Şimdi Ara

bakın üç mısır tanrı kartı birlesince horakti oluşmuyor buraya girin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 219. bölümde Pharaoh ismini öğrendikten sonra 3 tanrıyı birleştirerek Horakhty'i oluştuyor. Orijinal dilinde birleştirdiğini söylüyor. Ancak Yami no game olduğu için kart filan kullanmıyor tabi. Horakhty Exodia'nın yenemediği Zorc'u yeniyor. Ama bu Exodia'dan daha güçlü olduğunu göstermez, daha çok Zorc'un "karanlık" gücüne karşılık aydınlığın gücüyle kazanıyor. Exodia'nın Zorc'u yenememesinin sebebi Yami no game olduğu için Exodia'yı çağıran Shimon'un gücüyle sınırlı kalması. Yoksa ikisi de ölümsüz, parçalandıkça yeniden geliyorlar.
    Oyunlarda ise Horakhty var ve 3 tanrı kartının feda edilmesiyle oluşturabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 9 Kasım 2013; 15:48:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

    219. bölümde Pharaoh ismini öğrendikten sonra 3 tanrıyı birleştirerek Horakhty'i oluştuyor. Orijinal dilinde birleştirdiğini söylüyor. Ancak Yami no game olduğu için kart filan kullanmıyor tabi. Horakhty Exodia'nın yenemediği Zorc'u yeniyor. Ama bu Exodia'dan daha güçlü olduğunu göstermez, daha çok Zorc'un "karanlık" gücüne karşılık aydınlığın gücüyle kazanıyor. Exodia'nın Zorc'u yenememesinin sebebi Yami no game olduğu için Exodia'yı çağıran Shimon'un gücüyle sınırlı kalması. Yoksa ikisi de ölümsüz, parçalandıkça yeniden geliyorlar.
    Oyunlarda ise Horakhty var ve 3 tanrı kartının birleştirilmesiyle oluşturabiliyor. Kart içeriğine göre Exodia gibi çağırdınızda oyunu kazanıyorsunuz. Çağırma sırasında Trap kartlardan etkilenmiyor. Yani 3 tanrı ve Horakhty'yi elinize geçirdiğinizde bitiyor oyun. Bu bakımdan Exodia'dan daha kullanışlı denilebilir. 4 kart yeterli çünkü çağırmak için. Tabi tanrı kartları Exodia gibi yere koyulayamacağından sahada kartınız kalmayabilir. Yine Exodia kartlarını elinize almanızı sağlayacak kombinasyonlar kurmak daha kolay. Hemen hemen eşit de denilebilir aslında. İlla Horakhty çağırmak isterseniz Slifer destek destesi kurabilirsiniz. Yerden çok kart çekmenize yarayan güçlü bir defans destesine ihtiyacınız var yani. Aksi halde elinize kartlar gelene kadar yenilmeniz olası.
    Exodia mı Horakhty mi derseniz önce oluşturan kazanır diyorum sadece.

    This ^




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.