Şimdi Ara

Bağlama çalmayı öğrenmek istiyorum- bağlama çalmayı bilenler doluşun (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
80.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba , bağlama 2 ye ayrılır uzun sap , kısa sap uzun kısaya göre daha zor öğrenilir baya emek lazımdır . Kısa sapla başlamanı tavsiye ederim alacağın saz dut ağacından al bence diğerleri maun ceviz felan iyi değil . Saz çalmak kolay iş değildir ama çok istekliysen yapabilirsin başarırsın . Çalmayanları dinleme bunu ancak çalan uğraşan bilir çok çalışman lazım çoookkk . :) :) Kolay gelsin
  • Gerçekten çok yararlı bir içerik olmuş, arkadaşım için araştırdığım bir konuydu, arkadaşım şu anda yanımda ve çok mutlu bağlama çalıyor bir saattir (biraz başımı şişirdi ama mutlu) dolayısıyla sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca donanim.haber'e de çok teşekkür ediyorum bizlere böyle kaliteli bir forum ortamı sağladığı için. Sizlere teşekkür bağabında bu yazıya gelmeden önce okudğum ve çok yararlı bilgiler içeren "Profesyonel Bir Şekilde Bağlama Çalmak İçin Öneriler" isimli bir yazı buldumn. Okuyabilirsiniz gerçekten çok yararlı. Linki aşağıya bıraktım. İyi forumlar!

    Profesyonel Bir Şekilde Bağlama Çalmak İçin Öneriler




  • Merhaba. Adım Aylin. 23 yaşındayım ve çocukluğumdan bu yana Bağlama çalıyorum. 1 sene mix müzik kurumunda bağlama dersi aldım. Daha sonra 2 sene boyunca Erdem usanmaz orkestrasında (Arif Sağ'ın öğrencisi) yer aldım. Hem kısa hem uzun saz çalabiliyorum. Şu an merinos konservatuarı, Türk Halk Müziği bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. İsteyen arkadaşlara kısa veya uzun saz dersi verebilirim. Bana ulaşmanız yeterli. 05459540027 teşekkür ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.