Şimdi Ara

Bağlantı Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar;
    Ciddi birkaç sorunum var, yardımcı olursanız sevinirim. Yaklaşık 2 senedir kullandığım 46c7000 Samsung Televizyonum var. Geçen ay yeni eve taşınmamla beraber Pioneer V921 anfi satın aldım ve benim çaresiz kurulum sürecim başladı...
    Öncelikle TV ile anfi'yi HDMI üzerinden bağladım. Bağlantı kurduktan sonra TV'nin HDMI Arc girişini kullanarak Anfi üzerinden TV'nin sesini alabildim. Buraya kadar sorun yoktu ancak ne zaman PS3 ve Laptop'ı anfiye bağladım işte sorunlar o zaman başladı.(TV anfinin tekli HDMI çıkışına, diğer herşeyi anfinin girişine bağladım)
    Bu aşamada ne PS3'ün ne de laptop'ın görüntüsünü TV'den alabildim. Sonra Pioneer distribtoru Digicom'u aradım, bazı modellerde ARC kullanımında bu şekilde sorun olabileceğini ilettiler. Bende önerileri doğrultusunda sesi optic bağlantı ile taşımaya karar verdim. Şimdi denediğimde usb üzerinden TV'de izlemeye çalıştığım DTS kayıtlı filmler stereo çalıyor. Ben hiçbir şekilde DTS veya çok kanal kayıtlı filmleri anfide sadece TV kullanarak alamayacak mıyım?
    Yöntemi nedir? Acaba HDMI 1.4 kablo kullansam TV'nin sesi anfiye taşınır mı? Yani TV DTS sesleri direk anfiye iletebilir mi? Eğer cevap evetse ayarları nedir lütfen detaylı bilgi verin. Kısacası Optic'in yapamayıp HDMI'ın yapma ihtimali var mı?
    Diğer sorum ise Teledünya TV yayını kullanıyorum, BBC HD gibi Dolby Digital yayın yapan kanallarda ses seçimini kumanda üzerinden Tools tuşuna basıp Dolby Digital olarak seçince ses alamıyorum ama TV'nin hoparlöründen sesi ver dediğim zaman ses geliyor.
    Çok karışık mı sordum bilmiyorum ama cevap verirseniz sevinirim.
    Görüşmek Üzere...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.