Şimdi Ara

BALIKESİR ERDEKTE MÜSTAKİL EV PANSİYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Balıkesirin erdek ilçesinde 2 adet müstakil ev pansiyona verilir evlerin biri denize yürüyerek 5 dakika diğeri yürüyerek 10 dk. mesafede evlerin biri 2oda 1 salon diğeri 3 oda 1 salon ikiside full eşyalı ve beyaz eşyalı ailenizle rahat rahat kalabileceğiniz evlerdir. Resim ekleyemiyorum vakit darlığından. evlerin 3 oda 1 salon olanı günlük 80 tl(kişi başı değil) diğeri 60 tl.

    telefonum:0 530 404 81 23



  • siz rezervasyonu yapın haftasonu geliyorum sakın başkasına satmayın vakit darlığından telefonumu veremiyorum sanırsın başbakan adam meşgul beyler.Arkadaşlar evi görmeden kimse para fln vermesin güvenmeyin.

    Edit: Olur da fotoğraf koyarlar onlara da itibar etmeyin.Gidip gözlerinizle görmeden 5 kuruş vermeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbozkurt -- 26 Temmuz 2011; 15:02:18 >
  • bu ne demek şimdi mesajınızdan bi şey anlamadım kimseden evi görmeden kalmaya karar vermeden para isten mediki neyi banlıyosun olurda erdeğe gelen olursa diye ilanımı verdim telefonumu koydum isteyen olursa evleri görür beğenirse kiralar benle ilgili bu sıkıntınız da nerden çıktı beni tanıyormusunuz ki daha önce bu ve başka yollarla insanları mı kandırmışım sizin başınıza bu konuda kötü şeyler gelmiş olabilir belki ama bu size herkezi aynı kefeye koyma ve suçlama hakkı vermez.
  • ben sadece vakit darlığından fotoğraf koymamanızı banladım.ayrıca sizinle bir alıp veremediğim yok kimseye de gitmeyin demedim.sadece gözünüzle görmeden para vermeyin dedim
  • anlıyorum ama şu anda erdeğin sezonu işyerime sabah 9 da geliyorum gece 1 de kapatıyorum yemeğe eve bile gitmiyorum o yüzden fotoğraf koyamadım eğer istemeden kırıcı bi şey yazdıysam özür dilerim (şu anda tam öğlen sıcağıda)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.