Şimdi Ara

Balkan turu tur onerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Agustos eylul arasi balkan turu dusunuyoruz vizesiz. Tur olarak gecen sene yada bu sene yapip tecurebesi olan yada bilgisi olan varmidir oneri alalim? Setur, mng, tatilbudur, pronto, kappa gibi bir cok tur var. Oneriniz varmidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 8 Haziran 2023; 13:22:45 >



  • +takip


    Ben de aynı şekil. Ankara çıkışlı ve uçaklı gidiş arıyorum önelerileriniz var mıdır?

  • imax1 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben işten gücten cok bakamadım bu hafta bakıp güncellerim inş.


    Valla eskisi gibi gidebilen yok bence artık malum kur olayları yüzünden.

  • Selamlar,


    eşimle beraber tourbulance aracılığı ile gideceğiz.

    24 haziranda turumuz başlıyor. bir kontrol edin isterseniz.

    ama fiyatlar arttı üstüne bir de kur yükseldi

  • Bugün en ucuz tur 500-600 eurodan başlıyor, şimdiden uçak bileti bakıp kendi turunu kendin yapabilirsin, hem daha uyguna gelir hem parayı daha kaliteli harcamış olursun hem de bir haftada 6-7 ülke, 15-20 şehir koşturmacasına girmeden gideceğin ülkeyi hazmederek keşfetmiş olursun, diğer türlüsü Japon turist otobüsü gibi; işte burası x şehri, hadi yarım saat gezelim, şu heykelin önünde resim çektirelim şimdi de doğru otobüse hadi bir sonraki şehre şeklinde oluyor... Herkesin zevki farklı elbette ama bana göre bu sadece eşe dosta şu kadar ülke gördüm, şu kadar şehirde foto çektim şeklinde hava atmaktan başka işe yaramaz.

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.

    2 gün Üsküp, 2 gün Niş, 4 gün Belgrad yapıp geldik.

    Turla giden kafile çok gördük, rehberin peşine takılıp belli yerleri görüp gidiyorlar, hiç bize göre değil.

    Belgrad’a ikinci gidişimiz olmasına rağmen hala görmediğimiz yerler olduğunu fark ettik.

    Öyle “1 gün yeter” diyen adamları dikkate bile almayın.
    __________________
    *Pegasus 1€+vergi kampanyalarını takip edin.
  • Panthér kullanıcısına yanıt

    Bir ülkeyi bile 1 haftada bitiremezken 6-7 ülkeyi hiç gezemezsin, 2 defa Sırbistan'a gittim ve hala gezmediğim, görmediğim birçok yeri var... Niş'i gezdim, Yeni Sancak bölgesini gezdim, Uvac kanyonunu gezdim, Belgrad'ı gezdim, Zemunu gezdim, arabayla Belgrad'dan Saraybosnaya geçtim ama Novi Sad'a bile gidemedim... Zaman kavramını unutup cafelerde oturup gelen geçen insanları seyretmek bile ayrı keyifken otobüs 15 dk sonra kalkıyor herkes hazırlansın denecek olması beni huzur ediyor... Mayıs sonunda 1 hafta Karadağ'ı gezdim ki o da ikinci gidişimdi fakat yine yetmedi... Bir de haritaya bakıyorlar iki şehir arası 100/200km görünce aaa 1 saatte gideriz zannediyorlar, Balkanlarda o hesap hiç tutmaz.

  • 1 haftada 6 7 ülke gezmek mantıksız bence de fakat bilmediğimden soruyorum bu 6 7 ülke benim pasaportuma işlenecek değil mi? Belki onun bir artısı olabilir ileride vize almak için.

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Gezi yazılarını okuyorum, seyahat önceleri; okudukları tavsiye edilen yerleri hızlıca geçip gidiyorlar, 1 haftada 7~10 şehir…

    Sonra gezdim/gördüm!

    Neyi gezdin neyi gördün?

    O şehri yaşanadan ne gördün acaba??

    İş olsun her yere gittim fotoları da burada, demek için yapılan bir tür gezi çakması bişeyler!?

    —————-

    Niş’i beğenmedim ben. Saraybosnaya geçecektim ama Tiran/budva/kotor/saraybosna planladım bir ara; Mısır sonrası…

    Bazen araba ile yunanistan italya dolanıp balkanlardan dönsem diyorum ana hem araba ile Antalyadan başlamak zor geliyor hemde uçak bileti her daim 40€ olunca, daha kolayıma gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Haziran 2023; 10:25:35 >
  • -RAUL kullanıcısına yanıt

    O tamamen oradaki görevlinin keyfine kalmış bir olay... Bazı sınır kapılarında damga vurmuyorlar bazısında vuruyorlar... Pasaportta giriş çıkış olması vize için ne kadar etken olabilir bilmiyorum, faydası var diye şehir efsaneleri dolaşıyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.

  • Panthér kullanıcısına yanıt

    1 haftada 6-7 ülke, 10-15 şehir turları Sırf instagrama post atmaya yarayacak bir gezi türü benim için, ben tercih etmem...


    Niş'te ağustos ayında Nishville festivali zamanı gitmiştim, kalenin içinde ücretli/ücretsiz konserler, klasik araba sergileri, her yaş kategorisinde öğrenci konserleri, hediyelik eşya stantları, görsel şovları ile hoşuma gitmişti, kaleden çıkınca da nehir kenarındaki cafelerde dinlenmek güzeldi, ki bazılarında canlı müzikte vardı. Sırf orayı görmek için tatile gidilmeyebilir ama yol üstünde olunca uğranabilecek bir yer, festival zamanını denk getirirsen tadından yenmez.


    Araba ile Yunanistan, İtalya üzeri gidiş Balkanlardan dönüş planı yapmıştım daha önce ama pandemi çıkınca suya düştü, çok güzel bir rota fakat uzun zamana ihtiyaç var o turu yapabilmek için, Yunanistan'ın İgomenitsa şehrinden arabalı feribot ile Corfu adasına araçla gitmiştim ve çok güzeldi, Arnavutluk'a da Yunanistan üzerinden araçla gitmiştim o da harikaydı ama Yunanistan, İtalya ve balkan rotası için en az 3 hafta lazım bence...





  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Niş’de öyle bir etkinliğe rastlasam belki ısınabilirdim. Çok yavan geldi bana. Belgrad 24-25 haziran çeşitli etkinlikler vardı, kalabalıktı.

    Araba ile çıkma konusunu bir daha irdeleyeyim. O kadar yol gözümde büyüyor, bir
    adım atsam gerisi gelecek de…
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.