Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
79
Favori
79.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.halil

    Meşale yokmu hocam envanterde normal meşale. Yeterli olur

    Oldu hocam teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla tek karakterde yanıyor olması da yeterli oluyor.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Merhaba bir yerde sıkısırsaniz lütfen sıkılmadan bana yazin size yardımcı olurum.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Orda yardim etttigimiz arpcilar , meşaleyi alip Meyhaneye dönecekler. Meyhanede Arpcilar ve senin daha önce Koru'da kurtardigin arkadaşlarini görüceksin. Jaheira(ne olursa olsun bu kadinla iyi gecin ve İlerleyen zamanlarda ekibine kat) ile konuş. Seni elfenerinin oldugu kişiye yöneltecek. Ona yardim edip şectiginda oraya nasilgidecegine dair sana yardımcı olacak. Ve elfenerini sana vericek.
    Dikkat
    Bunu yaptıktan sonra pusu yiyeceksin. Ne olursa olsun Sana elfeneri veren kadını ve ordaki bütün elfleri kurtarmalisin (Başarim söz konusu)
    Cok fazla spoiler yememen için bu kadari kafi : )




  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çok teşekkürler. Tam olarak buraları oynadım bugün evet. Oyuna biraz ara verince tekrar ısınmak gerekiyor. Aslında haritada görev odaklı ilerleyip, aşağı değil de yukarı gitseymişim zaten buraları oynayacakmışım. Tecrübe oldu bana da.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Act 1 Act 2


    FULL Ana görev ve Yan görevi kusursuzca tamamladim.


    Act 3'te hemen hemen cogu yan görevi tamamladim! Ana görevlere başlamak üzereyim : )


    Bu arada ben modlu oynuyorum. Ekibimde 8 Kişiyle geziyorum :d + Seviye modu kullaniyorum 12'e gelip takılmişti. Oyunu cok zorda oynuyorum. Seviye modu kurdum şuan Seviye 14'lerdeyim. Yinede siz oyunu kolay modda oynayin.



    Oyundaki en başbelasi başarim :d oynayanlar bilir..


    Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 9 Nisan 2024; 23:20:11 >
  • Oyunun hikayesine doydum, Başarımlarada doydum. 2.kez oynayıp herşeyi fülledim..


    Bu oyunu kati süretle oynayın oynatın...


    Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe]
  • Bu güzelim oyunu birkaç ay önce aşağı yukarı 250 saat oynayarak bitirmiştim. Daha bir sene bile geçmeden tekrar başlayasım var acayip bir şekilde. Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] 

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam yine bir şey soracağım. Buraya yazmadan, kimseye sormadan İngilizce kaynaklarda da araştırdığımı belirteyim.


    ACT2’de Shar’ın sınavlarını yaptım. Sonrasında Balthazar’la savaştım ve zor da olsa kazandım. Gece Şarkısı’nı öldürmek istemiyorum. Öldürmediğim zaman Shadowheart ile savaşmak zorunda kalıyorum ve kendisini öldürüyorum. Aramızda romantizm yok ama sevdiğim bir karakter. Gece Şarkısı ve Shadowhear’ı öldürmeden ilerlemem mümkün mü? Reddit’te kampta Çürüyük tarafından geri getirebildiği yazılmış ama çoğunluk partiden tamamen ayrıldığını söylüyor.


    Burada kaydedip bıraktım. Bunu değiştiremezsem biraz tadım kaçacak gibi.
  • Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe]



    merhaba,


    Reithwin kasabasında resimdeki karkakter kontrolümden çıktı. belli bölgede aşağı yukarı hareket ediyor. diğer karakterler ile can verme yada çekmeyi denedim. bölgeden çıksa bile büyü etkisinden çıkmıyor.

    nasıl çözebilirim.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Merhaba , siz gölgeyürek ile iyi gecinmediniz sanirim. Kötü olmuş bu. Elbette iyi gecinip , Gecesarkisinida kurtarabiliyorsunuz ? Zar atiş sahnesi gelmedimi ? Onu zar atarak ikna etme sansiniz var.. Aksi halde karakterin kötümser tarafi agir basiyorsa gecesakıyani öldürür. Sürekli gölgeyürekle konusup bagi kuvvetlendirdiyseniz iyi gecindiyseniz , Secim aninda kendi karariyla cayacaktir.. Bütün şiklari deneyin.
  • sssDiz kullanıcısına yanıt

    Merhaba Bütün karakterlerinizi Ateşli bir meşale ile donatin.. Son olarak Büyücünüzde yada büyü kitabinizda lanet kaldir olmali. Onu kullanabilirsiniz.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Flört etmedik ama iyi geçinmeye çalıştım. Şıklarda zar atma gelmiyor maalesef. Alternatif bir şey çıkar ümidiyle aynı savaşı birkaç kez yaptım. Gölgeyürek olmadan farklı bir ekiple aynı savaşa girdim. Bu senaryoda da kampı terk ediyormuş. Kötü oldu.
    Teşekkür ederim.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kampi terk etmiyor , buna sizin secimleriniz sebep oluyor anlaşilan.. Bütün karakterlerinizle iyi gecinin..Secimlerinizde arkanizda dursun yoksa Ciddi görevde sizi sırtındanda vurur takımdanda giderler... Gece şakiyan görevine başlamadan önceki havuza geri dön.Gölgeyürek ile sürekli konuş. Ona orkide cicek hediye et.. Bütün diyaloglari tamamla , sürekli kamp yap.. Konuşacak birşey kalmayinca , Gecesarkisi daha dogrusu kendisi bir melek. Gölgeyürek kararından cayacaktir.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Laezel ile ikilemde kaldığım yerlerde tercihim Gölgeyürek olmasına rağmen Laezel daha yakın davrandı. Bu yüzden Laezel ile romantizm yaşadık. Ama Gölgeyürek olsun, Gale olsun; hep iyi geçinmeye çalıştım. Shar sınavı görevlerini hep Gölgeyürek ile yaptım. Acaba bu savaşa gitmeyip, biraz daha zaman geçirsem; sizin söylediklerinizi uygulasam faydası olur mu? Karakterin ayrılmasından çok, o kadar gelişip ayrılması koyuyor :)
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle öyle yap , Ne olursa olsun onunla aşk yaşamak zorunda degilsin ama gölgeyüregi sürekli yaninda gezdir.. Onun istekleri dogruştusunda hareket et..Gecesakiyan asla feda edilemez o senin gelecekteki biletin.. + Ondan 2 tane efsane silah'da alicaksin görevinin ana faktörü o . Onunla baglantili görevlerde mevcut. Onu feda etmek bir cok görevi yoksaymaktir. O görevi en sona sakla keşke bütün haritayi baştan sona tarayip öyle gitseydin oraya ))

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba oyunla ilgili bir kaç sorum var, görev işareti haritada çıkmayan oyunları genelde oynayamiyorum ama baldurs alacağım bu oyunda da haritada görev yerlerini göstermiyor sanırım. Size sorum şu olacak ana görevleri ve yan görevleri nasıl yapıyorsunuz, belli bir taktiği var mı mesela bulunduğunuz bölümün içinde ornek Act 1 tüm yan görevler alınabiliyor mu , yani Act 1 içinde ki yan görevlerin hepsini nasıl buluyorsunuz, sonuçta göstermiyor oyun. Harita sisli mi mesela diabloda ki gibi , o şekildeyse her tarafı keşfederek bulunabilir, ama sis yoksa gittiğin ve gitmediğin yerleri göremezsin bu da karmaşaya ve yan görevleri kaçırmaya sebep olur



    Bu görev yapılarıyla ilgili ne yapmam gerekli, Tüm yan görevleri yapmak istiyorum
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Merhaba bu oyunda görevler yer göstermeli ama bazı görevler ilerideki bölümlere kadar asılı duruyor , güncelleniyor. Baldur gate 3 oynayacaksan , her evin icine girmeli her taşin altina bakmalisin. Diyalog tarzı oyunlara aşina degilseniz oynamayin son olarak. Savaşlar Sıralama turu seklinde gercekleşiyor.. Misal aldigin görevi oan yapip bitiremezsin. Aldigin görevlerin cogu güncelleniyor..oyunda 3 bölüm var.. Bazi görevler 3.göreve kadar devam ediyor. Siz oyuna başlayin..Bütün herşeyi keşfedin. Ne olursa olsun takımıniza ekleyeceginiz arkadaşinizla her kamp yaptiginizda diyalog kurun , İyi gecinin.. Sürekli kamp yaparak yeni görevler süpriz adımlara sahit olursun. Size tavsiyem bu oyuna şans verin. Çok seviceksiniz.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Oyuna pc'de 140 gb güncelleme gelmiş!!! Oyunu baştan mı kurduruyor bunlar???

  • dişe dokunur bir indirim gelse şuna.

    Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] 

  • Act 3’te saçma sapan bir yerde takıldım. Yardımınıza ihtiyacım var.


    Çelik döküm demirhanesi görevini yaptım. Oradaki çelik elemanları öldürdüm. Son hamle demirhaneyi yok etmek kaldı. Fakat Gölgeyürek ve kendi karakterim öldü. Laezel ve Gale ile ikisini canlandırmaya çalışıyorum. Diriltme parşömenim var. Üstlerine geldiğimde “hedef engelleniyor” diyor. Birçok açıdan denedim, deli etti. Reddit’te PC için çift tıklama ile çözüldüğü yazılmış. İlk tıklama karakteri seçip ikinci tıklama nerede canlanacağını seçmekmiş. Ama PS5’te böyle bir şey bulamadım.


    Bu diriltme işini nasıl çözeceğim? Aynı savaşı tekrar yapma seçeneğim var ama 45 dakika sürmüş. Tekrar tekrar ölmeyeceğimin garantisi de yok :)




  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.