiye'de bu dizinin hakları BluTV'de olduğu için 4.sezonu BluTV yayımlanacak sanırım.

    Babylon Berlin (2017)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 12 Ekim 2021; 0:43:37 >




  • Babylon Berlin 4.sezon öncesi. Volker Bruch'un Savaş tarihi dizisi Generation War (Unsere Mütter, unsere Väter) mini dizisini izledim 3 bölümlük. Sürekli Amerikalıların gözünden ikinci dünya savaşını izliyorduk bu dizi de tam tersi Almanların gözünden izliyoruz ve gerçekten şahaser ötesi, ambiyans, atmosfer bire bir yaşadım resmen dizide ki 5 karakterinde çaresizliğini o dönemi çok iyi yansıtılmış mutlaka ama mutlaka izleyin tadı damakta bıraktı.


    Volker Bruch burada da efsane oyunculuğunu göstermiş. Babylon Berlin dizisinde de hayran kalmıştım burada da ayrı bir hayran kaldığımı söyleyebilirim. Özellikle şu ağız mimik ve yüz ifadesi beni benden alıyor muazzam bir oyuncu.

    Babylon Berlin (2017)




  • smyrna kullanıcısına yanıt

    Dizinin kitapları 8 tane normalde. Türkçe'ye 6 tanesi çevrilmiş durumda. Gareon Rath serisi olarak geçiyor. Yazarı Volker Kutscher. Ben kitaplarını okudum. Kitapları da çok sağlamdır.

  • Harika bir mini dizi gerçekten. Tadı damakta kalıyor.

  • Gece gece yine övmeye geldim.


    Gereon Rath (Volker Bruch) bu kadar güzel keyifli sigara içebilen çok az oyuncu vardır. Ağız mimikleri, yüz ifadeleri, vucut dili, saçları, giyiniş stili zaten efsane bitiyorum. Çevremde kime tavsiye etsem müptelası oluyor dizinin yeni sezon ne zaman geliyor diye sürekli yazıyorlar. 3 kere izledim hala izleme isteğim var ağır bağımlılık yapıyor özellikle dizinin FUGE adlı soundtrack'ı var triplere sokuyor insanı sabırsızlıkla bekliyoruz 4.sezonu az kaldı az.

    Babylon Berlin (2017)
    Babylon Berlin (2017)
    Babylon Berlin (2017)
    Babylon Berlin (2017)
    Babylon Berlin (2017)
    Babylon Berlin (2017)




  • Mad Men'in Jon Hamm'ı kadar değil tabi Babylon Berlin (2017) 

    Alıntı

    metni:
    Gereon Rath (Volker Bruch) bu kadar güzel keyifli sigara içebilen çok az oyuncu vardır.


    @Han So Hee




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 27 Aralık 2021; 12:47:9 >
  • Devdiscourse'un haberi:


    Not: Google çeviridir.


    Alman dönem draması Babylon Berlin'in dördüncü sezonu için bekleyiş sona erdi. Babylon Berlin 4. Sezon çekimleri 2021 Eylül ayının başlarında tamamlanacak.

    Şimdi dizinin post prodüksiyonu devam ediyor ve 2022'de galası yapılacak.


    Babylon Berlin 4. Sezon için Netflix veya yapım şirketi Filmgesichter tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı, ancak yine de kullanılabilirliğini varsayabiliriz. Şimdi prodüksiyon tamamlandı ve post prodüksiyonun tamamlanması beş ila altı ay sürecek.


    Dolayısıyla dizinin 2022'nin ikinci çeyreğinde gösterime girmesini bekleyebiliriz.


    4.sezonun konusu:


    Babylon Berlin 4. Sezon, 1930-1931 kışında geçiyor. Hikaye, 1929'da başlayan Weimar Cumhuriyeti sırasında Berlin'i vurgulayacak. Bir gasp çetesini dağıtmak için gizli bir görevde olan Köln'den atanan bir polis müfettişi olan Gereon Rath (Volker Bruch) ve bir polis memuru olan Charlotte Ritter'i takip ediyor. polis müfettişi olmak isteyen gündüz ve gece bir sinek. Her ne kadar olay örgüsünde bazı değişiklikler olacak olsa da dördüncü sezon belli ki üçüncü sezonda kalan uçurumları çözecek.


    Babylon Berlin 3. Sezon, Gereon Rath'ın (Volker Bruch tarafından oynanan) ağır bir kayıp yaşadığı Almanya'daki çöken borsa hakkında şok edici bir not bıraktı. Psikedelik bir halüsinasyona sürüklenmeden önce yüksek dozda morfin aldı. Gereon Rath ve Charlotte Ritter arasındaki ilişki dizide vurgulanabilir.


    Önceki sezonların yardımcı yönetmenleri Tom Tykwer, Achim von Borries ve Hendrik Handloegten, arsada değişiklik yapma planlarını zaten paylaştılar. Henk Handloegten, "Biraz değişiklik zamanının geldiğini düşündük ve tabii ki daha hızlıyız ve kadın katılımını istedik. Her şey yolunda giderse gelecek yıl tekrar çekim yapmayı umuyoruz," dedi. Goldstein ve bu üçüncü kitap, dördüncü sezonumuz olacak. Bu, birçok hikayeyi temel alacağımız bir kitap" dedi. Şu anda, Babylon Berlin 4. Sezonun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak, 2022'nin ikinci çeyreğinde prömiyer yapması bekleniyor.


    Alman dizisi Babylon Berlin hakkında daha fazla güncelleme almak için bizi takip etmeye devam edin.


    https://www.devdiscourse.com/article/entertainment/1860177-babylon-berlin-season-4-is-under-development-likely-to-premiere-in-q2-2022




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 28 Aralık 2021; 12:31:27 >




  • smyrna kullanıcısına yanıt

    Geçen gün 2 saat arkadaşla bunun muhabbetini yaptık, sürekli tartışıyoruz ben Volker Bruch diyorum o Cillian Murphy diyor. İkisi de dönem draması ama sigara içisi Volker gibisi yok yemin ediyorum izlerken beni bile triplere sokuyor diziyi üç kere izledim dördüncü izlesem mi diyorum, ağır psikedelik hastası o morfini ağzına atışı, ağız mimikleri değiştirerek değişik tiplere bürünmesi hayran bırakıyor şu açılış temasına zaten bitiyorum. Netflix TR'ye kaç kere yazdım şu diziyi yayınlayın bak Kuzey Amerika da yayımlanıyor bu dizi, bizde niye yok çıldırıyorum artık, böyle şahaseri bu millet hala izlemedi, izlemediği zaten başlığın tıklanma sayısına bakarak anlayabiliyoruz.

    Birde arkada çalan FUGE adlı OST çalıyor dizi de beni benden alıyor, farklı boyuta geçiyorum. Valla çok özledim 2022'de en çok beklediğim dizi.

    Babylon Berlin (2017)Johnny Klimek - Topicyoutube
    Provided to YouTube by BMG Rights Management (UK) Limited Fuge · Johnny Klimek · Tom Tykwer Babylon Berlin ℗ 2017 X Filme Creative Pool Entertainment GmbH under exclusive license to BMG Rights Management GmbH Released on: 2017-11-24 Sound Engineer: Dino Herrmann Additional Programming, Orchestral Arranger, Mixer: Gabriel Mounsey Additional Programming, Orchestral Arranger: Justin Bell Additional Programming, Orchestral Arranger: Jonathan Shanes Additional Programming, Orchestral Arranger: Hans Hafner Orchestra Leader: Gene Pritsker Performer: Reinhold Heil Piano: Kristjan Randalu Clarinet: Michiyo Suzuki Chimes, Electric Guitar: Alexander Hacke Percussion, Drums: Larry Mullins Percussion, Drums: Damien Bassman Vocals: Cristina Russo Vocals: Alf Klimek Assistant: Marlon Chen Orchestra Leader: Waltraud Wächter Conductor: Karen Kopp Sound Engineer: Romualdas Urba Sound Engineer: Guido Thomaschinski Sound Engineer: Olaf Dix Sound Engineer: Mathias Metzner Sound Engineer: Christian Güssmer Sound Engineer: Werner Ziegenhagen Conductor: Kristjan Järvi Composer: Johnny Klimek Composer: Tom Tykwer Composer: Reinhold Heil Auto-generated by YouTube.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DS3l3BlYW7q0&q=EgQuLZpEGMW6q44GIhASahAQWNwOIcMxOuHJ9d_8MgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 28 Aralık 2021; 12:47:48 >




  • 4.sezonu bekliyorum dizi gerçekten ço iyi ama son sezonda Tr alt yazı çeviren şahıs şarkılara alt yazı eklememiş büyük eksiklik.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.