Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 hızlı başladı ve Steam'de DOTA 2'yi geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baldur's Gate 3 hızlı başladı ve Steam'de DOTA 2'yi geçti
    Larian'ın destansı D&D RPG'si, yapım aşamasında geçen altı yılın ardından, Baldur's Gate 3'ün Steam üzerinden PC'ye gelmesiyle birlikte çıkışını yaptı. Onlarca yıldır beklenen Baldur's Gate 3, güçlü bir açılış yaparak astronomik derecede yüksek oyuncu sayılarına ulaşmayı başardı.



    Baldur's Gate 3, DOTA 2'yi geçti



    Altı yıllık geliştirme süreci ve birçok ertelemenin ardından nihayet Baldur's Gate 3 karşınızda. Larian'ın Baldur's Gate destanını devam ettiren epik D&D RPG'si bir süre önce piyasaya adımını attı. Baldur's Gate 3 Steam'de o kadar iyi gidiyor ki, çıkış gününde DOTA 2'yi geçerek günün en çok oynanan ikinci oyunu oldu. Bu arada Counter-Strike GO zirvedeki isim olmaya devam etti.



    Baldur's Gate 3 hızlı başladı ve Steam'de DOTA 2'yi geçti
    Baldur's Gate 3, çıkış gününde 472.136 oyuncuya ulaşarak bir cRPG için için oldukça güçlü bir açılış yaptı. Bu yazının yazıldığı sırada ise oyunun 284.458 oyuncusu bulunuyordu ve az bir farkla Steam’de üçüncü sırada yer alıyordu.



    Larian'ı yöneten Sven Vincke, Baldur's Gate 3'ün lansmanı hakkında şunları söyledi:



    “Baldur's Gate 3'ü yaparken ne kadar çok sevgi harcandığını ifade etmek zor. Altı yılı aşkın bir süre boyunca 400'den fazla oyuncumuz, bize geri bildirimde bulunmak için sayısız saatler harcayan 2,5 milyondan fazla Erken Erişim oyuncusunun yardımıyla bu oyunu yapmak için kalbimizi ve ruhumuzu akıttık.



    Sonuç, günlük endişelerinizden kaçabileceğiniz, macera ve merakı deneyimleyebileceğiniz ve pek çok harika ve heyecan verici karşılaşma yaşayabileceğiniz güzel ve zengin bir evren. Burası kimliğinizin ve seçimlerinizin önemli olduğu, her köşede sürprizlerin yattığı ve eylemlerinizin gerçekten ödüllendirildiği bir yer.”



    Ayrıca Bkz.Baldur's Gate 3'ün PC sistem gereksinimleri açıklandı



    Baldur's Gate 3 halihazırda Steam’de 799 TL’ye satışa sunulmuş durumda. macOS ve PlayStation 5 sürümleri 6 Eylül 2023’te erişilebilir olacakken Xbox Series X/S portu da geliştiriliyor. Xbox’a çıkış 2024 yılında gerçekleşebilir, net bir tarih şimdilik yok.






    Kaynak:
    https://www.tweaktown.com/news/92702/baldurs-gate-3-breaks-472-000-players-on-steam-beats-dota-2-for-day/index.html







  • Daha giremeyen binlerce kişi vardır, misal ben. Ön yükleme imkanı olsaydı muhtemelen ilk gün oyuncu sayısı 600.000 rakamını rahat geçerdi.

  • Erken erişimi olanlar için bile olsa sıfırdan temiz kurulum öneriliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalite hak ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu ön siparişten hevesle aldım ilk kez bu tarz bir oyun oynayacağım için severim herhalde diye düşündüm fakat 3-4 saat oynadıktan sonra sıkıldım :D oyunun fanlarına lafım yok. Yani oyun güzeldir elbet ama herkes sevecek diye bir kuralda yok. Ben ısınamadım açıkçası bu sıra tabanlı combat sistemine. Aşırı derecede sıkıldım. İade ettim o ara direk zaten benim tarzım değilmiş açıkçası.

  • okayynn kullanıcısına yanıt
    3-4 saat oynayıp nasıl iade ettin?

  • Ben hayatım boyunca kitap okuyanlara imrendim ama hangisine başlarsam ya zoraki bitirdim ya da yarıda bıraktım. Sürükleyici değiller; karakterler sizi çekmiyor , senaryo vasat ya da kusurlarla dolu. Sadece Cinayet temalı polise romanları sevdim ; özellikle Ejderha Dövmeli Kız serisi de çok iyiydi , çünkü içinde zengin hikaye ve zeki karakterler vardı. Bunun dışında Agatha Christie'nin romanları iyiydi ama Poirot adlı bir dizisi var bence o çok daha iyiydi. Orada kitaptaki her şeyi ve daha iyisini buldum hatta hafızamda canlandırdığım ana karakterden daha iyi oynadı başroldaki Poirot. Şuan biraz eski gelse de kitap okumayı sevmeyenlere en azından tavsiye edebilirim. En çok satan romanlar listelerindeki kitapları da okudum ama genel olarak zamanımı harcadığıma değmedi.

    Baldur's Gate'in kitaplarına ise bayıldım , Yüzüklerin efendisi ve Taht Oyunları gibi kaliteli bir seri olarak görüyorum. Baldur's Gate Enhanced Edition'ı da aldım , diğerleri de yeterince indirime girerse alacağım. Bu arada Çin, Kore ve Japon Novellerini okumayanlar ne kaçırdığını bilmiyorlar. Alışması biraz zaman aldı ama artık vazgeçilmezlerimden oldular.

    Bu yazıyı da benim gibi bir çok kitap okuyup sevmeyenler için yazdım , belki sevecekleri bir tür bulurlar. Bulunca cidden kitap bağımlısı oluyorsunuz ,aylarca elimden kitap düşmediği uykusuz kalıp kitapla sabahladığım zamanlar oluyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Ağustos 2023; 16:47:33 >




  • ücretsiz digital deluxe edition'a yükseltebilirsiniz diyip hala daha 130 lira istemek... early access de aldım zaten? nasıl bir saçmalık anlamadım

  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

    Benim otomatik eklendi.


    Baldur's Gate 3 hızlı başladı ve Steam'de DOTA 2'yi geçti
  • Yeni çıkan şeylerin böyle pik yapması doğal. Dota gibi 10 sene aylık milyonlarca kullanıcıyı devamlı oynatabilecek mi onu sormak lazım.

  • diablo bir aslında sıra tabanlı bir oyun ama real time anlamıyla aktif bir sıra tabanlı bir oyun bunu yıllardır herkes biliyor ama anlayamıyor.

    klasik sıra tabanlı oyunlarda oyunun akışını bekleme süreçleri okunu bölüyor.
    ara akış kısımları konulsada oyun damlayan musluk kadar akıcı !!!

  • at yalanı seveyim inananı hesabı


  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baldur's Gate 3 hızlı başladı ve Steam'de DOTA 2'yi geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.