Şimdi Ara

Balığım hareket etmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 koi 2 köpekbalığı 1 tane de vatoz besliyorum.akşam saatlerinde turuncu koi yüzmemeye başladı.akvaryumda ters döndü.aldım kovaya koydum sonra vitamin verdim.şimdi yine aynı iyileşmiyor.yan yatıyor ve nefes alıyor sadece.elime alıp yüzdürüyorum ama hiç hareket etmiyor.çok üzülüyorum.ya ölürse diye korkuyorum.balığın pullarının bir tarafı dökülmüş sanki kuyruğunun altı da kanamış gibi kırmızı birşey var.ne yapabilirim bu balık için?düzelir mi acaba?
    Çok seviyordum bakılarımı kesin nazar değdi.her gören tava yapmak istiyordu zaten :(



  • Birincisi akvaryum ölçüleriniz balıklarınızın boyları nedir ? ikincisi su değerleri ne durumda bol oksijen doğru filtreleme olmazsa bu sorunlar yaşanabilir ve akvaryumda tek tür bakılması taraftarıyım.Küçücük akvaryumlarda iki cins sorun yaşatır. Köpekbalığı bilinenin aksine büyük akvaryum ister.Koi zaten tek tür ve büyük akvaryum olmalı.Yanlış bilinlçendirmeler oluyor iyi araştırıp uyumlu türler bakılmalıdır.
    Kuyruğunda yara varsa kesin kavga çıkmış ve yaralanmıştır tavsiyem karantina akvaryumu oluşturun tek besleyin bir süre. Yakında mantar hastalığı oluşur aynı akvaryumda olursa diğerlerinede bulaşır.Bir miktar kaya tuzu faydalı olabilir. Veya akvaryumcularda bununla ilgili ilaçlar sorun yaralanmalarla ilgili.Ama mutlaka ayrı bakın.
  • Bu sabah ölmüş balığım
  • başınız sağ olsun musluk suyu mu doldurdunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.