Şimdi Ara

Balıkesir firma rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde ve dünyamızda değişen teknoloji, hayatın her alanında insanları etkilemekte ve önlerinde yeni yollar açmaktadır. Bugün her iş kolunda önümüze açılan birçok seçenek bulunmaktadır. Bu sadece iş kollarında da değil hayata dair her alanda insanlara zengin seçeneklerin sunulduğu bir dünyada yaşamaktayız. Bu seçeneklere birçok örnek verilebilir. Bizim ilk aklımıza gelen örnek ise internettir. İnsanların işlerini halletmek için seçeneklerinin ilk sırasına aldığı internet hayatımızın içinde ki pek çok alanda bize yol gösterici olmakta ve farklı ufuklar açmaktadır.
    Eskiden insanlar ülke ve dünyadan haberdar olmak için ya televizyonlarda haber bültenlerini okurdu ya da gazete alıp onu takip ederdi ve firmaları oradan öğrenirlerdi. Oysa günümüzde bu haberdar olma şekli tamamen internet sitelerine kaymış durumdadır. İnternet rehberliği de en çok yaygın olarak tercih edildiği alan ise yerel medyadır.
    Yerel medya şehir firmalarını yurttaşlarına ve tüm dünyaya duyuran haber ajanslarıdır. Bunlara güzel bir örnek olarak Balıkesir rehber sitelerini verebiliriz. Balıkesir firma rehberi, şehir haberciliğinde, bölge ile alakalı her sorunda ilk ağızdan firmaları sizlere söylemektedir.
    Balıkesir firma siteleri, Balıkesir insanının sosyal medya üzerinden sesini duyuran ve o insanlara her konuda tercüman olan bir firma tanıtım sitesidir. Balıkesir insanının Sosyal medya üzerinden sesini duyurma imkanı bulduğu ve yine yöre insanının sosyal medya aracılığı ile şehri hakkında bilgi edinebildiği tek rehber organıdır. .


    kaynak :http://www.balikesirden.com/firmalar/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_HeadMaster -- 30 Eylül 2014; 20:55:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.