Şimdi Ara

Bad Boys 3 (????) | Michael Bay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • “Bad Boys 3″ uzun zamandır “ha çıktı ha çıkacak” denilen devam film projelerinden biriydi zira tamı tamına 5 yıldır bu tür iddiaların önüne geçilemedi. O kadar sürenin ardından bazıları böyle bir şeyin hiçbir zaman olamayacağını düşünse de, halen umutlanan hayranlar vardı. Şu bir gerçek ki, eğer bir film 1995′de çıkıyorsa, devam filmi de 2003′de yayımlanıyorsa, üçüncü filminin de erken çıkmasını bekleyemezsiniz. Birtakım fikir ayrılıkları sonucu projenin defalarca ertelenmesinden sonra nihayet resmi bir açıklama geldi. 11 yıl sonra öncelerden de dedikodular olmuşsa da, nihayetinde üçüncü bir Bad Boys filminin geleceği onaylandı. Will Smith‘le başrollerinde yer aldığı Martin Lawrence TBS’in talk show programı “Conan”da Bad Boys 3 projesinin aktif hale geldiğini duyurdu;

    “Evet, öyle umuyorum. Daha dün Jerry Bruckheimer’la görüştük. Bunun gerçek olduğunu ve senaryo üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bitmesine az kalmış ve gayet iyi gidiyormuş.”

    Bad Boys 1 ve 2 bilim kurgu filmlerini alt üst eden Michael Bay tarafından yönetilmişti. Bildiğiniz gibi 2007′den beri “Transformers” serisinin yönetmenliğini üstlenen Bay için şu sıralar beşinci Transformers filminde yer almayacağı söyleniyor. Bay yapmış olduğu açıklamalarla da bunu onaylarcasına konuşsa da, böyle bir şey olsa bile, bir sonraki projesinin ne olacağı bilinmiyordu. Haber kaynaklarına göre, Bay Bad Boys 3 ile yönetmen koltuğuna yeniden oturacak.

    Eski filmlerin başrol oyuncuları Lawrence ile Smith’in de bu aralar boş olduğu da gözden kaçmıyor. Yine de Lawrence yeni dizisi “Partners”la biraz meşgul olsa da, şimdilik Bad Boys 3 için müsait olduğu söyleniyor. Will Smith’e bakacak olursak, “Seven Pounds”, “Men In Black 3″ gibi filmlerin ardından tekrardan tepeye yükselebilecek bir projeye ihtiyacı olduğu da inkar edilemez. MIB 4 ve Independence Day 2‘de oynamayacağı iddia edilen Smith için Bad Boys 3 iyi bir fırsat.

    Eğer Bad Boys 3 projesi gerçekleşirse bu sırf oyuncular için bir avantaj olmaz. Aynı zamanda yönetmen Michael Bay‘in de eski günlerine dönmesine yardım edebilir zira Pain & Gain, dört tane güzelim Transformers serisi ve daha birçok yapım Bay tarafından mahvolmuş durumda. Ancak Bad Boys’un ilk iki filminin de klasik aksiyon yapımlarından biri haline geldiği bir gerçek. Eğer Bay Bad Boys 3′de de iyi bir iş çıkarırsa biraz da olsa olumlu bir etki yaratabilir.

    “Bad Boys 3″nin ne zaman vizyona gireceği belli değil. Oyuncu kadrosu da açıklanmadı. Bildiğimiz tek şey projenin senaryo aşamasında olduğu.



    Kaynak: superkarga



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 14 Ağustos 2014; 22:50:39 >







  • hollywood işini biliyor. yeni filmler yerine, eski isim yapmış filmlere yöneliyor sürekli. senaryo kalmadı artık. çizgi romanlar ya da eski serilere devam. hiç değilse adı var diyorlar.
  • Will Smith ve Martin Lawrence eğlenceli bir ikili. serinin üçüncü filmini de izlettirecekleri kesin.
  • Yönetmen Michael Bay olmalıydı. Tranformers'ın içine edeceğine azcık şununla uğraşsaydı...
  • Bad Boys for Life setinden ilk kareler paylaşıldı.

     Bad Boys 3 (????) | Michael Bay

     Bad Boys 3 (????) | Michael Bay

     Bad Boys 3 (????) | Michael Bay

     Bad Boys 3 (????) | Michael Bay




  • bu filmler efsane oluyor
  • Filmin kaliteli sürümleri malum ortamlara düşmüş. İlk iki filmle ilgili çok şey hatırlamıyorum ama bu filme gelirsek yine ortalama bir film olduğunu söyleyebiliriz. Şahsen beklentilerimin altında kalan bir yapım olmuş. Ne aksiyon olarak ne senaryo olarak ne de mizahi yönden doyurucu olmuş. Mizah olmayınca yapımda bol miktarda bulunan o ağır küfürler gerçekten göze batıyor ve rahatsız ediyor. Komik olsa neyse de komik değil.
    "Sen hiç bir cadıyı kondomsuz s*k*r miydin?" cümlesinde bir mizah varsa biri bana açıklasın. Bence bu bir mizah değil. Neyse


    Aksiyon zayıf dedik çünkü adamakıllı bir dövüş sahnesi görmüyoruz, sahneler hep kısa kesiliyor ve yapay şekilde bitiriliyor.
    Isabella diyor ki en son onu öldür. Oğlu da en son bunun işini bitirmek için gidiyor ve iki sıkıp ıskalayınca işi bitmiş gibi ortamı terk etmeye çalışıyor. Bu saçmalık.Annesi Isabella'nın ise aşırı çocukça aptalca "en son öldür","acı çekmesini sağla" şeklindeki talimatları da yapay ve aptalca. Buna binaen başlamadan biten aksiyon sahneleri de saçma ve yavan kalıyor, izleyiciye haz vermiyor. Sanki Will Smith ve Martin Lawrence çok yaşlandılar ve bu aksiyonu kaldıramıyorlar da onun için sahneler bu kadar kısa ve basit yapılmış gibi geldi. Hemen bunun altında niyet arıyorum görüyorsunuz.

    Aksiyon sahnelerinin az oluşunu bu ikilinin ayrılma kararı da arttırmış en azından senaryo ile bu sağlanmış. Biri emeklilik istiyor bu işlerden uzak durmak istiyor, diğeri intikam istiyor. Sonra da ortada aksiyonsuz yavan bir film çıkıyor ortaya.

    Will Smith'in vücuduna ortalarından yediği 3 mermiden de ölmeyip sağ çıkması zaten filmdeki saçmalıkların tepe noktası olmuştu. O görüntüden sonra filmi ciddiye alamadım.


    Senaryo olarak zayıf.
    Olay en başından da basitti aslında intikam vs. Bir villian geliyor, birilerini biçe biçe gidiyor. Sonra öğreniyoruz ki bu Isabella'nın dediği gibi "aile onuru" meselesi değil, tamamen aşık olduğu adama olan takıntısı ve hıncından başka bir şey değil. Bu da klişe. Isabella'nın oğlu da bizim Mike'ın oğluymuş bak görüyor musun bu da klişe. Gemini Man'de de buna benzer bir klişe vardı ama gerçi o en azından klondu. Bu o da değil.


    Neyse ortalama bir yapım için çok fazla şey yazdım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.