Şimdi Ara

Bağlantı değerlerime göre ortalama ne kadar hız alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç ay önce Ultranet tarifesine geçtim, VDSL modem ile beraber yeni tarifemi kullanıyorum fakat eskisinden hiç bir farkı yok.
    25-30 senelik bir binada oturuyorum. doğal olarak iç tesisatı yeterince iyi değil. elbette hat zayıflaması olacak hız düşmesi olacak ama şuan 4-5 mbit internet kullanıyorum.

    ultranet desteği geldiği gibi ultranet tarifesine geçiş yapmıştım. Yeni modem de almalısınız dediler aldım. eski bağlantım 8mbite kadar sınırsız kullanırken 4 mbit civarında hız alıyordum, ultranete geçince 1,5 mbit almaya başladım evet evet yanlış değil 1,5 mbit. ttnete arıza kaydı açtırdım gelen teknik arkadaş sözde ne kadar teknikse "abi iç tesisatınız kötü senin hattın bu kadar hız kaldırır" dedi. Bende kardeşim ben bu tesisattan 6 mbit sıkıntısız kullanıyordum ultranete geçince böyle oldu dedim. yok abi yanlışın var senin dedi. bende açtım speedtesti hız testimi gösterdim. eleman da "Abi sen oraya bakma benim cihazım var" dedi. biraz daha böyle salak salak konuşsaydı muhtemelen dövecektim :D Sen bina girişine 16 mbit ver kardeşim koparsa ben hızımı düşürtürüm dedim. uzun tartımalar sonucu eleman 14 mbit verdi binaya benim aldığım hız 11 mbit idi. Yani benim tesisatım 11mbit hızı kopmadan gördü. 1-2 hafta sonra hızım yine 5-6 mbite düştü. artık yoruldum ttnetle uğraşmaktan... Ultranetten öncesinde sürekli bunun benzeri problemler yaşadım arıza açtırdım ölçtürdüm yükselttirdim kullandım ama hep zamanla bağlantı hızım düştü.

    Şimdi anlayamadığım kısım TTnetin sistemi hat kaybına göre otomatik hız mı veriyor? Hat değerlerim resimdeki gibi Sizce bu hat kaybına göre max ne kadar hız alabilirim? dediğim gibi 11mbit kopmadan kaldırdı.

    Sizlerinde hat değerlerinize göre hız sonucunuzu yazarmısınız?


     Bağlantı değerlerime göre ortalama ne kadar hız alabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_sweet_shadow -- 22 Ekim 2015; 9:13:33 >







  • Hat değerlerin çok iyi bina içi tsisatını yenilesen 16 mbpsyi çatır çatır kullanırsın kopma yaşıyorsan tesisatta ek vardır şuanda en az 12 13 alman lazım benim hat zayıflamam 36

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.