Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar lys sonucları acıklandı herkes yogun bir okul araştırmasına girdi bu yogunluga katılanlardan biride benim. Devlet üniversitelelri ve vakıf üniversiteleri araştıra araştıra kafam doldu. %100 ingilizce eğitim yapan vakıf üniversitelerini araştırmaya başladım bir kaç yerden bahçeşehir üniversitesini duydum reklamlarına baktıgım zaman ilgimi çekti ilk yıl hazırlık şartları saglarsan eger amerikada hazırlık okuma vs. Siz bu okul hakkında ne düşünürsünüz isterseniz lys sıralamamı da vereyim tm1: 14 bin tm2:12 bin tm3:13 bin. Esasında hayalimde odtü boğaziçi bilkent sabancı vs. okullar vardı ama bu sıralama ile olacagını hiiiç sanmıyorum. Gelecekle ilgili düşündüğüm ise yurtdısında aktif olarak meslegimle ilgili görev alabilecegim veya lisans tamamladıktan sonra lisans üstü durumuna girmek gibi. Hukuk bu konuda sıkıntılı oldugunu düşünüyorum burada aldıgımız hukuk egitimi kendi hukugumuz oldugu için yüksek lisans falan gereksiz olur demişti birkaç kişi. Yurtdısı onu acık olan bölümler olarakta psikoloji iktisat işletme ekonomi gibi bolumlerin oldugunu düşünüyorum. Bu bölümlerinde Bahçeşehir üniversitesindeki durumu nasıldır? OKuyan arkadaslarımız varmı yardımcı olabilecekler var mı?

    Genel olarak Bahçeşehir üniversitesi hakkında bilgi almak istiyorum. (Ayrıca önereceginiz başka vakıf/devlet üniversiteleride olursa paylaşabilirsiniz.)







  • Eğer Kıbrıs'ta okumaya olumlu bakıyosan, ODTÜ için ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde okuyabilirsin :) Okul hakkında çok geniş bir bilgilendirmeyehttp://forum.donanimhaber.com/m_32754657/tm.htm adresinden ulaşabilirsin ya da bana pm de atabilirsin
  • ODTU KKTC de çok düşündüm hatta orada psikoloji bölümü sorumlusu olan bir bayanlada konusmustum odtu kktc benim için 25-40 bin sıralama aralıgında düşündügüm biyerdi bu sınırı aştıgım için elemiştim. Şimdi Tr içi okulları araştırıyorum dedigim gibi bahçeşehir üniversitesi hakkında bilgi bekliyorum.
  • UPdate
  • UP
  • Ben de buranın siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünü yazmayı düşünüyorum tercihlerime.
  • bahçeşehir güzel üniversite. yurtdışı istiyorsan uluslarası ağları olan okullara bak.
    bahçeşehir-bilgi-yeditepe buraları bir araştır.
  • Alt komşum bahçeşehir hukukda okudu. Geçen sene bitti okulu. Gayet memnundu. Bende mühendislik fakültesi olarak araştırmıştım maddi kısmı geçersek gerçekten çok iyi bir üniversite
  • Yurt konusunda sıkıntı yaşayabileceğimi duydum okuyan bir tanıdıktan. Yurtları cok pahalıymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.