Şimdi Ara

Bademli Mutfak : Bursa Endüstriyel Mutfak Malzemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2010 yılında Bursa Kayhan'da faaliyetlerine başlayan Bademli Mutfak, sıfır ve ikinci el endüstriyel mutfak malzemeleri alım ve satım işlerini yapmaktadır. Aynı zamanda Bademli Mutfak firması, büyüyen şube sayılarının yanı sıra atölyelerinde de teknik servis hizmeti vermektedir.

    Hizmet Alanları
    Hizmet alanında da oldukça geniş sektörlere öncülük etmekte olan ikinci el endüstriyel mutfak firması Bademli; kasap, pastane, fırın, şarküteri, restaurant, mutfak, otel, yemekhane, yardımcı ürünler ve düğün, nişan ve sünnet salonları alanında hizmet vermektedir.
    Sunum dolapları, mayalama dolabı, taş tabanlı fırın, konveksiyon gazlı fırın, börek pişirme fırını, elektrik ve gazlı konveksiyon fırınlar, mikser, çelik tava, tost makineleri, fritöz, öğütücüler, satırlık kesim levhası, kıyma makinesi, sebze parçalama makinesi, kesim tezgahı, kıyma makinesi tokmağı gibi başlıca ürünlerin üretimi sağlanmakta ve müşterilere kaliteli ürün hizmeti verilmektedir.

    Bursa endüstriyel mutfak malzemeleri alım ve satım için Bademli Mutfak ile iletişime geçerek ürünlerinizi piyasa değerinde satabilirsiniz. Ya da satılan ürünler için tedarik hizmeti talep edebilirsiniz.

    Tüm Türkiye'ye hizmet vermektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredemirx1963 -- 24 Ekim 2018; 19:41:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.